Horoskop Skorpionen oktober 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du kommer att få reda på den asrologiska prognosen för ditt stjärntecken på ämnena: familj, arbete, kärlek, hälsa och relationer! Horoskop Skorpionen oktober 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra. I oktober kommer Skorpion att vara full av empati och kommer att ha fantastiska kommunikationsförmåga. Horoskop Skorpionen oktober 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Skorpionen oktober 2023 – karriär och ekonomi

Kära skorpion, grattis, det är din tid nu! Nu ligger allt fokus på dig. Du attraherar människor som bin till honung, och nu vill alla sola sig i din stjärnglans. Du kommer kunna charma dig till i princip vad som helst. Ta vara på det. Nu ska du testa nya marker och utmana dig själv. Du tar dig nämligen an vilken situation som helst med bravur. Det här är en tid för att stanna lite längre på en fest för att snacka med folk om dina drömmar, sjuka dig från jobbet för att fika på stan och gå på blinddejt. Lev livet och strunta i vad folk tycker (de kommer älska dig ändå). Det kan även uppstå riktigt spännande vändningar nu, speciellt inom dina relationer. Saker och ting är verkligen inte vad du trott, kanske står ett kärt återseende på agendan? Någon som du tidigare bara sett som en vän, som nu vill ge dig allt och lite till? Det spelar dock inte särskilt stor roll, eftersom den här tiden ändå inte ska handla om någon annan än dig. Förhållanden kan man fokusera på senare. Nu handlar det om att du ska jobba på dig och ditt. Gör vad du vill utan hänsyn till andra. Bokstavligen! Unna dig att krossa några hjärtan. Kärleksdag: 19. . Horoskop Skorpionen oktober 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Förstå dina vänners problem kommer att vara din styrka, så människor runt omkring dig kommer att känna ditt stöd och kommer att be dig om hjälp om de behöver det. Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig.

Månadshoroskop Skorpionen oktober 2023

Den stora läraren, Saturnus, i vattumannen, påverkar huset för hem och familj under 2023 och fram till våren 2023. Saturnus kommer med läxor som handlar om familj, det förflutna, trygghet och säkerhet, liksom tillhörighet. I känslomässig mening kan du hårdna och det kan uppstå situationer som ger upphov till känslomässig smärta. Det kan vara så att en förälder är gammal och sjuk, men man kan tycka synd om både sig själv och andra. Ansvaret för familjen och bostaden ökar och kanske behöver du se efter bostaden lite mer eftersom den har en tendens att snabbare slitas ner. Andra familjemedlemmar blir jobbigare, beroende av dig och de behöver dig hela tiden. De behöver stöd och hjälp. En del av er trivs kanske lite sämre hemma och även eventuella husdjur kan alstra problem, såsom skador eller så kan de bli sjuka och liknande. En del av er kan räkna med färre gäster med och relationer till grannar kan bli jobbigare och ansträngda. Det är däremot bra om du försöker hantera det hela på moraliska sätt. En del av er behöver nu dessutom betala gamla skulder eller håller på att skapa skulder inför framtiden. 2023 får vi däremot en mjukare och mera hanterbar transit eftersom Jupiter håller Saturnus sällskap. Jupiter handlar om tur, möjligheter och expansion och därför kan du hitta meningen i alla problem och utmaningar. Du kan känna att du behövs av andra, av dina nära och kära. Dessutom kan du göra omvandlingar i själva bostaden som är bra och du kan frigöra utrymme. Du kan söka efter en större och bättre bostad med. Du kan flytta till en större lägenhet. Dessutom har du mer att göra hemma och du har turen med dig om du exempelvis startar en verksamhet hemifrån. Du kan också få en massa uppskattning och kärlek från dina närmaste. Saturnus och Jupiter bildar en kvadratur till Uranus i relationernas hus. Det som du ändå behöver lära dig under denna transit är däremot att du kanske behöver släppa taget och skapa känslomässig distans. Det kan vara nödvändigt för vissa skorpioner i alla fall att mer eller mindre skaffa sig ett eget liv med, oberoende från de initiala rötterna och kärnfamiljen. Men det rör sig också om en process. Dessutom bör du som förälder kanske låta barnen experimentera och vidga sina horisonter genom studier, resor, nya vänner, etc. Att bryta sig loss kan dock ibland bli en nödvändighet och något som man måste göra på grund av omständigheterna. Man börjar hitta sig själv som unik individ i ett kollektiv eller en stor familj – samhället, nationen, mänskligheten, etc.

Relationer

Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig.

Hälsohoroskop

Du fortsätter att ha högre energinivåer under månadens första 13 dagar men denna energi kan också vara instabil och kanske har du många planer, vill göra mycket, men väntar på rätt tillfälle. Ekonomin är ett viktigt område under den här månaden, kanske för att du spenderar mer pengar än vanligt eller för att du har mer att göra. Men om du under månadens första 13 dagar pratar din väg till pengar, kommer du efter den 13 istället att jobba hårdare, anstränga dig mer, eller försvara det du har. Nymånen i skytten den 4 den här månaden är också en solförmörkelse, som påverkar huset för intäkter under en längre tidsperiod. Under 2023 har ekonomin gått genom förändringar över tid, men processen började redan förra året. Denna förändring fortsätter ett tag till och kan betyda att du skaffar nya inkomstkällor, att du börja spara pengar eller att du vill skaffa något. Samtidigt kan vissa saker som rör exempelvis betalningar eller intäkter förbli ovisst och något som du inte riktigt förstår dig på. Du bör också vara försiktig med olika bedragare. Du kan vänta dig ungefär samma sak runt fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden som är en intensiv tid. Tänk på att skenet kan bedra och gör inga stora och viktiga investeringar och inköp eller mycket viktiga affärer. Även när det gäller relationer kan du anförtro dig för fel person. den här månaden är också en månad med mycket kommunikation och trevliga samtal. Du är hur charmig som helst. Flera kortare resor kan dessutom göras. Du kan ha flera bollar i luften, informerar dig och känner dig pigg i mental mening. Venus går retro den 19 den här månaden i stenbocken, huset för kommunikation och interaktion fram till slutet av januari 2023. Venus retrograd ökar risken för ekonomiska problem, dispyter, skvaller och negativa tankar. Problem i grannskapet är också möjliga. Helst bör du inte skriva under viktiga kontrakt eller göra viktiga överenskommelser under Venus retrograd. I vissa fall märker man inte mycket av Venus retrograd förrän själva fasen är slut. En omvärdering av någon relation kan äga rum efter intensiva dispyter och manipulativa samtal. Norra noden går in i oxen däremot den 23 den här månaden och detta betyder att förmörkelserna flyttar över till oxen-skorpionen och därför kan du vänta dig ett uppsving vad gäller relationer och människor du möter under 2023-23. Du kan skaffa en ny livspartner i vissa fall eller skilja dig och byta partner eller förbli singel. Hur som helst kommer alltfler människor i ditt liv. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år, huvuddelen av 2023 kommer du att må bättre, känna dig lyckligare, mera optimistisk, äventyrlig. Du kan resa på semester, skaffa fler barn i vissa fall, samt upptäcka och utveckla någon talang och kreativ förmåga. Du kan dessutom festa mer och gå ut lite mer. Även det romantiska livet blomstrar. Både jultiden och nyåret är sociala tider för skorpioner. God fortsättning!

Arbete

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra. I oktober kommer Skorpion att vara full av empati och kommer att ha fantastiska kommunikationsförmåga. Förstå dina vänners problem kommer att vara din styrka, så människor runt omkring dig kommer att känna ditt stöd och kommer att be dig om hjälp om de behöver det.

Familj

2023 blir ett viktigt år – fyra förmörkelser infaller i antingen ditt eller ditt motsatta tecken, så ödets makter kommer oundvikligen påverka ditt liv. Det finns inget du kan göra för att undkomma det. En förmörkelse i ditt eget tecken för dig normalt sett framåt, vare sig du vill eller inte, och en förmörkelse på motsatt sida har en tendens att dra dig bakåt, eller få dig att ändra dina planer. För att få ut det mesta av en förmörkelse gäller att inte kämpa emot, utan snarare att acceptera förloppet. Oftast levererar förmörkelser ändå det du vill ha, men kanske inte vid just den tidpunkt du önskar. Efter ett tidsspann på två eller tre år kommer tajmingen ändå vara ovidkommande och du är tacksam för att förmörkelsen bidrog till din utveckling. På samma sätt kan en förmörkelse som verkar motarbeta dig, eller som får dig att ställa in något du planerat, i själva verket förhindra att du begår ett stort misstag. Återigen, efter några år inser du att förmörkelsen faktiskt gjorde dig fri eller räddade dig från att bli instängd. Kortsiktigt verkar en förmörkelse under några månader, men effekten av de förändringar du gör utifrån dem varar i flera år, förmodligen ända tills förmörkelserna sveper genom ditt tecken år 2031. Så betrakta det här året som en sorts återställning, ditt liv anpassas efter en ny era och riktningen för resten av årtiondet stakas ut. Ditt kärleksliv blir händelserikt och underbart romantiskt i år – men precis som med förmörkelserna är planeternas budskap att du ska låta dig svepas med i händelseförloppet och inte försöka styra det. Jupiter och Neptunus är en inspirerande duo och när de befinner sig i kärlekssektorn på din horoskopkarta tar de din relation till en helt ny nivå, men de bidrar också med en lite drömlik och flyktig stämning som du kanske inte uppskattar. Du föredrar förhållanden som är intensiva och kontrollerade, en relation som verkar sakna syfte eller riktning är i det närmaste slöseri på tid enligt dig. Men Skorpionen är ju som bekant ett vattentecken, och precis som att plaska runt i vatten finns det mycket positivt i en relation som inte fyller något annat syfte än att ha roligt och som inte följer någon utstakad riktning, utan bara flyter med strömmen. Yrkesmässigt verkar det som du funderar över framtiden, vilket mycket väl kan bero på de förändringar som förmörkelserna för med sig. Din styrande planet Mars är lika upptagen som vanligt, men i år löper hans bana aldrig ovanför toppen på din horoskopkarta, det vill säga själva framgångssektorn. Kanske strävar du inte längre efter en befordran, utan siktar på att karriären ska byta riktning i stället, och medan du undersöker de möjligheterna stannar du gärna där du är i några månader till. Rent ekonomiskt ser det särskilt stabilt ut i mars och maj, men de stora förbättringarna kommer i slutet av året då du fokuserar helt på att lägga en trygg och långsiktig grund för dina finanser. Så när Mars börjar accelerera i början på nästa år är du sannolikt redo att gå vidare.

Astrologisk prognos

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig.

Råd

Det kommer att bli ett fantastiskt år att starta något nytt. Varje person kommer själv att ta reda på vad som exakt ska förändras och vad man ska sträva efter 2023. Ett horoskop kan bara ge råd om vilket område av livet att uppmärksamma. Beslutet är upp till dig! Det är viktigt att komma ihåg att du behöver lära dig att känna igen och kontrollera dina känslor.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skorpionen mars 2023 – astrologers råd

Ett horoskop är en komplex beräkning av stjärnornas och planeternas position under en viss tidsperiod. …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *