Horoskop Skytten oktober 2023 – astrologers råd

Ett högkvalitativt och sanningsenligt horoskop innehåller astrologiska förutsägelser om ämnet: karriär, hälsa, kärlek, familj, lycka, pengar, relationer och andra. En lika viktig faktor som bestämmer kvaliteten på ett horoskop är noggrannheten i dess sammanställning. Du kan läsa exakt ett sådant horoskop här! Horoskop Skytten oktober 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

målmedveten, energisk och full av lust och ansträngning. I oktober, Skyttar kommer att känna ett stort behov av att skapa och uppgradera sina hem. Horoskop Skytten oktober 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Skytten oktober 2023 – karriär och ekonomi

Kära skytt, lita på din magkänsla! Månaden drar igång i ett långsamt tempo. Nu tar du dagarna som de kommer, utan stress eller förväntningar. Det här är en tid för vila och avkoppling. Ta långa promenader i skogen, varma bad och sovmorgnar. Det är bra för dig att få lite tid själv med tankarna. Månadens första tid kan nämligen komma med lite väl starka intryck, vilket kan bli väldigt stressande. Försök ge dig själv utrymme och tid att varva ner och släpp prestationsångesten. Nu behöver du lyssna på din kropp. Ställ in och boka av. Det kommer fler middagar och utekvällar. När du umgås själv med dina tankar och reflekterar kommer kanske jobbiga insikter. Du inser att någon sagt en sak men menat något annat. Du kan lita på din magkänsla, men låt inte din hjärna dra igång på full speed riktigt än. Du övertänker lätt saker nu, och du får kanske ta insikter med en nypa salt. Mot slutet av månaden är du redo att komma ur ditt skal. Det blir en energifylld sista tid med allt som är roligt. Och i sann skytte-anda: en hel del dubbelbokningar. Kärleksdag: 21. . Horoskop Skytten oktober 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Den miljö där du bor och tillbringar mest av din tid kommer att vara mycket viktigt för dig denna månad. Så oavsett om du bor ensam eller med din partner, bör du behaga dig själv och göra dina drömmar hända i detta område.

Månadshoroskop Skytten oktober 2023

Saturnus i vattumannen under 2023-våren 2023 kommer att omstrukturera ditt sätt att kommunicera och i vissa fall att tycka och tänka, eftersom du lär dig mycket mer. Saturnus hjälper dig att tänka objektivt något som kan vara bra i synnerhet om du har mycket att lära dig och om du vill organisera information eller skriva långa böcker. Du får ordning i det du skriver. Du orkar fokusera under långa tidsperioder. Det du skriver har en mening eller ett syfte. Du inser att du har ansvar för det som du säger. Du kan prata mindre och verka tillbakadragen. Det är möjligt du känner dig censurerad, och kanske vill färre människor lyssna på vad du har att säga. Vissa skyttar måste göra ständiga korta resor. Det kan handla om att pendla till skolan eller till jobbet. Eller kanske börjar du promenera regelbundet. Vissa skyttar kan få problem med sina grannar men det kan också uppstå förändringar i grannskapet. Även din grannar kan gå genom problem och förändringar och detsamma gäller vissa familjemedlemmar, i synnerhet syskonen. Ändå kan mycket kommunikation ändå äga rum med diverse människor i olika sammanhang men sammanhangen kan visserligen omstruktureras och du börjar kanske byta social cirkel. Det kan ibland svårt att känna gemenskap med andra. Man kan känna sig utanför. Ändå är du disciplinerad när det gäller både verbal och skriftlig kommunikation och du klarar av mentala uppgifter på utmärkta sätt. Under 2023 kommer även Jupiter att befinna sig i vattumannen, huset för kommunikation, interaktion och korta resor. Inlärning sker snabbare. Du är smart och ser den stora bilden. Du börjar inse hur du påverkar andra människor genom det som du har att säga. Du blir en bättre vägledare och en bättre lärare. Dessutom kommer Jupiter att hjälpa dig att vara omtänksam. Du är filosofisk och du kan lita på din intuition. Det blir även lättare att lära sig ett nytt språk. Under årets gång kan du dessutom prata mer i telefonen samt sitta mer framför datorn. Icke desto mindre kan många av er också göra väldigt många kortare resor. Eftersom Saturnus och Jupiter bildar en kvadratur till Uranus kan det oftare uppstå jobbigare samtal på jobbet. Du blir också medveten om eventuellt förtryck lite oftare och du klarar oftare med. Du kan dessutom klaga om du ser att chefer och kollegor inte bryr sig om andra eller om varandra. Man kan vara kritisk och upprorisk men man har svårt med perfektion själv.

Relationer

Du har ett öga för detaljer, vilket hjälper dig att skapa ett mysigt hem som du alltid kommer att vilja återvända till. Det är också en idealisk tid för förändringar i garderoben, så ge dig själv en dag och gå och handla. Skyttar kommer ofta att bli överväldigade av sin längtan efter harmoni.

Hälsohoroskop

Mycket inre oro kan uppstå då och då när du egentligen borde ta det lugnt, under månadens första 13 dagar med Mars i skorpionen. Sanningar kan komma fram till ytan. Men det finns ändå mycket inre styrka. Även plötslig inspiration är möjlig. Grattis på födelsedagen annars, om du är född med solen i skytten! Solen är kvar i skytten fram till den 21 den här månaden och du bör fira dig själv. Du kan dra till dig mer uppmärksamhet, och med Merkurius i skytten fram till den 13 är du också mycket utgående och ganska pratglad. Nymånen i skytten den 4 den här månaden handlar om en ny fas i din personliga utveckling och en ny inriktning i livet. Det är mycket du reflekterar över men kan ha svårt för att fatta beslut eller att lita på andra, inklusive andra familjemedlemmar. Om du vill flytta vet du inte riktigt om du hittat rätt, om någonting konstigt existerar som du ännu inte uppmärksammat. Om du vill köpa en ny bostad exempelvis bör du vara försiktig och kanske vänta ett tag till. Även när det gäller investeringar i själva bostaden är det bra att vänta i och med Venus går retro den 19 den här månaden och fram till slutet av januari nästa år. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden handlar om relationer liksom återigen om misstänksamhet. Du vet inte var du har andra någonstans och det finns nog en risk andra försöker lura dig på något sätt med. Venus retrograd efter den 19 den här månaden i huset för intäkter kan påverka relationer med. Du kan omvärdera värdet av en relation. Det är dock inte bra att göra affärer som är viktiga fram till slutet av januari. Det finns en allmän risk för ekonomiska förluster. Men du kan också ändra inställning till pengar och materiella saker. Förändringar när det gäller matvanor kan nog vara nödvändiga i vissa fall men risken för att man är stressad och äter/dricker för mycket är nog också närvarande så man bör försöka undvika självdestruktiva beteenden. Har man problem med exempelvis anorexia eller bulimi kan man uppleva större problem. Näringsrik mat kan däremot ha motsatt effekt. Efter den 13 den här månaden kommer däremot energinivåerna att öka och du kan röra lite mer på dig. Dessutom vill du kanske hålla på med olika saker som du vill göra, såsom jobb och projekt. Jobbet är också ett område som är relevant för dig liksom din intäktspotential. Jobbsituationen kan komma att förändras under 2023-23 i och med norra noden den 23 den här månaden går in i oxen, som är ditt hus för jobb och hälsa. Du satsar också naturligtvis på hälsan. Jupiter anländer däremot i fiskarna den 28 den här månaden och under cirka ett år kommer du att känna att familjelivet förbättras. Du mår bättre hemma. Du kan hitta drömbostaden. Förutom detta kan du förstå och komma över ditt förflutna på ett helt nytt sätt. Du kan fira jul och nyår på jobbet eller känner dig sysselsatt i alla fall God fortsättning!

Arbete

målmedveten, energisk och full av lust och ansträngning. I oktober, Skyttar kommer att känna ett stort behov av att skapa och uppgradera sina hem. Den miljö där du bor och tillbringar mest av din tid kommer att vara mycket viktigt för dig denna månad.

Familj

Teoretiskt sett är årets möte mellan Jupiter och Neptunus rena drömmen för dig. Jupiters sprudlande optimism i kombination med Neptunus ändlösa flöde av idéer och möjligheter – vad kan gå fel? En hel del, men framför allt två saker. Med all ny energi och kraft som du får tillgång till riskerar du att kasta dig huvudstupa in i ett nytt våghalsigt projekt, givetvis övertygad om att detta är nyckeln till framtida lycka och framgång, men som ändå kan resultera i platt fall. Glöm inte att Neptunus också är illusionernas planet och kan mycket ge upphov till rena fantasier, inte enbart genuina visioner. Det kan också bli så att du får så många möjligheter att välja mellan, att du inte kan fokusera fullt ut på någon av dem – allt verkar ju kunna utvecklas till något bra. Följden blir då att du inte väljer något alls och alla möjligheter går förlorade. Vägen till lycka och framgång är alltså rätt smal och ligger någonstans mitt emellan överdriven entusiasm och inaktivitet – det är upp till dig att sätta gränserna. Varje gång Neptunus vill få dig att förverkliga en dröm ska du fråga dig själv hur realistiskt det egentligen är. Om det verkligen verkar genomförbart och du fortfarande vill, så ska du ge det en chans. Om inte: fortsätt sökandet, för under ett år som detta kommer det alltid att finnas attraktiva alternativ. Var äventyrlig, för all del, men inte dumdristig. Även i privatlivet uppstår en balansgång mellan två extremer, du känner dig osäker på om du ska satsa på en viss relation eller fortsätta på en mer lättsam nivå. Att bara vara vänner är inte tillräckligt men att bli ett seriöst par väcker frågor om långsiktighet, vilket förtar den frihetskänsla som du uppskattar. Det kan hända att du ägnar hela året åt att vela fram och tillbaka – några trevande steg åt ena hållet, för att sedan ångra dig och vända om – och i juni och juli kanske du gör en ansats som ni inte mogna för. Under årets sista månader har förhållandet hetta, men även en ilska, eller frustration, som inte fanns där förut. Kanske är detta en helt annan relation än den förra, men oavsett så har ni mycket energi, en hel del högljudda diskussioner och verklig passion. Du gillar att ni betraktar allt som en sorts lek och om det funkar för er båda, varför inte? Eftersom Jupiters inflytande är starkt i år har du goda chanser att avancera i din karriär, men även här gör Neptunus att du får svårt att välja, så processen kan bli lite omständlig. Årets förmörkelser inträffar i sektorer av din horoskopkarta där de fungerar som dörrar, de öppnar och stänger vägar till såväl det förflutna som till framtiden. Om du hade hoppats på att kunna ta dig igenom dem obemärkt, kanske lämna dem på glänt ifall du skulle vilja återvända senare, så går inte det. De här dörrarna är massiva och högljudda, varken du eller någon annan missar när de slår igen. Ekonomiskt har du som mest flyt i februari och december.

Astrologisk prognos

Så oavsett om du bor ensam eller med din partner, bör du behaga dig själv och göra dina drömmar hända i detta område. Du har ett öga för detaljer, vilket hjälper dig att skapa ett mysigt hem som du alltid kommer att vilja återvända till. Det är också en idealisk tid för förändringar i garderoben, så ge dig själv en dag och gå och handla. Skyttar kommer ofta att bli överväldigade av sin längtan efter harmoni. Du kan inte motstå frestelesen av allting förbjudet vilket gör dig mer öppen för tabubelagda saker. Även om dina känslor är mer intensiva än någonsin, är det bäst att gömma undan dem och hålla uppe masken.

Råd

Det är viktigt att dra slutsatser baserade på en högkvalitativ och korrekt astrologisk prognos för 2023. Den är baserad på planeternas rörelse. Det är upp till dig att bestämma om du vill tro på astrologer eller bara ta del av det och göra slutsatser och beslut baserat på din egen erfarenhet. Det mest idealiska alternativet är att läsa horoskopet, ta hänsyn till råd från astrologer och efter, baserat på din erfarenhet, fatta viktiga beslut i livet.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skytten februari 2023 – astrologers råd

Ett högkvalitativt och sanningsenligt horoskop innehåller astrologiska förutsägelser om ämnet: karriär, hälsa, kärlek, familj, lycka, …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *