Horoskop Tvillingarna maj 2023 – astrologers råd

Det viktigaste i alla horoskop är noggrannheten i förutsägelser! Det är därför våra astrologer försöker göra horoskop så sanningsenliga som möjligt. Varje astrologisk prognos på denna webbplats innehåller ett stort antal ämnen: kärlek, relationer, karriär, arbete, ekonomi, hälsa, lycka och andra. Horoskop Tvillingarna maj 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Kommunikativ och artig karaktär med sinne för humor och kreativitet. Maj kommer främst att fokusera på relationer. Horoskop Tvillingarna maj 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Tvillingarna maj 2023 – karriär och ekonomi

Kära tvilling, månaden får en riktigt intressant början. Nu känner du dig redo för att hoppa upp på hästen igen och njuta av livet. Inget kan stoppa dig! Det gäller både en tvilling i förhållande och en som är singel, nu sätter du allt som känns rolig i första rummet. Om din partner inte vill följa med ut och dansa? Då går du ut själv. Här finns ingen tid att spilla. Din gnista blir till en eld en bit in i första veckan, och här finns minst sagt goda utsikter för en del oväntade vändningar. Du är riktigt flörtig nu och lever för dagen. Varför inte boka in två dejter i veckan? Eller slide:a in i en främlings DM:s? Nu längtar du för första gången på länge efter en partner. Tvi, som vissa tvillingar skulle säga. I hemlighet vill hjärtat ha mer än en natt med en främling nu, även om det duger för stunden. Tvillingar i parrelationer får det riktigt bra under den sista halvan av månaden. Det här är en perfekt tid för lite romantik i förhållandet! Månadens sista veckor får du fullt upp, och här kommer du behöva planera en hel del för att hinna med allt. Det blir jobb, ärenden och möten upp till halsen. Men det blir kul! Kärleksdag: 11 oktober . Horoskop Tvillingarna maj 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

I maj kommer tvillingarna att försöka kompensera för sin omgivning, de konflikter de har provocerat under tidigare månader. Tack vare Venus kommer det att gå som smort – det stärker dig med tålamod, hängivenhet och osjälviskhet.

Månadshoroskop Tvillingarna maj 2023

Under tidsperioden 13 maj – 28 juli kommer Jupiter, expansionens, turens och möjligheternas planet, att besöka fiskarnas tecken och påverka huset för framgång och karriär. Under denna tidsperiod och under nästa år 2023 kommer Jupiter i fiskarna att alstra många möjligheter för tvillingarna men i vissa fall är det svårt med den praktiska sidan. Det finns ingen organisering. Du som är kreativ och som jobbar med musik, dans, film, teater kan ha större framgångar. Man kan också förlora sig i fantasier som har med storhet och framgång att göra medan det samtidigt är svårt att få någonting gjort. Samtidigt är denna energi ganska generös och du vill inspirera och hjälpa andra. Vissa tvillingar blir osjälviska och generösa och vill hjälpa andra människor på alla möjliga sätt i synnerhet om det går. De tänker mer på andra och mindre på sig själva. På grund av en sextil till Pluto kan vissa tvillingarna ge bort pengar men de kan också jobba med sig själva och det som trodde var viktigt, såsom prestige och titlar blir mindre viktigt. Tvillingarna kan dock själva få mer hjälp av diverse människor som har makt och inflytande.

Relationer

Denna tid kommer kännas mycket intensiv för dig. Dina sinnen kommer vara på alerten, så du upplever varje händelse djupt, särskilt när det kommer till förhållanden och kärlek, men, det är tillämpningsbart på kulturella händelser så som teater eller konst. Du tenderar att kräva för mycket av de människor omkring dig och det är naturligt för dig, fast det kan slå tillbaka.

Hälsohoroskop

Under den här månaden kommer planeten Mars att ge dig styrka, kraft och motivation när det gäller jobbet fram till den 13 den här månaden. Hälsan är också ett viktigt område för dig. Men ett annat viktigt område är nog relationer. Solen, Merkurius och sedan Mars besöker skyttens tecken som är huset för relationer. Förutom detta påverkas huset för relationer av en nymåne och en solförmörkelse som äger rum den 4 den här månaden. Relationer förändras under den här månaden och nya relationer kan dessutom inledas. I vissa fall kan du börja umgås med någon eller prata med någon om saker som är förvirrande och som har missförståtts. Man kan få rätt uppfattning om en person. Om det finns något som du inte riktigt förstår bör du nog också försöka prata om det. Efter den 13 kommer du med planeten Mars i skytten att oftare kanske åka bil med någon och det uppstår många samtal i samband med det. Men rent allmänt kan det även uppstå konflikter med andra och du är ganska rättfram. Du låter inte andra gissa vad du egentligen tycker och tänker. Du kan dessutom berätta för andra, t. ex. vänner vad någon har gjort, sagt och vilken din erfarenhet är. Relationer kan fördjupas efter den 13 den här månaden och under andra delen av månaden kan du rent allmänt dessutom spendera mer pengar. Men i och med Venus går retrograd efter den 19 den här månaden är det bra att under resten av den här månaden och under januari månad att försöka spendera mindre pengar och göra dina affärer med försiktighet. Det finns även en risk att du anförtror dig för fel person. Även i psykologisk mening kan du må lite sämre. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden indikerar att en fas i din personliga utveckling är slut. Fullmånen är intensiv och handlar om att vakna upp och se verkligheten såsom den är. Du kan ha lurat dig själv i någon mening. Juldagen är en bra dag för att umgås med familjen. Känslomässig sårbarhet runt den här tiden är nog möjlig. Du värnar även om privatlivet. Mot årets slut fokuserar du både på jobb och relationer men du känner nog att det nya året börjar med fler insikter och mer klarhet. Gott nytt år!

Arbete

Kommunikativ och artig karaktär med sinne för humor och kreativitet. Maj kommer främst att fokusera på relationer. I maj kommer tvillingarna att försöka kompensera för sin omgivning, de konflikter de har provocerat under tidigare månader.

Familj

Du är alltid bland de första som anammar det nya och du blir lätt uttråkad. För att må bra och hålla den egna kreativiteten behöver du ett konstant flöde av nya impulser. 2023 kommer både leva upp till och överträffa alla dina förväntningar. När Jupiter sammanstrålar Neptunus ger de upphov till en störtflod av nya idéer och möjligheter och du kommer älska att ta del av allt, vrida och vända på varje aspekt för att komma fram till vad du kan få ut det hela. För en del tecken finns risken att bli allt för involverade i nya projekt som ändå inte leder till något, för att sedan hoppa på ytterligare ett några veckor senare, men du är mycket smartare än så. Du kan gå från ett projekt till ett annat utan vidare ansträngning och du kan avgöra vilka som är värda att lägga energi på. Och någonstans mitt i det här flödet av framtidsutsikter finns den väg som är helt rätt för just dig, den du kommer färdas längs under resten av årtiondet. Din intuition brukar vara pålitlig i sådana här situationer, så ta chansen när den uppstår. Tänk om ditt privatliv hade samma goda förutsättningar … Det verkar som att dina relationer under större delen av året domineras av osäkerhet, nervositet och rastlöshet. Och ibland bara dålig tajming, vilket är väldigt ovanligt i ditt fall. I början av året har du allvarliga samtal med din partner om huruvida ni har en framtid tillsammans, eller om det finns skillnader mellan era inre övertygelser och livsinställningar som inte kan överbryggas. När den ena av er är villig att kompromissa så nekar den andra, och sedan vice versa. Ni är uppenbarligen inte synkade. Sannolikt skulle ni bara kunna glida isär, men attraktionen mellan er är fortfarande stark och ni delar en passion som inte är lätt att avstå från. Det är mycket förvirrande. Mönstret upprepar sig i både maj och oktober. Varje gång tror du på en lösning, för att sedan dra dig tillbaka full av nya tvivel. Framåt årsskiftet börjar du tröttna på processen – mycket passion men ingen utveckling. Det som faktiskt har hänt är att ni har börjat ta allt på för stort allvar och på så sätt förlorat den lätthet som genomsyrar resten av ditt liv. Om ni kan göra relationen rolig igen så löser sig nog problemen av sig självt. Rent yrkesmässigt kommer du sannolikt att byta riktning i år, kanske väntar till och med total nystart. Jupiter befinner sig högst upp i din horoskopkarta och dina förutsättningar är bättre än någonsin, när du får tillfälle att visa upp dig och ditt arbete för en större publik blir det svårt att inte tacka ja. Vad gäller ekonomin verkar det som du betalar av på gamla skulder och gör nya investeringar för framtiden, i synnerhet i november. Det är kostsamt, men helt rätt om du vill göra plats i livet för din nya karriär.

Astrologisk prognos

Tack vare Venus kommer det att gå som smort – det stärker dig med tålamod, hängivenhet och osjälviskhet. Men förvänta dig inte att klara av att lösa allt med några små söta ord. Vissa relationer är helt enkelt för trasiga. Den här planeten kommer också att komma ifatt dig när det handlar om pengar.

Råd

Varje stjärntecken 2023 kommer att ha många nya möjligheter, såväl som lönsamma riktningar. Det enda som återstår är att göra rätt val. Efter att ha läst den astrologiska prognosen i det här inlägget blir det lättare för dig att fatta ett beslut. Den här artikeln har ett stort antal tips från astrologer för livets alla områden.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Tvillingarna oktober 2023 – astrologers råd

En astrolog är en professionell i studiet av stjärnhimlen, som betraktar stjärnornas placering och planeternas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *