Horoskop Vädur juli 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du kommer att få reda på den asrologiska prognosen för ditt stjärntecken på ämnena: familj, arbete, kärlek, hälsa och relationer! Horoskop Vädur juli 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Inre styrka, spontan energi, självförtroende. I juli kommer Väduren att bli karismatiska ledare som kommer att sticka ut från mängden vid bokstavligen varje socialt evenemang. Horoskop Vädur juli 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Vädur juli 2023 – karriär och ekonomi

Kära vädur, månaden handlar mycket om maktrelationer och intimitet. Det här är en tid för att riktigt gå på djupet med saker och ting, för att kunna bearbeta det som varit och gå vidare. Nu behöver du vara modig! Den första delen av månaden kommer med stora insikter, vilket kan bli riktigt intensivt. Nu gör du ingenting halvhjärtat, utan lägger hjärta och själ i allt du tar dig för. Det kan bli rätt energikrävande, och du har extra svårt för motgångar under den här tiden. Det är uppstår dock väldigt bra lägen för dig att ta kommando över en situation! Nu är det du som bestämmer och vågar du ta större beslut kommer det hjälpa dig att växa. Lite mer än en vecka in i månaden kan det uppstå en del bråk. Du blir arg för småsaker och kan mycket väl hamna i en jobbig konflikt med en vän eller kollega. Din självkänsla påverkas mycket av en dynamik inom någon av dina relationer. Det är en relation som inte är helt jämlik. Någon sitter på makten, och du behöver reflektera över vilka beteenden som upprätthåller er skeva maktobalans. Mot slutet av månaden kommer du i mål, något du jobbat på under en längre tid når sitt slut. Kärleksdag: 29. Horoskop Vädur juli 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Juli är den bästa tiden för Väduren att komma dina bekanta närmare och främst tack vare Venus i Lejonets position kommer att ge dem gott om självförtroende. Var inte rädd att kontakta någon du precis träffat heller.

Månadshoroskop Vädur juli 2023

Det sociala livet och dina vänskapsrelationer kommer att påverkas i hög utsträckning av Saturnus i Jupiter i vattumannen som diskuteras ovan. Detta innebär att det sociala livet är ett område som kan omvandlas, men detta sker stegvis. Du kan bli av med vänner och känner dig ensammare medan du samtidigt har att göra med så många nya människor. Restriktionen kommer inte nödvändigtvis utifrån utan inifrån och du kan i viss mån sätta gränser. Om Jupiter skapar mycket popularitet som exempel kommer du att försöka hitta tid för dig själv med och du behöver nästan boka tid med folk. Dessutom förändras i vissa fall det sociala livet på grund av förändringarna som äger rum i ditt liv. Om du byter jobb eller börjar plugga eller om du flyttar kan det också uppstå förändringar i din sociala cirkel. En del av er kan också bli intresserade a politiska partier och mänskliga rättigheter och därför tar ni på er ett nytt socialt ansvar. När det gäller kärlekslivet kommer allt att förbli mer eller mindre lika i synnerhet för dig som har väduren som ascendent. Merkurius är retrograd under månaderna då dina relationer har en chans att förnyas och förbättras: februari, juni, och oktober. Därför kommer du som inleder helt nya relationer under de här tidsperioderna inte att känna att du vill fortsätta att utveckla relationen vidare eftersom ni inte har så mycket gemensamt. Juli, augusti och september är nog ett undantag i det här avseendet. Kanske dyker någon bra möjlighet då för vänskap, samarbete, romantik och kärlek. Jupiter kommer också under årets gång att alstra många nya möjliga gruppsammanhang och nya bekantskaper. Den 19 december går Venus retrograd in i stenbocken fram till slutet av januari 2023. Under månadens sista två månader är det bra att försöka undvika skandaler av alla slag eftersom de kan påverka ditt anseende och din sociala image under Venus retrograd. Även yrkeslivet rent generellt kan påverkas i en negativ mening. Dessutom kan ditt behov av framgång alstra relationsproblem och i slutändan även förluster i synnerhet om du känner att du måste konkurrera med vänner eller de människor som du samarbetar med. Under 2023 kommer du däremot att fortsätta att gå genom gamla problem såsom familjeproblem och ibland starka känslor liksom spänningar i relationer men du hittar snabbare din balans eftersom de är energierna inte är lika intensiva. När du har rätt är det lättare att få rätt i alla sammanhang, normala såsom juridiska. Vissa sociala band kan dessutom stärkas och stabiliseras.

Relationer

Att vara för känslig kan vara en nackdel. Försök fokusera på fakta. Fördelarna är att

Hälsohoroskop

Solförmörkelsen i skytten den 4 den här månaden är också en nymåne och det uppstår ett behov av klarhet. Kvadraturen till Neptunus kan indikera besvikelse och förvirring, men en konjunktur till Merkurius kan hjälpa dig att utveckla förståelse. Du kan i och för sig också leta efter relevant information så att du uppdaterar dina kunskaper. Rent allmänt indikerar solförmörkelsen i skytten att du förändrar ditt sätt att tycka och tänka. Dessutom kan du lära dig nya saker och bli klar med en utbildning eller komma in på en. Även distansrelationer förändras. den här månaden är en månad för resor i vissa fall men du har ett stort behov av att uttrycka dina åsikter med. Det finns ett behov av mental stimulans med. Under månadens första 13 dagar är du ivrig att påverka andra. Du vill ha en förändring i ditt liv. Dessutom är dina känslor starka och intensiva. Efter den 13 kommer du att använda Mars-energin för att försvara dina åsikter. Merkurius energin används å andra sidan för att prata din väg till framgång och för att vidareplanera under månadens andra hälft. I samband med fullmånen i tvillingarna den 19 den här månaden är samtalen med andra mycket intensiva. Man kan känna sig ledsen, arg, och sårad och man behöver säga vad man har på hjärtat. Venus går retro i stenbocken samma dag fram till den 29 januari. Venus retrograd är en ganska jobbig influens och påverkar huset för karriär, anseende, auktoriteter och målsättningar. Du kan gå tillbaka till gamla målsättningar. I karriären kan du ta illa upp när du ser att andra inte ser hela ditt värde och inte uppskattad vad du går för. Rent allmänt är relationer till kvinnor komplicerade. Att norra noden den 23 den här månaden går in i oxen den 23 den här månaden betyder ekonomin förändras under 2023-23. Jupiter lämnar vattumannen den 28 den här månaden och går in i fiskarna. Under 2023 kommer Jupiter i fiskarna att hjälpa dig att släppa det negativa i ditt undermedvetna. Juldagen handlar om jobb och uppgifter, liksom plikter men också hygien, rengöring, och mat. Även om du tillbringar dagen tillsammans med andra fortsätter man i stort hålla en viss distans. Nyåret börjar med månen i skytten därmed med nya tankar, aspirationer och perspektiv inför det nya året. God fortsättning!

Arbete

Inre styrka, spontan energi, självförtroende. I juli kommer Väduren att bli karismatiska ledare som kommer att sticka ut från mängden vid bokstavligen varje socialt evenemang. Juli är den bästa tiden för Väduren att komma dina bekanta närmare och främst tack vare Venus i Lejonets position kommer att ge dem gott om självförtroende.

Familj

2023 ser ut att bli ett framgångsrikt år för dig, men du måste vara vaksam på rytm och timing när tempot skiftar framåt vintern. Under större delen av året rör sig din styrande planet Mars genom den sektor som handlar om yttre framgång och karriärmässiga bedrifter, här finns alltså utrymme för rejäla framsteg. I sommar tar Mars dessutom vägen genom ditt eget tecken, något han bara gör vartannat år och självfallet mår du bättre under de perioder då han stärker dig med sin närvaro. Allt det här sker under årets första hälft, så om du har en att-göra-lista ska du börja bocka av den så tidigt som möjligt – vilket inte borde vara några problem eftersom Vädurens metod oftast går ut på att agera snabbt. I mars och april stöter du på lite motstånd – som du sannolikt övervinner – och i maj kommer du fram till att ibland är det helt enkelt bäst att bara backa. Tillvaron flyter på fint genom hela sommaren och när Mars saktar ner gör du det också. Kanske har du haft lite för bråttom och nu behöver du återhämta dig, eller i alla fall ta igen allt det du lade åt sidan under vårens hets. Om du förvaltade den tiden väl och har nått dina mål, så bir den här lugna perioden både fruktbar och härlig, men om du bara lät tiden gå i förhoppning om att komma i kapp nu under hösten så får du svårt att hinna med allt du föresatt dig. Även privat får du ett fantastiskt år, där de inledande månaderna blir allra bäst. Troligen inleder du en väldigt stark relation med en kollega – till en början var ni konkurrenter, men när ni började jobba som ett team blev det uppenbart att det ni skapar tillsammans vida överstiger allt ni kan åstadkomma på egen hand. Ni tillbringar alltmer tid tillsammans och relationen övergår från professionell till privat, men medan din partner gärna är öppen med ert förhållande vill du hellre vara mer diskret. Du håller känsloläget på sparlåga och när det allmänna tempot lugnar ner sig senare på året får du möjlighet att fundera över hur du vill gå vidare. Sannolikt kommer ni båda fram till ett svar i början på oktober. Karriärmässigt blir det här ett av dina bästa år någonsin. Utöver den energi och det flyt som Mars för med sig får du också en unik möjlighet på våren som kan komma att förändra ditt liv i grunden. Det är den sista av sitt slag, så om du vill ta chansen är det nu eller aldrig. Årets finansiella situation motsvarar dina framgångar, i maj blir det ett rejält uppsving och hösten ser också bra ut, men i november blir du påmind om att inte leva över dina tillgångar.

Astrologisk prognos

Var inte rädd att kontakta någon du precis träffat heller. Det kan ju trots allt vara din framtida partner. Även om det inte visar sig vara ditt livs kärlek, så kommer du att ha en spännande upplevelse. Det kan hända att du är mer känslosam än vanligt. Ditt omdöme kan påverkas av dina känslor under dessa dagarna.

Råd

Det astrologiska horoskopet för 2023 rekommenderar att alla stjärntecken först och främst fokuserar på att förstå alla råd från astrologer som du har läst. Varje stjärntecken har sin egen livsväg. Genom att analysera stjärnorna på himlen kan du förutsäga det. Det är därför horoskop mycket ofta föreslår vilket område i livet för varje stjärntecken att vara uppmärksam på.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vädur mars 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *