Horoskop Skytten 2023 – astrologers råd

2023 kommer att föra med sig ett stort antal förändringar för alla zodiakens tecken utan undantag. Årets beskyddare är kaninen, ett mycket aktivt djur, då måste alla tecken visa hög rörlighet och aktivitet. Årshoroskopet hjälper dig att dyka in i dina tankar och upplevelser så djupt som möjligt, samt att förstå dem med hjälp av denna astrologiska prognos. Horoskop Skytten 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Familj

År 2023 kommer att vara betydelsefullt för Skytten inom relationsområdet. Någon från det förflutna kommer att försöka komma tillbaka in i ditt liv, och du måste möta beslutet om de förtjänar ditt förtroende. Skytten är utrustad med en hel del optimism, vilket kan leda till naivitet. Du antar automatiskt att andra är lika hänsynslösa som du, men var försiktig i det här fallet. Januari blir en månad med förändring. Från föregående år kommer du att ta med dig några olösta frågor, till vilka du måste gå tillbaka och upptäcka den verkliga kärnan i problemet. Först då kommer du att ha ett klart huvud och kunna koncentrera dig på nya händelser helt. Det kommer att finnas en spänd situation inom arbetsområdet. Jupiter, i fiskens tecken, kommer att agera på ditt hjärta. Dina tankar kommer att vända sig till karriärhänsyn. Du kommer att vara omtänksam och vissa åsikter kan omprövas. I synnerhet slutar du lösa saker som gjorde dig galen hela tiden; du får helt enkelt en översikt. Det kommer att vara viktigt att övervinna rädslan för det okända, bara gå vidare. Våren 2023 kommer att upplevas av Skytten mycket intensivt. Du måste bevisa stor psykisk styrka. I relationer har ödet förberett ett svårt test för dig. Någon som en gång hade en plats i ditt hjärta kommer att dyka upp nära dig, men dina vägar har skilts. Du kommer att ha blandade känslor, och du kan känna dig förvirrad och osäker. Personen ifråga från ditt förflutna kommer på alla möjliga sätt att försöka återfå din tjänst. Var försiktig. Skytten tenderar att kasta sig i saker och ting, men det kan fungera för honom i det här fallet. När det gäller hälsan, var försiktig med sportaktiviteter. Du tenderar att ha bråttom och gillar att göra saker med huvudet, men din ouppmärksamhet kan få olyckliga konsekvenser. Undvik extremsporter och välj ett säkrare alternativ. Horoskopet säger att du kommer att tillbringa vintermånaderna på ett aktivt sätt. Kanske vandrar du i bergen, åker skidor eller tvärtom åker du till varma länder och flyr stereotypen i vardagen. I alla fall kommer du att uppleva en tillfredsställande period som du verkligen förtjänar efter att ha övervunnit alla svårigheter 2023. Horoskop Skytten 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Årligt horoskop Skytten 2023 – karriär och ekonomi

Ibland känns det som att pengarna inte riktigt räcker till. Det skulle hjälpa om du planerade din ekonomi mer just nu. Horoskop Skytten 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Det här årets planetrörelser ger flera signaler om att det kommer bli ett aktivt kärleksår. Dels har du Jupiter i ditt femte hus för kärleksaffärer, flirt och nöje. Dels får du ett extra långt besök av actionplaneten, Mars, i ditt hus för seriös kärlek och äktenskapspartner. Tiden från och med den 11 maj kommer innebära att du får fler möjligheter att gå ut och roa dig, att flirtiga chanser finns kring dig. Det femte huset är lustbetonat. Ett one-night-stand eller flera kortare kärleksaffärer är möjliga. Ofta vill man vara njuta och ha roligt men kanske inte gå så långt som att inleda en seriös relation. Singlar är inte på humör för att hitta den rätte. Stadgade å andra sidan vill få tillbaka mer av nyförälskelsetiden i relationen och kanske satsar mer på att resa och gå ut tillsammans. Lyckliga singlar som inte söker efter kärleken får istället uppleva den underbara känslan av att få uppskattande blickar när de går ut och roar sig med vänner och bekanta. Fertiliteten är högre än vanligt för Skytten. Med så mycket sex och flirt i horoskopet kan det vara bra att ha i minnet. Mars i det sjunde huset för äktenskap och seriösa kärlekspartner, från och med augusti och året ut, ger signaler om att du vill att det ska ske kul saker i livet. Din kärleksrelation är en av de roliga saker som kan ske, men inte alla. Är jag inte mer än ett nöje? kanske en datingpartner undrar när Skytten dundrar fram, flirtar och ha kalendern fullbokad med nöjesevent och festligheter. Mars är känd som krigarens tecken. Det finns risk för att man inte kommer överens med sin stadgade partner och att det handlar om att mäta styrka. Skytten kan bita ihop ett tag, men pågår det för länge så kommer Skytten att tröttna och gå ut och roa sig själv. Med händelsernas planet i det sjunde huset kan det bli full fokus på bröllopsplanering, frieri, jubileumsfirande och många möten med nära och kära, under hösten 2023.Personer som särskilt kan attrahera Skytten under 2023 är personer som är tävlingsinriktade, framgångsrika och eldigt passionerade själar som agerar på impuls. Kanske faller Skytten för någon som arbetar inom underhållningsindustrin. En muskulös dansare eller artist eller någon som tränar hårt på gymmet kan få Skyttens ögon att glittra. Det övergripande temat tycks vara att det ska vara en person som njuter av livet och har kul. Det är väldigt attraktivt. De härligaste dagarna för ditt kärleksliv är:20-21 mars26-27 april20-21 juni5-23 juli15 november- 7 decemberMerkurius styr över ditt kärleksliv. Undvik viktiga kärleksbeslut när Merkurius befinner sig retrograd. Om en tidigare kärlekspartner kommer tillbaka till dig är det dock en bra tid för att ge relationen en andra chans:14 januari- 4 februari10 maj- 3 juni10 september- 2 oktober29 december- 18 januari 2023

Årligt horoskop Skytten 2023

Kära skytt, du är en stor drömmare. Men under året kommer dina drömmar och storslagna visioner kräva lite mer planering för att kunna omsättas till handling. Nu kommer du behöva satsa! Det är inte din stil att tänka innan du handlar eller lägga upp en plan B, men under året kommer du inte komma särskilt långt om du inte gör det. Speciellt under början av året kan du tjäna mycket på att lägga tid och energi på jobbet. Det kommer krävas mycket av dig, men det kommer vara värt det i längden. Under året kommer du antagligen uppleva stora förändringar och ställas inför en del dilemman. Hur mycket av dig själv är du beredd att offra för dina nära relationer? Det finns inga enkla svar, men situationer där du tvingas tänka om kring förhållanden kommer definitivt uppstå. Under året finns det stor romantisk potential, speciellt under våren eller tidig sommar. Nu kanske du är sugen på något långsiktigt och äkta, och potentialen för ett förhållande att ta form finns absolut. Men se till att du är redo. Annars är risken stor att du kastar dig in i något du inte riktigt är mogen för.

Pengar

2023 inleds med besök av planeten Venus. Kan det vara bättre? Venus representerar nöjen, goda relationer och njutning. Hon kommer åter i Skyttens tecken andra veckan i oktober och stannar till 5/11. Fortfarande är ekonomin ett högaktuellt ämne för Skyttar. Värderingar utvecklas och omvandlas. Det som var viktigt en gång i tiden kanske inte längre är det. Din relation till din kropp kan förändras till det bättre och naturen kan bli en djupare källa till återhämtning från den stress dagens samhälle står för. November och december riktas blickarna åter igen till samma livsområde. Du fattar viktiga beslut som påverkar dig lång tid framöver. Du arbetar hårt under året under växlande omständigheter. Nya inslag i rutinerna gör att du aldrig hinner bli uttråkad. Du behöver en bra mix mellan det beprövade och nya rutiner för att utveckling ska kunna äga rum. Redan under januari och februari känner du trycket på jobbet och dessutom erfar du hur viktigt det är att vara i form. Hälsan får en högre prioritet. Året lämpar sig väl för Skyttar som är intresserade av resor – vilket många är! Men också för alla former av informationsförmedlande. Gå en kurs eller led själv en kurs! Skriv. Nå ut till många i din omgivning och låt dem ta del av de kunskaper du samlat på dig. Du når ut vitt och brett. Detta håller i sig hela året och krafterna ökar allt vart eftersom men redan i januari och fram till mitten av mars känner du att du har mycket att säga, skriva och inte minst, platser att se. Hemma trivs du även när du är själv. Det är din tillflyktsort, platsen där meditationen äger rum och din kreativitet blomstrar. Behövs uppoffringar i livet kan det vara där eller inom familjen du blir ombedd att göra dem. Maj och juni ser dig ute bland folk. Möten och träffar avlöser varandra. Det blir en stadig ström av tankar och idéer som utvecklas. Du märker tydligt betydelsen av ömsesidig påverkan. Många vänner strömmar till i mitten av augusti till slutet av oktober Då har du många järn i elden. Mars i ditt tecken i december gör dig redo för nya äventyr.

Finansiera

Satsa på skrivande under året som kommer! Jupiter och Saturnus har precis flyttat in i ditt tredje hus, huset för kommunikation, lärande, nätverkande, resor och kurser. Så nu ges det en underbar möjlighet att satsa på dina livsdrömmar och skaffa nya kontakter. Satsa gärna på kurser och utbildningar under året. Du har verkligen möjlighet att nå ut till människor genom att skriva och föreläsa. En skrivkurs kan vara en bra investering. Likaså kan det vara via internet du vill få större färdigheter. Fundera på vad du vill lära dig, vad som fångar ditt intresse mest. 2023 är ett år både för lärande och undervisande och du har så gynnsamma planetaspekter så det är lätt för dig att nå ut med din kunskap, dina visioner och att inspirera andra till att förverkliga sina drömmar. Du är aktiv och social och du känner att du har vind i seglen och att du har tålamod att genomföra dina planer. Fundera på vilka livsmål du eftersträvar och sikta mot stjärnorna på det sätt som är känt för Skytten. Utveckla dina talanger och fundera på vilka gåvor du vill dela med världen. Jupiter går under sommaren 15/5 – 28/7 vidare in i ditt fjärde hus och du riktar ditt fokus mot hem och familj. Du kan då känna en längtan efter att skapa större rymd i ditt hem, genom att renovera eller genom att flytta. Du kan längta efter att verkligen få leva i ditt drömhem och unna dig det allra bästa. Sommaren får dig att längta efter att omge dig med din familj. Under året skapas en tuff transit mellan Saturnus i Vattumannen i ditt tredje hus och Uranus i Oxen i ditt sjätte hus. Så fundera på var du sitter fast och vill bryta dig loss för att kunna förverkliga dina drömmar. Känn efter i vilka situationer du bli frustrerad och rastlös och fundera på hur du vill att det ska vara istället. Uppdatera dina livsmål och blicka framåt. Det kan vara i ditt arbetsliv som du helt enkelt känner att du sitter fast i det gamla och att du vill bryta dig loss och gå andra vägar. Under året har vi två eclipsepeperioder, en i början av sommaren och en i början av hösten. Under dessa perioder sker saker och ting väldigt snabbt och det är som att Universum ger oss en ordentlig skjuts, vilket kan göra att vi känner oss överrumplade och inte riktigt förberedda. Den första förmörkelsen inträffar 26/5, då är det fullmåne med total månförmörkelse i ditt eget tecken Skytten! Den inträffar då i ditt första hus som står för dig själv och din personliga utveckling, vem du är och vart du är på väg. Så här sker en stark personlig transformation för dig. Du kan uppleva som att du plötsligt tar nya kliv i livet. Den andra förmörkelsen är vid nymånen i Tvillingarna med en delvis solförmörkelse den 10/6. Den sker i ditt sjunde hus för relationer. Då kan en ny relation dyka upp i ditt liv eller så kan en redan existerande relation få nytt liv och glöd. Den andra ecplipseperioden är i slutet av hösten och startar den 19/11 med fullmåne i Oxen med delvis förmörkelse. Den sker i ditt sjätte hus som styr ditt arbetsliv men också dina dagliga rutiner och strukturer och även din hälsa. Den 4/12 är det nymåne i ditt eget tecken Skytten med total solförmörkelse, en andra gång detta år. Det är två kraftiga transiter som påverkar dig som Skytt hela året. Det är din personliga utveckling som återigen kommer i fokus. Nu har du verkligen möjlighet att bli pånyttfödd och skapa ett nytt du och ett nytt liv.

Hälsa

Se till att du inte sitter inne för mycket idag. Om du inte kommer ut i friska luften och få rört på dig kommer du att stelna till framför tv:n.

Karriär

Sedan många år tillbaka har du haft Pluto transiterande genom ditt inkomsthus. De senaste tjugo åren har du fått lära dig en helt ny inställning till pengar och ägandets värde. Pluto river ner, för att bygga upp. Du kan ha gått igenom flera situationer där du har förlorat allt och börjat bygga upp på nytt. Det har varit en viktig process både för ditt inre och din inställning till pengar samt för ditt faktiska ägande. Du kan ha blivit en riktig rensningsexpert som kommit till insikt om att du kanske egentligen inte behöver mer än en bråkdel av allt som du trodde att du behövde. Du kan också ha blivit en riktig hejare på att sälja gammalt, för att köpa nytt och genom att förvalta sådant som du redan har. Pluto har snart lärt dig allt han ska lära dig inom detta område men under 2023 fortsätter transformative Pluto resan genom ditt inkomsthus. Pluto gynnar fortsatt att du tar hand om ägande av mark, fastigheter och arvegods. Förvaltar du familjearvets ekonomiska värderingar och pengar, kommer du lyckas väl. Slarvar du, riskerar du att förlora allt. Pluto styr över skatter och lån. Genom att använda dig av smart skatteplanering och chansen att få pengar att arbeta för dig, genom exempelvis ränta-på-ränta-effekten, finns det pengar att spara och att vinna. Många bäckar små, kan bli mycket, på långt sikt. Ditt karriärhus styrs av Jungfrun. Det är inte ett kraftfullt hus under året. Du lägger hellre din kraft och din fokus på ditt hem, familjerelationer och på att njuta av livets goda och kärlek. Det betyder dock inte att det inte finns bra karriärdagar. Eftersom Merkurius styr över både ditt kärleksliv och din karriär innebär det att de datum som står ut som fina för kärlek ( se ovan, också är turdagar för din karriär och framtidsambitioner). Kom också ihåg att när Merkurius backar är det gynnsamt att gå tillbaka till en tidigare arbetspartner eller projekt, men inte att skriva på kontrakt för ett helt nytt arbete. Avvakta med viktiga karriärbeslut tills Merkurius retrograd är över. Till de tursamma dagarna kan du också lägga följande positiva karriärdatum :Den 1-3 mars kan föra med sig en viktig betalning eller ekonomisk chans.5-7 april17-18 april5-6 maj (I maj kommer flera chanser till nytt jobb eller extrajobb/övertid att dyka upp- vilken ska du välja?)1-2 juli20-21 november28-30 november28-29 decemberKommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen. se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Genom att klicka på ”Skicka kommentar” bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Relationer

Kärleken kan finnas närmare än du tror. Försök att se dina bekanta ur nya synvinklar så kan du komma att fatta tycker för någon som innerst inne har väntat på dig. Lycka Idag har du tur i alla spel som inte handlar om pengar. Kanske är det dags att utmana släkt och vänner på en omgång Alfapet?

Astrologråd

En överblick över 2023: Begränsningen som 2023 innebar var verkligen inte något du uppskattade nämnvärt, kära Skytt. Dels gjorde året det svårt för dig att komma i kontakt med dina vanliga drivkrafter, du blev hämmad och på vissa sätt försvagad, samtidigt som det gick åt mycket energi åt att försöka hålla saker på plats. Att du har ett överskott på idéer att göra av med under 2023 bör därför inte komma som någon större förvåning, och att du sätter igång så fort året börjar är givet. Men ta det en aning lugnt, för januari blir stökigt och det är lätt att köra för hårt för snabbt, och när du kommer ut ur december har du verkligen inga stora marginaler vad gäller energi. Istället gör du klokt i att tänka långsiktigt och fundera över vilka sorts projekt du mest av allt vill bygga upp. Du verkar vilja samla människor omkring dig, hitta saker som du och andra i din närmiljö kan göra tillsammans och är redo att investera ganska generöst i social förändring. Men försök som sagt att inte ha alltför bråttom. Du har tid på dig att bygga upp allt det som du inte fått utlopp för, och strategi är viktigt nu. Kärlek, romantik & sex: Det var en intensiv stämning i dina romantiska relationer under hela hösten, och du kan behöva en liten break från denna överdrivna stimulans. Lite välbehövd distans från drama, on-and-off, en ansträngd relation, hög aktivitet med eventuella barn eller diskussioner om barn, eller så är du bara trött på dejtande som gett lika mycket som det tagit. Allt detta gör att du inte direkt springer in i 2023 med en längtan efter mer aktivitet kring relationer, dejtande och sex. Men med tiden kan en flirtig stämning dyka upp som gör att en ny längtan gror. Det kan vara en ny gnista i relationen till en partner, eller en utsträckt längtan efter något mer. Du har lätt för att träffa nya människor och knyta nya kontakter nu, så att involvera dig med nya personer är inget problem i år. Men se upp för ordentliga stormar i en stabilare relation, inte minst under slutet av maj, början av juni och början av december, där ni gör ordentliga utrensningar mellan er. För romantiskt starka perioder kan du se fram emot slutet av mars till början av april, hela maj, med en disclaimer för turbulensen i slutet av maj, samt oktober. Jobb, skola & pengar: Den stora lättnaden 2023 är att det inte längre finns samma ekonomiska tryck i ditt liv, utan du börjar äntligen känna att det finns en stabilitet här. Du vet vad du har, och även om det är så att du förändrar din ekonomiska situation så lever du inte längre i en ständig kamp med att försöka veta om det du har räcker eller inte. Det blir också lättare att ta sig an projekt vad gäller jobb nu, och se till att du får göra saker som du på riktigt tycker är roliga, snarare än att behöva tänka på dina ekonomiska förutsättningar i första hand. Många Skyttar skapar sina egna arbetssituationer nu, genom att starta projekt, ibland även inom ramen för jobbet, som ger chansen att utvecklas åt nya håll. Innovativ kommunikation blir ett avgörande tema för 2023, och många Skyttar ägnar sig allt mer åt tekniska lösningar på gamla problem. Mycket att göra fortsätter det att vara, speciellt i perioder, och som sagt är det klokt att ligga aningens lågt i början av året. Studerande Skyttar kan njuta av att få idéer stora nog att bygga en hel karriär efter skolan på. Resor, vänskap & nöjen: Du gör det du kan av situationen som är, och reser när och dit du kan. De kanske inte blir långa, de kanske inte bär på äventyren du drömmer om, men så länge du får se något nytt, vad som helst, är du nöjd. Så räkna med ett år av utflykter och rörelser under 2023, även om de blir begränsade. Året innebär också stora möjligheter till kontakter i din närmiljö, du har lätt för att träffa nya människor och kan lätt skapa dig nya sociala umgängen från ingenstans. Att utvecklas socialt är ett stort tema för dig detta år, och blandas sig mellan varven även med dina jobb. Det här tycks även gå hand i hand med det faktum att etablera ett nära nätverk runt omkring dig nästan blir som en strategi för att klara av om situationen från 2023 skulle upprepa sig, givet att den viker undan under 2023. Drömmar om resor bär du nära hjärtat, men att dessa kommer med frågetecken är givet. Men om du kan åka, är du först med att boka biljetterna. Annars skapar du dina egna nöjen där du kan. Flytt, inre förändringar & hälsa: Du går in i 2023 men en del stora frågor kring dig själv och din egen identitet. Slutet av 2023 gav dig tillfällen att spegla dig ordentligt i din partner, en nära vän eller någon annan som står dig nära. Du fick kanske syn på skuggor och sidor som du inte själv helt tagit in tidigare, och detta födde en hel del frågor som du behöver kika lite närmare på. Vad bär du inom dig som inte får komma ut, som du inte vill hålla inom dig längre? Vilka blindspots har du där du kan behöva göra en del jobb, och vem kan hjälpa dig? Det här är frågor som kommer aktiveras under året, främst i slutet av maj, början av juni samt början av december, där du ibland kan känna dig nästan under attack från livet. Kanske är det därför du ligger på så hårt under början av året, och här behöver du faktiskt tänka lite kring hälsan och hur hårt du kör på. Det är lätt att ta i för mycket i år, speciellt när arbetsbördan ökar från ingenstans, och du gärna vill visa vad du klarar av. En längtan efter ett nytt boende, eller expansion i hemmet kommer starkt från mitten av maj till slutet av juli, och många Skyttar flyttar, blir inspirerade att flytta eller upplever en utökning av konceptet hem. Det här är bara en försmak av en fortsatt utveckling av hem och rötter som det kommer mer av under 2023.Varje stjärntecken 2023 kommer att ha många nya möjligheter, såväl som lönsamma riktningar. Det enda som återstår är att göra rätt val. Efter att ha läst den astrologiska prognosen i det här inlägget blir det lättare för dig att fatta ett beslut. Den här artikeln har ett stort antal tips från astrologer för livets alla områden.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skytten juli 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *