Horoskop Skytten januari 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på vad som är bättre att göra eller vice versa att inte göra en viss dag. Denna kunskap kan hjälpa dig att förebygga problem och förbättra ditt liv. Horoskop Skytten januari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

målmedveten, energisk och full av lust och ansträngning. Januari kommer att föra ut några olösta situationer från det förflutna till ytan, och Skyttar kommer att tvingas att öppna dem och lösa dem så att de kan gå vidare. Horoskop Skytten januari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Skytten januari 2023 – karriär och ekonomi

Kära skytt, lita på din magkänsla! Månaden drar igång i ett långsamt tempo. Nu tar du dagarna som de kommer, utan stress eller förväntningar. Det här är en tid för vila och avkoppling. Ta långa promenader i skogen, varma bad och sovmorgnar. Det är bra för dig att få lite tid själv med tankarna. Månadens första tid kan nämligen komma med lite väl starka intryck, vilket kan bli väldigt stressande. Försök ge dig själv utrymme och tid att varva ner och släpp prestationsångesten. Nu behöver du lyssna på din kropp. Ställ in och boka av. Det kommer fler middagar och utekvällar. När du umgås själv med dina tankar och reflekterar kommer kanske jobbiga insikter. Du inser att någon sagt en sak men menat något annat. Du kan lita på din magkänsla, men låt inte din hjärna dra igång på full speed riktigt än. Du övertänker lätt saker nu, och du får kanske ta insikter med en nypa salt. Mot slutet av månaden är du redo att komma ur ditt skal. Det blir en energifylld sista tid med allt som är roligt. Och i sann skytte-anda: en hel del dubbelbokningar. Kärleksdag: 21. . Horoskop Skytten januari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du kan förvänta dig att några av dina ex-partners kommer att dyka upp i ditt liv, och Individer av detta tecken kommer att vara fulla av sexuell energi under januari på grund av Venus påverkan. Din lust kommer att vara utan slut, vilket kan bli jobbigt för din partner.

Månadshoroskop Skytten januari 2023

Jupiter kommer att förbättra din sociala kompetens och öka antalet kontakten men du kan vara samtidigt reserverad och tyst och kanske låter du nu alla andra prata på. Under året fortsätter relationer att förändras men om du är singel är den bästa tiden för att träffa en ny partner början av december. Under våren och sommaren kommer du att spendera mer tid hemma och med familjen och du kan även återse gamla vänner som du också har större förståelse för. Rent allmänt ser jobbsituationen bra ut men du kan lätt bli uttråkad och upprorisk. Mot hösten och under nästa år igen uppstår nog förändringar vad gäller jobbet. Även förändringar när det gäller hälsan kan äga rum och du blir intresserad i många fall i att verkligen komma i form.

Relationer

Oavsett om det gäller mode, karriär eller hemmet, kommer du inte att klara av att hjälpa dig själv, och…

Hälsohoroskop

Mycket inre oro kan uppstå då och då när du egentligen borde ta det lugnt, under månadens första 13 dagar med Mars i skorpionen. Sanningar kan komma fram till ytan. Men det finns ändå mycket inre styrka. Även plötslig inspiration är möjlig. Grattis på födelsedagen annars, om du är född med solen i skytten! Solen är kvar i skytten fram till den 21 den här månaden och du bör fira dig själv. Du kan dra till dig mer uppmärksamhet, och med Merkurius i skytten fram till den 13 är du också mycket utgående och ganska pratglad. Nymånen i skytten den 4 den här månaden handlar om en ny fas i din personliga utveckling och en ny inriktning i livet. Det är mycket du reflekterar över men kan ha svårt för att fatta beslut eller att lita på andra, inklusive andra familjemedlemmar. Om du vill flytta vet du inte riktigt om du hittat rätt, om någonting konstigt existerar som du ännu inte uppmärksammat. Om du vill köpa en ny bostad exempelvis bör du vara försiktig och kanske vänta ett tag till. Även när det gäller investeringar i själva bostaden är det bra att vänta i och med Venus går retro den 19 den här månaden och fram till slutet av januari nästa år. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden handlar om relationer liksom återigen om misstänksamhet. Du vet inte var du har andra någonstans och det finns nog en risk andra försöker lura dig på något sätt med. Venus retrograd efter den 19 den här månaden i huset för intäkter kan påverka relationer med. Du kan omvärdera värdet av en relation. Det är dock inte bra att göra affärer som är viktiga fram till slutet av januari. Det finns en allmän risk för ekonomiska förluster. Men du kan också ändra inställning till pengar och materiella saker. Förändringar när det gäller matvanor kan nog vara nödvändiga i vissa fall men risken för att man är stressad och äter/dricker för mycket är nog också närvarande så man bör försöka undvika självdestruktiva beteenden. Har man problem med exempelvis anorexia eller bulimi kan man uppleva större problem. Näringsrik mat kan däremot ha motsatt effekt. Efter den 13 den här månaden kommer däremot energinivåerna att öka och du kan röra lite mer på dig. Dessutom vill du kanske hålla på med olika saker som du vill göra, såsom jobb och projekt. Jobbet är också ett område som är relevant för dig liksom din intäktspotential. Jobbsituationen kan komma att förändras under 2023-23 i och med norra noden den 23 den här månaden går in i oxen, som är ditt hus för jobb och hälsa. Du satsar också naturligtvis på hälsan. Jupiter anländer däremot i fiskarna den 28 den här månaden och under cirka ett år kommer du att känna att familjelivet förbättras. Du mår bättre hemma. Du kan hitta drömbostaden. Förutom detta kan du förstå och komma över ditt förflutna på ett helt nytt sätt. Du kan fira jul och nyår på jobbet eller känner dig sysselsatt i alla fall God fortsättning!

Arbete

målmedveten, energisk och full av lust och ansträngning. Januari kommer att föra ut några olösta situationer från det förflutna till ytan, och Skyttar kommer att tvingas att öppna dem och lösa dem så att de kan gå vidare. Du kan förvänta dig att några av dina ex-partners kommer att dyka upp i ditt liv, och Individer av detta tecken kommer att vara fulla av sexuell energi under januari på grund av Venus påverkan.

Familj

Teoretiskt sett är årets möte mellan Jupiter och Neptunus rena drömmen för dig. Jupiters sprudlande optimism i kombination med Neptunus ändlösa flöde av idéer och möjligheter – vad kan gå fel? En hel del, men framför allt två saker. Med all ny energi och kraft som du får tillgång till riskerar du att kasta dig huvudstupa in i ett nytt våghalsigt projekt, givetvis övertygad om att detta är nyckeln till framtida lycka och framgång, men som ändå kan resultera i platt fall. Glöm inte att Neptunus också är illusionernas planet och kan mycket ge upphov till rena fantasier, inte enbart genuina visioner. Det kan också bli så att du får så många möjligheter att välja mellan, att du inte kan fokusera fullt ut på någon av dem – allt verkar ju kunna utvecklas till något bra. Följden blir då att du inte väljer något alls och alla möjligheter går förlorade. Vägen till lycka och framgång är alltså rätt smal och ligger någonstans mitt emellan överdriven entusiasm och inaktivitet – det är upp till dig att sätta gränserna. Varje gång Neptunus vill få dig att förverkliga en dröm ska du fråga dig själv hur realistiskt det egentligen är. Om det verkligen verkar genomförbart och du fortfarande vill, så ska du ge det en chans. Om inte: fortsätt sökandet, för under ett år som detta kommer det alltid att finnas attraktiva alternativ. Var äventyrlig, för all del, men inte dumdristig. Även i privatlivet uppstår en balansgång mellan två extremer, du känner dig osäker på om du ska satsa på en viss relation eller fortsätta på en mer lättsam nivå. Att bara vara vänner är inte tillräckligt men att bli ett seriöst par väcker frågor om långsiktighet, vilket förtar den frihetskänsla som du uppskattar. Det kan hända att du ägnar hela året åt att vela fram och tillbaka – några trevande steg åt ena hållet, för att sedan ångra dig och vända om – och i juni och juli kanske du gör en ansats som ni inte mogna för. Under årets sista månader har förhållandet hetta, men även en ilska, eller frustration, som inte fanns där förut. Kanske är detta en helt annan relation än den förra, men oavsett så har ni mycket energi, en hel del högljudda diskussioner och verklig passion. Du gillar att ni betraktar allt som en sorts lek och om det funkar för er båda, varför inte? Eftersom Jupiters inflytande är starkt i år har du goda chanser att avancera i din karriär, men även här gör Neptunus att du får svårt att välja, så processen kan bli lite omständlig. Årets förmörkelser inträffar i sektorer av din horoskopkarta där de fungerar som dörrar, de öppnar och stänger vägar till såväl det förflutna som till framtiden. Om du hade hoppats på att kunna ta dig igenom dem obemärkt, kanske lämna dem på glänt ifall du skulle vilja återvända senare, så går inte det. De här dörrarna är massiva och högljudda, varken du eller någon annan missar när de slår igen. Ekonomiskt har du som mest flyt i februari och december.

Astrologisk prognos

Din lust kommer att vara utan slut, vilket kan bli jobbigt för din partner. Om du är singel, så kan det vara bra att tänka över med vem du kan spendera tid.

Råd

Det är viktigt att dra slutsatser baserade på en högkvalitativ och korrekt astrologisk prognos för 2023. Den är baserad på planeternas rörelse. Det är upp till dig att bestämma om du vill tro på astrologer eller bara ta del av det och göra slutsatser och beslut baserat på din egen erfarenhet. Det mest idealiska alternativet är att läsa horoskopet, ta hänsyn till råd från astrologer och efter, baserat på din erfarenhet, fatta viktiga beslut i livet.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skytten juli 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *