Horoskop Vädur maj 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på vad som är bättre att göra eller vice versa att inte göra en viss dag. Denna kunskap kan hjälpa dig att förebygga problem och förbättra ditt liv. Horoskop Vädur maj 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Inre styrka, spontan energi, självförtroende. I maj kommer lusten att träffa nya människor att vakna i Väduren. Horoskop Vädur maj 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Vädur maj 2023 – karriär och ekonomi

Kära vädur, nu ligger fullt fokus på dina relationer och du kommer få möjlighet att träffa nya personer. Månaden får en skakig början. Du känner dig redo att hoppa på något nytt, men det kan gå väldigt snabbt. Kanske finns det en viss press på dig, någon som kräver att du ska ändra dig eller ta ett beslut. Eller så kommer pressen inifrån – en singel-vädur kan känna sig lite rastlös och längta efter nya romanser under den här tiden. Ta din tid och försök hitta en balans mellan att våga och att känna efter. Under månadens gång finns det bra möjligheter för dig att fokusera på en relation. Du är extra lyhörd nu och vill gärna anpassa dig efter dina nära och kära. Det finns mycket för er att lära av varandra. Hur kan ni möta varandra i era olika sätt att visa uppskattning? Kom ihåg att dina åsikter och viljor också spelar roll, även när du lägger mycket fokus på andra människor. Mot slutet av månaden finns en risk att det uppstår en del osäkerhet inom en relation. Du målar upp en bild i ditt huvud av en situation, en bild som inte nödvändigtvis stämmer överens med verkligheten. Kanske känner du dig lite rädd för något som relationen innebär vilket kan få dig att agera flyktigt. Försök komma ner på jorden och tänk rationellt. Kärleksdag: 7 oktober Horoskop Vädur maj 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Därför kommer arbetsengagemanget snarare att kliva åt sidan, och du ger dig ut på nya upplevelser. Du kan se fram emot att träffa många nya människor från olika kulturer som kommer att tillföra mycket spänning och en ny världsbild till ditt liv.

Månadshoroskop Vädur maj 2023

Jupiter besöker fiskarnas tecken mellan den 13 maj och 28 juli men backar sedan in i vattumannen igen där turens och expansionens planet, uppehåller sig fram till december, då Jupiter igen, går in i fiskarna för att fortsätta att påverka ditt tolfte hus för hemligheter, insikter, enskildhet, under 2023. Jupiter i fiskarna innebär att en ny trend börjar smyga sig in i ditt liv som skapar en andlig dimension som går bra ihop med förmörkelserna som under hösten 2023 börjar flytta över från tvillingarna-skytten till oxen-skorpionen. Jupiter i det tolfte huset skapar andligt och hemligt beskydd. Dessutom kan du ha spirituella upplevelser och du kan utvecklas som person och bli av med omedvetna rädslor och inhibitioner.

Relationer

Under maj månad kommer Oxen att återfå sitt självförtroende i samtliga aspekter i livet tack vare solens påverkan. Därför är det en bra tid att gå tillbaka till saker som du tidigare undvikit i tron att du inte är tillräckligt bra i dessa. Du kan bli mycket positivt överraskad denna gång.

Hälsohoroskop

Solförmörkelsen i skytten den 4 den här månaden är också en nymåne och det uppstår ett behov av klarhet. Kvadraturen till Neptunus kan indikera besvikelse och förvirring, men en konjunktur till Merkurius kan hjälpa dig att utveckla förståelse. Du kan i och för sig också leta efter relevant information så att du uppdaterar dina kunskaper. Rent allmänt indikerar solförmörkelsen i skytten att du förändrar ditt sätt att tycka och tänka. Dessutom kan du lära dig nya saker och bli klar med en utbildning eller komma in på en. Även distansrelationer förändras. den här månaden är en månad för resor i vissa fall men du har ett stort behov av att uttrycka dina åsikter med. Det finns ett behov av mental stimulans med. Under månadens första 13 dagar är du ivrig att påverka andra. Du vill ha en förändring i ditt liv. Dessutom är dina känslor starka och intensiva. Efter den 13 kommer du att använda Mars-energin för att försvara dina åsikter. Merkurius energin används å andra sidan för att prata din väg till framgång och för att vidareplanera under månadens andra hälft. I samband med fullmånen i tvillingarna den 19 den här månaden är samtalen med andra mycket intensiva. Man kan känna sig ledsen, arg, och sårad och man behöver säga vad man har på hjärtat. Venus går retro i stenbocken samma dag fram till den 29 januari. Venus retrograd är en ganska jobbig influens och påverkar huset för karriär, anseende, auktoriteter och målsättningar. Du kan gå tillbaka till gamla målsättningar. I karriären kan du ta illa upp när du ser att andra inte ser hela ditt värde och inte uppskattad vad du går för. Rent allmänt är relationer till kvinnor komplicerade. Att norra noden den 23 den här månaden går in i oxen den 23 den här månaden betyder ekonomin förändras under 2023-23. Jupiter lämnar vattumannen den 28 den här månaden och går in i fiskarna. Under 2023 kommer Jupiter i fiskarna att hjälpa dig att släppa det negativa i ditt undermedvetna. Juldagen handlar om jobb och uppgifter, liksom plikter men också hygien, rengöring, och mat. Även om du tillbringar dagen tillsammans med andra fortsätter man i stort hålla en viss distans. Nyåret börjar med månen i skytten därmed med nya tankar, aspirationer och perspektiv inför det nya året. God fortsättning!

Arbete

Inre styrka, spontan energi, självförtroende. I maj kommer lusten att träffa nya människor att vakna i Väduren. Därför kommer arbetsengagemanget snarare att kliva åt sidan, och du ger dig ut på nya upplevelser.

Familj

2023 ser ut att bli ett framgångsrikt år för dig, men du måste vara vaksam på rytm och timing när tempot skiftar framåt vintern. Under större delen av året rör sig din styrande planet Mars genom den sektor som handlar om yttre framgång och karriärmässiga bedrifter, här finns alltså utrymme för rejäla framsteg. I sommar tar Mars dessutom vägen genom ditt eget tecken, något han bara gör vartannat år och självfallet mår du bättre under de perioder då han stärker dig med sin närvaro. Allt det här sker under årets första hälft, så om du har en att-göra-lista ska du börja bocka av den så tidigt som möjligt – vilket inte borde vara några problem eftersom Vädurens metod oftast går ut på att agera snabbt. I mars och april stöter du på lite motstånd – som du sannolikt övervinner – och i maj kommer du fram till att ibland är det helt enkelt bäst att bara backa. Tillvaron flyter på fint genom hela sommaren och när Mars saktar ner gör du det också. Kanske har du haft lite för bråttom och nu behöver du återhämta dig, eller i alla fall ta igen allt det du lade åt sidan under vårens hets. Om du förvaltade den tiden väl och har nått dina mål, så bir den här lugna perioden både fruktbar och härlig, men om du bara lät tiden gå i förhoppning om att komma i kapp nu under hösten så får du svårt att hinna med allt du föresatt dig. Även privat får du ett fantastiskt år, där de inledande månaderna blir allra bäst. Troligen inleder du en väldigt stark relation med en kollega – till en början var ni konkurrenter, men när ni började jobba som ett team blev det uppenbart att det ni skapar tillsammans vida överstiger allt ni kan åstadkomma på egen hand. Ni tillbringar alltmer tid tillsammans och relationen övergår från professionell till privat, men medan din partner gärna är öppen med ert förhållande vill du hellre vara mer diskret. Du håller känsloläget på sparlåga och när det allmänna tempot lugnar ner sig senare på året får du möjlighet att fundera över hur du vill gå vidare. Sannolikt kommer ni båda fram till ett svar i början på oktober. Karriärmässigt blir det här ett av dina bästa år någonsin. Utöver den energi och det flyt som Mars för med sig får du också en unik möjlighet på våren som kan komma att förändra ditt liv i grunden. Det är den sista av sitt slag, så om du vill ta chansen är det nu eller aldrig. Årets finansiella situation motsvarar dina framgångar, i maj blir det ett rejält uppsving och hösten ser också bra ut, men i november blir du påmind om att inte leva över dina tillgångar.

Astrologisk prognos

Du kan se fram emot att träffa många nya människor från olika kulturer som kommer att tillföra mycket spänning och en ny världsbild till ditt liv. Som de säger, de bästa sakerna är de oplanerade, och I och med ankomsten av denna månad så kommer energin hos Väduren kontinuerligt att öka också. Tack vare det fina vädret så kanske du känner dig överväldigad av låg motivation till jobbet och föredrar att fokusera på din fritid. Försök inte att kämpa mot detta eftersom du endast kommer att känna glädje om du tillfredsställer dina behov. Om du fortfarande kämpar med din karriär, försök att kontakta en kollega som vill tillbringa lite tid med dig.

Råd

Var försiktig och rikta flödena av din ovärderliga energi i rätt riktning. Och hur känner man honom? Allt detta berättades i detta horoskop för ditt stjärntecken. Efter att ha läst den kan du lära dig att se värdiga mål och ignorera allt det falska och tomma som du möter på livets väg. Dra bara de rätta slutsatserna genom att läsa detta horoskop!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vädur juli 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *