Horoskop Vädur februari 2023 – astrologers råd

Ett högkvalitativt och sanningsenligt horoskop innehåller astrologiska förutsägelser om ämnet: karriär, hälsa, kärlek, familj, lycka, pengar, relationer och andra. En lika viktig faktor som bestämmer kvaliteten på ett horoskop är noggrannheten i dess sammanställning. Du kan läsa exakt ett sådant horoskop här! Horoskop Vädur februari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Inre styrka, spontan energi, självförtroende. Februari väcker i Väduren förmågan att känna empati med andra, vilket skapar en stark vänskap med mycket intressanta människor. Horoskop Vädur februari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Vädur februari 2023 – karriär och ekonomi

Kära vädur, nu ligger fullt fokus på dina relationer och du kommer få möjlighet att träffa nya personer. Månaden får en skakig början. Du känner dig redo att hoppa på något nytt, men det kan gå väldigt snabbt. Kanske finns det en viss press på dig, någon som kräver att du ska ändra dig eller ta ett beslut. Eller så kommer pressen inifrån – en singel-vädur kan känna sig lite rastlös och längta efter nya romanser under den här tiden. Ta din tid och försök hitta en balans mellan att våga och att känna efter. Under månadens gång finns det bra möjligheter för dig att fokusera på en relation. Du är extra lyhörd nu och vill gärna anpassa dig efter dina nära och kära. Det finns mycket för er att lära av varandra. Hur kan ni möta varandra i era olika sätt att visa uppskattning? Kom ihåg att dina åsikter och viljor också spelar roll, även när du lägger mycket fokus på andra människor. Mot slutet av månaden finns en risk att det uppstår en del osäkerhet inom en relation. Du målar upp en bild i ditt huvud av en situation, en bild som inte nödvändigtvis stämmer överens med verkligheten. Kanske känner du dig lite rädd för något som relationen innebär vilket kan få dig att agera flyktigt. Försök komma ner på jorden och tänk rationellt. Kärleksdag: 7 oktober Horoskop Vädur februari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Hos några för ni era erfarenheter vidare till varandra, vilket kommer att föra er en bit längre i livet, och kanske hänger ni ihop på jobbet och ger er igång med ett gemensamt projekt. Den energin som fyller Väduren kommer sakta att ökas vid årets början, och månen med dess faser kommer att påverka dem mest.

Månadshoroskop Vädur februari 2023

Saturnus och Jupiter kommer att omvandla och omstrukturera det sociala livet, ditt medlemskap i olika grupper, dina vänskapsrelationer och din sociala identitet under 2023-22. Med Saturnus i det elfte huset är det svårt att veta vilka grupper man tillhör. Väduren kan också i större utsträckning än vanligt, bry sig om samhällsfrågor och om social rättvisa. I vissa fall kan mer ansträngning och strukturering behövas i ditt liv med varje ny möjlighet. Jupiter i det elfte huset kan också i vissa fall i synnerhet under Jupiters retro-fas testa din egen vilja att hjälpa andra och är du generös och snäll mot andra kommer Jupiter att så småningom belöna dig. När det gäller vissa aspekter av det elfte huset som har med tur i livet, drömmar och förhoppningar att göra, kommer du att vara realistisk och i många fall begränsa dig själv även när de sociala möjligheterna finns tillgängliga. Detta kan bero på den situation som du lever in, eller på din egen uppfattning om det som är lämpligt och olämpligt. Du bär samtidigt på både mentor- och guruenergin. Därför kan väduren visa andra vägen, och vägleda andra. Om du har en sådan roll redan kan fler möjligheter dyka upp men vissa kräver för mycket jobb och ansträngning och du är bara människa så att säga. Mer krävs ibland av dig med. Och kanske känns det bra att göra annat i stället ibland med. Men ni kan också lära er av andra och i olika gruppsammanhang eller genom sociala erfarenheter. Både Saturnus och Jupiter befinner sig under 2023 i kvadratur till planeten Uranus som befinner sig i oxen i huset för intäkter, tillgångar, förnödenheter, behov. Detta innebär så klart att din ekonomi utmanas och att du börjar skaffa det du behöver på nya sätt. Men samtidigt finns det ett behov av förändring och frigörelse och konservativa värderingar kommer i konflikt med progressiva sådana. Folk runt om dig beter sig på oväntade sätt. Det finns tendenser till uppror och människorna i ditt samhälle eller vännerna kan ha det jobbigt men de växer och mognar som personer på en och samma gång. Saturnus i vattumannen skapar kollektiva läxor och Saturnus kommer att påverka ditt sociala liv under 2023-23. Jupiter kommer att hjälpa dig att hålla dig optimistisk under 2023. Du kan möta nya människor från världens alla hörn eller i vissa fall resa men internet är så klart också ett ställe där man nuförtiden interagerar med många slags människor.

Relationer

Ett bra sätt att komma ur förra årets klichéer kan vara att göra en resa utomlands. Jupiter kommer att visa dig vägen, och det kommer inte vara några problem du inte kan lösa. På vägen och hemma måste du tygla ditt dominerande och explosiva beteende.

Hälsohoroskop

Solförmörkelsen i skytten den 4 den här månaden är också en nymåne och det uppstår ett behov av klarhet. Kvadraturen till Neptunus kan indikera besvikelse och förvirring, men en konjunktur till Merkurius kan hjälpa dig att utveckla förståelse. Du kan i och för sig också leta efter relevant information så att du uppdaterar dina kunskaper. Rent allmänt indikerar solförmörkelsen i skytten att du förändrar ditt sätt att tycka och tänka. Dessutom kan du lära dig nya saker och bli klar med en utbildning eller komma in på en. Även distansrelationer förändras. den här månaden är en månad för resor i vissa fall men du har ett stort behov av att uttrycka dina åsikter med. Det finns ett behov av mental stimulans med. Under månadens första 13 dagar är du ivrig att påverka andra. Du vill ha en förändring i ditt liv. Dessutom är dina känslor starka och intensiva. Efter den 13 kommer du att använda Mars-energin för att försvara dina åsikter. Merkurius energin används å andra sidan för att prata din väg till framgång och för att vidareplanera under månadens andra hälft. I samband med fullmånen i tvillingarna den 19 den här månaden är samtalen med andra mycket intensiva. Man kan känna sig ledsen, arg, och sårad och man behöver säga vad man har på hjärtat. Venus går retro i stenbocken samma dag fram till den 29 januari. Venus retrograd är en ganska jobbig influens och påverkar huset för karriär, anseende, auktoriteter och målsättningar. Du kan gå tillbaka till gamla målsättningar. I karriären kan du ta illa upp när du ser att andra inte ser hela ditt värde och inte uppskattad vad du går för. Rent allmänt är relationer till kvinnor komplicerade. Att norra noden den 23 den här månaden går in i oxen den 23 den här månaden betyder ekonomin förändras under 2023-23. Jupiter lämnar vattumannen den 28 den här månaden och går in i fiskarna. Under 2023 kommer Jupiter i fiskarna att hjälpa dig att släppa det negativa i ditt undermedvetna. Juldagen handlar om jobb och uppgifter, liksom plikter men också hygien, rengöring, och mat. Även om du tillbringar dagen tillsammans med andra fortsätter man i stort hålla en viss distans. Nyåret börjar med månen i skytten därmed med nya tankar, aspirationer och perspektiv inför det nya året. God fortsättning!

Arbete

Inre styrka, spontan energi, självförtroende. Februari väcker i Väduren förmågan att känna empati med andra, vilket skapar en stark vänskap med mycket intressanta människor. Hos några för ni era erfarenheter vidare till varandra, vilket kommer att föra er en bit längre i livet, och kanske hänger ni ihop på jobbet och ger er igång med ett gemensamt projekt.

Familj

2023 ser ut att bli ett framgångsrikt år för dig, men du måste vara vaksam på rytm och timing när tempot skiftar framåt vintern. Under större delen av året rör sig din styrande planet Mars genom den sektor som handlar om yttre framgång och karriärmässiga bedrifter, här finns alltså utrymme för rejäla framsteg. I sommar tar Mars dessutom vägen genom ditt eget tecken, något han bara gör vartannat år och självfallet mår du bättre under de perioder då han stärker dig med sin närvaro. Allt det här sker under årets första hälft, så om du har en att-göra-lista ska du börja bocka av den så tidigt som möjligt – vilket inte borde vara några problem eftersom Vädurens metod oftast går ut på att agera snabbt. I mars och april stöter du på lite motstånd – som du sannolikt övervinner – och i maj kommer du fram till att ibland är det helt enkelt bäst att bara backa. Tillvaron flyter på fint genom hela sommaren och när Mars saktar ner gör du det också. Kanske har du haft lite för bråttom och nu behöver du återhämta dig, eller i alla fall ta igen allt det du lade åt sidan under vårens hets. Om du förvaltade den tiden väl och har nått dina mål, så bir den här lugna perioden både fruktbar och härlig, men om du bara lät tiden gå i förhoppning om att komma i kapp nu under hösten så får du svårt att hinna med allt du föresatt dig. Även privat får du ett fantastiskt år, där de inledande månaderna blir allra bäst. Troligen inleder du en väldigt stark relation med en kollega – till en början var ni konkurrenter, men när ni började jobba som ett team blev det uppenbart att det ni skapar tillsammans vida överstiger allt ni kan åstadkomma på egen hand. Ni tillbringar alltmer tid tillsammans och relationen övergår från professionell till privat, men medan din partner gärna är öppen med ert förhållande vill du hellre vara mer diskret. Du håller känsloläget på sparlåga och när det allmänna tempot lugnar ner sig senare på året får du möjlighet att fundera över hur du vill gå vidare. Sannolikt kommer ni båda fram till ett svar i början på oktober. Karriärmässigt blir det här ett av dina bästa år någonsin. Utöver den energi och det flyt som Mars för med sig får du också en unik möjlighet på våren som kan komma att förändra ditt liv i grunden. Det är den sista av sitt slag, så om du vill ta chansen är det nu eller aldrig. Årets finansiella situation motsvarar dina framgångar, i maj blir det ett rejält uppsving och hösten ser också bra ut, men i november blir du påmind om att inte leva över dina tillgångar.

Astrologisk prognos

Den energin som fyller Väduren kommer sakta att ökas vid årets början, och månen med dess faser kommer att påverka dem mest. Ta väl hand om din hälsa mellan nymåne och fullmåne. Trötta inte ut din kropp och särskilt inte din matsmältning. I Februari kommer din förmåga att lyssna och förstå andra också bli mycket starkare. Å andra sidan så kan just detta få dig at tänka på syftet och hur din eget liv fungerar. Även om blyghet inte är typiskt för dig, så kommer du att njuta av egentid under denna månad.

Råd

Var försiktig och rikta flödena av din ovärderliga energi i rätt riktning. Och hur känner man honom? Allt detta berättades i detta horoskop för ditt stjärntecken. Efter att ha läst den kan du lära dig att se värdiga mål och ignorera allt det falska och tomma som du möter på livets väg. Dra bara de rätta slutsatserna genom att läsa detta horoskop!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vädur november 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *