Horoskop Tigern 2023 – förutsägelse från en astrolog

Den östkinesiska kalendern är en måndjurskalender. Det kinesiska månnyåret infaller på den andra nymånen efter vintersolståndet. I antiken trodde kineserna att det var rörelsen av en planet som heter Jupiter som gav fördelar och ekonomi till en persons liv. Kinesiskt horoskop Tigern 2023 – korrekt astrologisk prognos för 2023 på vår webbplats.

Jobb

Personer som är födda något av åren 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2023, etc. är födda i tigerns tecken. Tigrar är väldigt passionerade personer, på väldigt många plan. De är också väldigt respekterade av sin omgivning för sitt mod och sin entreprenöriella anda. De är även väldigt ambitiösa och rakt på sak, även om det ibland kan bli så att de reagerar lite väl impulsivt. Horoskop Tigern 2023 – intressant kinesiskt horoskop är här!

Kinesiskt horoskop Tigern 2023

Tigerns karaktär är modig och djärv. De är fulla av liv och ibland mycket odisciplinerade. Det är svårt för dem att komma över bekymmer, de gillar heller inte att vara undergivna. De älskar riskabelt arbete. De är modiga, men lättsinniga, det är därför deras ageranden inte alltid är genomtänkta. Personer födda i detta tecken kan bli bra ledare, poliser och direktörer. Tigern kräver total underlydnad från andra, men de själva, tycker att regler är till för att brytas. Även om de mestadels är ensamma, kan de vara känsliga och älskande. Horoskop Tigern 2023 – läs det sanna östra horoskopet för 2023 här!

Kärlek

År 2023 kommer för tigern att bli ett ganska nervöst år när det kommer till kärlek, känslor och relationer. Det kan handla om att det får stå åt sidan för andra saker som kanske känns mer spännande för stunden, vilket leder till en del magont. Tigrar som är singla bör under år 2023 öppna ögonen lite extra mycket, då det kan dyka upp en person som är extra viktig just detta år.

Karriär

År: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2023. Unika egenskaper: Tigern är både en gåva och utmaning som vän, partner och kollega. Du har ett stort och modigt hjärta, ett kraftpaket som alltid är redo att engagera dig, men som också är otålig och slarvig med detaljerna. Du sprutar idéer, tänker stort och vill mycket, men fullföljer inte alla dina planer. Du passar med: Hunden och hästen.

Pengar

Under år 2023 kan tigern förvänta sig att dennes dagliga rutiner kommer att vändas upp och ned, inte bara en gång utan flera gånger. Det handlar främst om framsteg i karriären och arbetslivet, vilket kan leda till att denne skjuter många andra saker åt sidan. Här kan det vara viktigt att prioritera och inte glömma de som finns runt omkring, för även om karriären är viktig så kan andra saker också vara viktiga, och man behöver även se till andras behov och inte vända upp och ned på rutinerna för även närstående.

Familj

Magnifik och passionerad! Så fort Tigern gör något, så väcker han uppmärksamhet. Obeslutsamhet och envishet kan även de vara hörnstenar i Tigerns personlighet. Å ena sidan generös men å andra sidan lite elak, det kan vara svårt att veta var man har Tigern. Flexibel, ärlig och verkligen underhållande, i Tigern så har man en vän för livet. Positiva egenskaper: Modig, karismatisk, generös, äventyrlig och risktagande. Negativa egenskaper: Hetlevrad, påstridig, dålig på att följa direktiv och regler.

Tur

Under år 2023 kan tigern förvänta sig att dennes dagliga rutiner kommer att vändas upp och ned, inte bara en gång utan flera gånger. Det handlar främst om framsteg i karriären och arbetslivet, vilket kan leda till att denne skjuter många andra saker åt sidan. Här kan det vara viktigt att prioritera och inte glömma de som finns runt omkring, för även om karriären är viktig så kan andra saker också vara viktiga, och man behöver även se till andras behov och inte vända upp och ned på rutinerna för även närstående.

Relationer

Det här året innebär stora förändringar i din personlighet. Du har en synnerligen god självuppfattning och du vet mycket väl vad dina styrkor och svagheter är. Vad du än må ha planerat förra året så kommer det att gå i uppfyllelse i år. Du kommer att lägga ner mycket arbeta på att förbättra dig själv som person. Du kommer mestadels att vara influerad av Merkurius och Venus under 2016. För de Tigrar som är gifta så är det troligen bäst att de håller sig till sin partner för vägledning. Det är ett bra år att försöka skaffa barn. . Vad gäller karriär och arbete så är det tuffa tider. Du behöver utöka ditt sociala umgänge så att du inte går miste om nya möjligheter. Du behöver planera din ekonomi väl. Det finns risk att du annars satsar för mycket pengar på t. ex. renovering och inredning. Det kan också hända att du planerar för dyra resor. Detta kan göra att din ekonomi blir ansträngd men planeten Merkurius kommer vid vissa tillfällen att hjälpa dig att planera ekonomin på ett bra sätt. När det kommer till hälsan så är det viktigt att du håller dig till en strikt träningsregim. Försök att hålla dig borta från gräl och tjafs för att undvika stressrelaterade problem. Under årets sista månader kommer du att behöva vara extra mån om vad du äter för att behålla hälsan. Det här ser ut att bli ett riktigt bra år när det gäller relationerna med släkt och vänner, så ta tillvara på det så mycket som möjligt. . När det gäller kärlek däremot så kommer du kanske att vara tvungen att ta dig igenom utmanande situationer. Rent allmänt kan man säga att det här är en tid då du måste ta ett steg tillbaka och fundera på vad du har för mål.

Hälsa

Hälsan kommer att vara viktigt att tänka på för tigern under 2023, framför allt eftersom den kommer att få uppleva mycket stress under året. Här handlar det om att försöka hantera stressen på bästa sätt, vilket enklast görs genom att ta sig tid för att röra på sig rent fysiskt.

Astrologråd

Ekonomin och karriären är de stora områdena under år 2023 för tigern, då det här kommer att hända så många saker att det nästan blir svårt att hålla redan på dem. Framför allt under tidig vår kommer det att öppnas många nya möjligheter som tidigare har varit stängda. Men även höstmånaderna augusti och september kommer att erbjuda möjligheter.Nu vet du vad ägaren till 2023 Rabbit inte gillar. Tack vare denna information kan du inte göra vad han inte gillar och göra vad han vill. Sådana handlingar kommer säkert att ge dig lycka och lycka till ditt liv! Försök.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen 2023 – förutsägelse från en astrolog

Det kinesiska (östliga) horoskopet är maximalt kopplat till den kinesiska månkalendern. Det bör noteras att …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *