Horoskop Skorpionen november 2023 – astrologers råd

Ett horoskop är en komplex beräkning av stjärnornas och planeternas position under en viss tidsperiod. Den är sammanställd för en specifik person eller händelse med en beskrivning av prognosen för hans liv. Horoskop görs vanligtvis för att bestämma en persons öde. Astrologer upprättar också kalendrar över gynnsamma och olyckliga händelser, som också finns i detta horoskop. Horoskop Skorpionen november 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra. November kommer att föra ut en intellektuell sida av Skorpion, och de kommer att längta efter kunskap. Horoskop Skorpionen november 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Skorpionen november 2023 – karriär och ekonomi

Kära skorpion, du klarar mer än du tror! Månaden tar en lugn början. Nu går du mycket på känsla och behöver tid att tänka efter. Det här är inte en lättsam tid. Du känner dig kanske trött, vilket är fullt förståeligt. Du har ett helt år i ryggen! Se den här sista tiden innan din födelsedag som en chans att vila ut, innan du återföds med ny energi. Du kan även se tillbaka på året som gått och ge dig själv en klapp på axeln. Du klarade det! Nu har du nämligen en tendens att svikta en del i självkänsla, och du ger dig knappast nog med kredd för dina bedrifter. Månaden är även här med en påminnelse om dina drömmar. Vad är viktigt för dig? Vad drömmer du om att göra? Om du trycker undan dina känslor kan konsekvenserna bli jobbiga. Slutet av månaden kommer dock med en otrolig boost för självkänslan, och du kommer våga följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv. Under månaden följer kärleken temat ”hemligheter och skuggspel”. Nu är inget riktigt vad det verkar, och du lägger mycket tid på att försöka läsa signaler. Men nu är det bäst att fokusera på vad människor faktiskt gör. Visst, hen säger sig prioritera dig. Men vad säger hens handlingar? Kärleksdag: 24 oktober . Horoskop Skorpionen november 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Förvänta dig inget från dig själv om fysiska aktiviteter denna månad; Men ni skulle kunna nå viss framgång när det gäller retorik. Också, ditt minne kommer att vara mycket bra, så du kan sammanfoga det i studier av något ganska utmanande som nu är en tid när du har förmågan att absorbera mycket information.

Månadshoroskop Skorpionen november 2023

Omvandlingens planet Pluto är kvar i stenbocken nu i trigon till Uranus. Pluto handlar även om kriser. I det tredje huset kan man bli nervös av alla ständiga kriser som man tycker sig uppleva men de flesta sådana problem är egentligen små men du kan ändå tycka att de är mycket viktiga och stora. Det kan sluta med överkänslighet och med att man ibland överreagerar eftersom man känner sig överväldigad. Men så småningom inser man att Pluto i det tredje huset också gör dig en skicklig och allt bättre kommunikatör allteftersom du försöker hantera det mesta som du tycker är jobbigt. Du försöker ständigt övertyga andra även detta inte skulle behövas. Pluto kan hjälpa dig att komma i kontakt med din intuition men det ytliga 3e huset kan alstra problem när det gäller att se problem på djupet. Det är så klart inte fel att lära sig att kommunicera på bra, effektiva sätt men inte heller bör detta går alltför långt. Under 2023 kommer däremot Pluto att bilda en trigon till Uranus i oxen i relationernas hus och Pluto i trigon till Uranus kan alstra harmoniska förändringar och det är lättare att hitta den känslomässiga distansen samt inse att man också kan vara ärlig och autentisk, eller sig själv, i samspelet med andra. Du kan också ha en tendens att snarare söka och hitta din individualitet genom samspelet som du har med andra människor. Integritet kommer av sig själv. Under de sista 2 åren eller så har Saturnus också omstrukturerat lite sättet du kommunicerar på. Det blev viktigare att vara ärlig mot sig själv och andra samt att ha tålamod. Om du dessutom har kunnat hålla tyst under vissa tidsperioder har du hunnit i stället tänka. Relationer är spännande under 2023 under Pluto-Uranus påverkan. Grupper av människor blir också viktigare och du hittar lättare din stam och människorna som du resonerar med. Om du skall övertala andra kommer du alltmer att försöka göra det genom insikter och avslöjande och av opersonliga anledningar, snarare än för att man alltid vill ha rätt, dölja sanningen, kontroller eller genom att läxa upp människor och liknande.

Relationer

Denna månad kommer att ge dig mycket energi som du kan använda för att göra idrott, det enda Även om de flesta av befolkningen kommer att vara på dåligt humör under November, kommer det vara motsatta fallet hos Stenbockar. Även om detta år har varit tufft, kommer du att börja tänka på de små saker som gör dig lycklig. Ditt liv ska vara i fullständig balans, vilket å andra sidan är en sorts kliché.

Hälsohoroskop

Du fortsätter att ha högre energinivåer under månadens första 13 dagar men denna energi kan också vara instabil och kanske har du många planer, vill göra mycket, men väntar på rätt tillfälle. Ekonomin är ett viktigt område under den här månaden, kanske för att du spenderar mer pengar än vanligt eller för att du har mer att göra. Men om du under månadens första 13 dagar pratar din väg till pengar, kommer du efter den 13 istället att jobba hårdare, anstränga dig mer, eller försvara det du har. Nymånen i skytten den 4 den här månaden är också en solförmörkelse, som påverkar huset för intäkter under en längre tidsperiod. Under 2023 har ekonomin gått genom förändringar över tid, men processen började redan förra året. Denna förändring fortsätter ett tag till och kan betyda att du skaffar nya inkomstkällor, att du börja spara pengar eller att du vill skaffa något. Samtidigt kan vissa saker som rör exempelvis betalningar eller intäkter förbli ovisst och något som du inte riktigt förstår dig på. Du bör också vara försiktig med olika bedragare. Du kan vänta dig ungefär samma sak runt fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden som är en intensiv tid. Tänk på att skenet kan bedra och gör inga stora och viktiga investeringar och inköp eller mycket viktiga affärer. Även när det gäller relationer kan du anförtro dig för fel person. den här månaden är också en månad med mycket kommunikation och trevliga samtal. Du är hur charmig som helst. Flera kortare resor kan dessutom göras. Du kan ha flera bollar i luften, informerar dig och känner dig pigg i mental mening. Venus går retro den 19 den här månaden i stenbocken, huset för kommunikation och interaktion fram till slutet av januari 2023. Venus retrograd ökar risken för ekonomiska problem, dispyter, skvaller och negativa tankar. Problem i grannskapet är också möjliga. Helst bör du inte skriva under viktiga kontrakt eller göra viktiga överenskommelser under Venus retrograd. I vissa fall märker man inte mycket av Venus retrograd förrän själva fasen är slut. En omvärdering av någon relation kan äga rum efter intensiva dispyter och manipulativa samtal. Norra noden går in i oxen däremot den 23 den här månaden och detta betyder att förmörkelserna flyttar över till oxen-skorpionen och därför kan du vänta dig ett uppsving vad gäller relationer och människor du möter under 2023-23. Du kan skaffa en ny livspartner i vissa fall eller skilja dig och byta partner eller förbli singel. Hur som helst kommer alltfler människor i ditt liv. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år, huvuddelen av 2023 kommer du att må bättre, känna dig lyckligare, mera optimistisk, äventyrlig. Du kan resa på semester, skaffa fler barn i vissa fall, samt upptäcka och utveckla någon talang och kreativ förmåga. Du kan dessutom festa mer och gå ut lite mer. Även det romantiska livet blomstrar. Både jultiden och nyåret är sociala tider för skorpioner. God fortsättning!

Arbete

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra. November kommer att föra ut en intellektuell sida av Skorpion, och de kommer att längta efter kunskap. Förvänta dig inget från dig själv om fysiska aktiviteter denna månad; Men ni skulle kunna nå viss framgång när det gäller retorik.

Familj

2023 blir ett viktigt år – fyra förmörkelser infaller i antingen ditt eller ditt motsatta tecken, så ödets makter kommer oundvikligen påverka ditt liv. Det finns inget du kan göra för att undkomma det. En förmörkelse i ditt eget tecken för dig normalt sett framåt, vare sig du vill eller inte, och en förmörkelse på motsatt sida har en tendens att dra dig bakåt, eller få dig att ändra dina planer. För att få ut det mesta av en förmörkelse gäller att inte kämpa emot, utan snarare att acceptera förloppet. Oftast levererar förmörkelser ändå det du vill ha, men kanske inte vid just den tidpunkt du önskar. Efter ett tidsspann på två eller tre år kommer tajmingen ändå vara ovidkommande och du är tacksam för att förmörkelsen bidrog till din utveckling. På samma sätt kan en förmörkelse som verkar motarbeta dig, eller som får dig att ställa in något du planerat, i själva verket förhindra att du begår ett stort misstag. Återigen, efter några år inser du att förmörkelsen faktiskt gjorde dig fri eller räddade dig från att bli instängd. Kortsiktigt verkar en förmörkelse under några månader, men effekten av de förändringar du gör utifrån dem varar i flera år, förmodligen ända tills förmörkelserna sveper genom ditt tecken år 2031. Så betrakta det här året som en sorts återställning, ditt liv anpassas efter en ny era och riktningen för resten av årtiondet stakas ut. Ditt kärleksliv blir händelserikt och underbart romantiskt i år – men precis som med förmörkelserna är planeternas budskap att du ska låta dig svepas med i händelseförloppet och inte försöka styra det. Jupiter och Neptunus är en inspirerande duo och när de befinner sig i kärlekssektorn på din horoskopkarta tar de din relation till en helt ny nivå, men de bidrar också med en lite drömlik och flyktig stämning som du kanske inte uppskattar. Du föredrar förhållanden som är intensiva och kontrollerade, en relation som verkar sakna syfte eller riktning är i det närmaste slöseri på tid enligt dig. Men Skorpionen är ju som bekant ett vattentecken, och precis som att plaska runt i vatten finns det mycket positivt i en relation som inte fyller något annat syfte än att ha roligt och som inte följer någon utstakad riktning, utan bara flyter med strömmen. Yrkesmässigt verkar det som du funderar över framtiden, vilket mycket väl kan bero på de förändringar som förmörkelserna för med sig. Din styrande planet Mars är lika upptagen som vanligt, men i år löper hans bana aldrig ovanför toppen på din horoskopkarta, det vill säga själva framgångssektorn. Kanske strävar du inte längre efter en befordran, utan siktar på att karriären ska byta riktning i stället, och medan du undersöker de möjligheterna stannar du gärna där du är i några månader till. Rent ekonomiskt ser det särskilt stabilt ut i mars och maj, men de stora förbättringarna kommer i slutet av året då du fokuserar helt på att lägga en trygg och långsiktig grund för dina finanser. Så när Mars börjar accelerera i början på nästa år är du sannolikt redo att gå vidare.

Astrologisk prognos

Också, ditt minne kommer att vara mycket bra, så du kan sammanfoga det i studier av något ganska utmanande som nu är en tid när du har förmågan att absorbera mycket information.

Råd

Statistiken över sanningshalten för ett allmänt horoskop för ett stjärntecken är 70%. Ett personligt horoskop går vanligtvis i uppfyllelse med 90%. Skillnaden mellan det allmänna och det personliga är att mycket fler faktorer tas i beaktande för ett personligt horoskop än för ett generellt. Till exempel födelsedatum och år för en person, hans kön, stjärntecken, samt namn och födelsetid. Den astrologiska prognosen är beräknad så att människor kan bestämma rätt riktning för sig själva, samt vidta åtgärder för att förhindra olika negativa situationer i livet. Personliga horoskop görs enligt en persons förlossningshoroskop. Dra de rätta slutsatserna från det allmänna horoskopet som du just har läst!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skorpionen juni 2023 – astrologers råd

En astrolog är en professionell i studiet av stjärnhimlen, som betraktar stjärnornas placering och planeternas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *