Horoskop Skorpionen maj 2023 – astrologers råd

Ett horoskop är en komplex beräkning av stjärnornas och planeternas position under en viss tidsperiod. Den är sammanställd för en specifik person eller händelse med en beskrivning av prognosen för hans liv. Horoskop görs vanligtvis för att bestämma en persons öde. Astrologer upprättar också kalendrar över gynnsamma och olyckliga händelser, som också finns i detta horoskop. Horoskop Skorpionen maj 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra. Maj kommer att vara en tid av kärlek och kärleksrelationer. Horoskop Skorpionen maj 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Skorpionen maj 2023 – karriär och ekonomi

Kära skorpion, du klarar mer än du tror! Månaden tar en lugn början. Nu går du mycket på känsla och behöver tid att tänka efter. Det här är inte en lättsam tid. Du känner dig kanske trött, vilket är fullt förståeligt. Du har ett helt år i ryggen! Se den här sista tiden innan din födelsedag som en chans att vila ut, innan du återföds med ny energi. Du kan även se tillbaka på året som gått och ge dig själv en klapp på axeln. Du klarade det! Nu har du nämligen en tendens att svikta en del i självkänsla, och du ger dig knappast nog med kredd för dina bedrifter. Månaden är även här med en påminnelse om dina drömmar. Vad är viktigt för dig? Vad drömmer du om att göra? Om du trycker undan dina känslor kan konsekvenserna bli jobbiga. Slutet av månaden kommer dock med en otrolig boost för självkänslan, och du kommer våga följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv. Under månaden följer kärleken temat ”hemligheter och skuggspel”. Nu är inget riktigt vad det verkar, och du lägger mycket tid på att försöka läsa signaler. Men nu är det bäst att fokusera på vad människor faktiskt gör. Visst, hen säger sig prioritera dig. Men vad säger hens handlingar? Kärleksdag: 24 oktober . Horoskop Skorpionen maj 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Skorpion kan använda denna vackra tid för att ta dina älskade på en semester eftersom det är en unik möjlighet att spendera några vackra stunder tillsammans. De som inte har en partner kommer att ha en stor chans att träffa den rätta för dem denna månad.

Månadshoroskop Skorpionen maj 2023

Jupiter kommer att besöka ditt femte hus för nöjen, kreativitet, barn och romantik 13 maj – 28 juli. Influensen är härlig eftersom Jupiter skapar tur, lycka och utveckling, liksom nya möjligheter. Det kan röra sig om möjligheten att bli med barn om detta är vad man önskar sig, eller om nya beundrare. En ny romans som börjar kan vara för bra för att vara sann. Om du har barn är du mycket lyhörd under våren och sommaren och du är förlåtande. Du kan tolerera deras konstiga vänner. Mer optimism och glädje kan du dessutom räkna med. Kreativa, artistiska och konstnärliga skorpioner kommer att lyckas bättre i deras karriär. De får nya beställningar, de får chansen att sjunga inför en publik, de kan ha deras konstutställningar eller få nya roller som skådespelare. En del av er går också på fler fester och liknande men det är bra om du ändå försöker ha vissa gränser i ditt liv och inte utsätter dig för saker som kan skapa beroende och som kan leda till missbruk. Osjälviskheten men också självdestruktiviteten kommer från Jupiters möte med Neptunus i fiskarna. I slutändan är det däremot upp till dig själv med. Jupiter kommer att spendera nästa år i fiskarna i det femte huset med.

Relationer

Denna tid kommer kännas mycket intensiv för dig. Dina sinnen kommer vara på alerten, så du upplever varje händelse djupt, särskilt när det kommer till förhållanden och kärlek, men, det är tillämpningsbart på kulturella händelser så som teater eller konst. Du tenderar att kräva för mycket av de människor omkring dig och det är naturligt för dig, fast det kan slå tillbaka.

Hälsohoroskop

Du fortsätter att ha högre energinivåer under månadens första 13 dagar men denna energi kan också vara instabil och kanske har du många planer, vill göra mycket, men väntar på rätt tillfälle. Ekonomin är ett viktigt område under den här månaden, kanske för att du spenderar mer pengar än vanligt eller för att du har mer att göra. Men om du under månadens första 13 dagar pratar din väg till pengar, kommer du efter den 13 istället att jobba hårdare, anstränga dig mer, eller försvara det du har. Nymånen i skytten den 4 den här månaden är också en solförmörkelse, som påverkar huset för intäkter under en längre tidsperiod. Under 2023 har ekonomin gått genom förändringar över tid, men processen började redan förra året. Denna förändring fortsätter ett tag till och kan betyda att du skaffar nya inkomstkällor, att du börja spara pengar eller att du vill skaffa något. Samtidigt kan vissa saker som rör exempelvis betalningar eller intäkter förbli ovisst och något som du inte riktigt förstår dig på. Du bör också vara försiktig med olika bedragare. Du kan vänta dig ungefär samma sak runt fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden som är en intensiv tid. Tänk på att skenet kan bedra och gör inga stora och viktiga investeringar och inköp eller mycket viktiga affärer. Även när det gäller relationer kan du anförtro dig för fel person. den här månaden är också en månad med mycket kommunikation och trevliga samtal. Du är hur charmig som helst. Flera kortare resor kan dessutom göras. Du kan ha flera bollar i luften, informerar dig och känner dig pigg i mental mening. Venus går retro den 19 den här månaden i stenbocken, huset för kommunikation och interaktion fram till slutet av januari 2023. Venus retrograd ökar risken för ekonomiska problem, dispyter, skvaller och negativa tankar. Problem i grannskapet är också möjliga. Helst bör du inte skriva under viktiga kontrakt eller göra viktiga överenskommelser under Venus retrograd. I vissa fall märker man inte mycket av Venus retrograd förrän själva fasen är slut. En omvärdering av någon relation kan äga rum efter intensiva dispyter och manipulativa samtal. Norra noden går in i oxen däremot den 23 den här månaden och detta betyder att förmörkelserna flyttar över till oxen-skorpionen och därför kan du vänta dig ett uppsving vad gäller relationer och människor du möter under 2023-23. Du kan skaffa en ny livspartner i vissa fall eller skilja dig och byta partner eller förbli singel. Hur som helst kommer alltfler människor i ditt liv. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år, huvuddelen av 2023 kommer du att må bättre, känna dig lyckligare, mera optimistisk, äventyrlig. Du kan resa på semester, skaffa fler barn i vissa fall, samt upptäcka och utveckla någon talang och kreativ förmåga. Du kan dessutom festa mer och gå ut lite mer. Även det romantiska livet blomstrar. Både jultiden och nyåret är sociala tider för skorpioner. God fortsättning!

Arbete

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra. Maj kommer att vara en tid av kärlek och kärleksrelationer. Skorpion kan använda denna vackra tid för att ta dina älskade på en semester eftersom det är en unik möjlighet att spendera några vackra stunder tillsammans.

Familj

2023 blir ett viktigt år – fyra förmörkelser infaller i antingen ditt eller ditt motsatta tecken, så ödets makter kommer oundvikligen påverka ditt liv. Det finns inget du kan göra för att undkomma det. En förmörkelse i ditt eget tecken för dig normalt sett framåt, vare sig du vill eller inte, och en förmörkelse på motsatt sida har en tendens att dra dig bakåt, eller få dig att ändra dina planer. För att få ut det mesta av en förmörkelse gäller att inte kämpa emot, utan snarare att acceptera förloppet. Oftast levererar förmörkelser ändå det du vill ha, men kanske inte vid just den tidpunkt du önskar. Efter ett tidsspann på två eller tre år kommer tajmingen ändå vara ovidkommande och du är tacksam för att förmörkelsen bidrog till din utveckling. På samma sätt kan en förmörkelse som verkar motarbeta dig, eller som får dig att ställa in något du planerat, i själva verket förhindra att du begår ett stort misstag. Återigen, efter några år inser du att förmörkelsen faktiskt gjorde dig fri eller räddade dig från att bli instängd. Kortsiktigt verkar en förmörkelse under några månader, men effekten av de förändringar du gör utifrån dem varar i flera år, förmodligen ända tills förmörkelserna sveper genom ditt tecken år 2031. Så betrakta det här året som en sorts återställning, ditt liv anpassas efter en ny era och riktningen för resten av årtiondet stakas ut. Ditt kärleksliv blir händelserikt och underbart romantiskt i år – men precis som med förmörkelserna är planeternas budskap att du ska låta dig svepas med i händelseförloppet och inte försöka styra det. Jupiter och Neptunus är en inspirerande duo och när de befinner sig i kärlekssektorn på din horoskopkarta tar de din relation till en helt ny nivå, men de bidrar också med en lite drömlik och flyktig stämning som du kanske inte uppskattar. Du föredrar förhållanden som är intensiva och kontrollerade, en relation som verkar sakna syfte eller riktning är i det närmaste slöseri på tid enligt dig. Men Skorpionen är ju som bekant ett vattentecken, och precis som att plaska runt i vatten finns det mycket positivt i en relation som inte fyller något annat syfte än att ha roligt och som inte följer någon utstakad riktning, utan bara flyter med strömmen. Yrkesmässigt verkar det som du funderar över framtiden, vilket mycket väl kan bero på de förändringar som förmörkelserna för med sig. Din styrande planet Mars är lika upptagen som vanligt, men i år löper hans bana aldrig ovanför toppen på din horoskopkarta, det vill säga själva framgångssektorn. Kanske strävar du inte längre efter en befordran, utan siktar på att karriären ska byta riktning i stället, och medan du undersöker de möjligheterna stannar du gärna där du är i några månader till. Rent ekonomiskt ser det särskilt stabilt ut i mars och maj, men de stora förbättringarna kommer i slutet av året då du fokuserar helt på att lägga en trygg och långsiktig grund för dina finanser. Så när Mars börjar accelerera i början på nästa år är du sannolikt redo att gå vidare.

Astrologisk prognos

De som inte har en partner kommer att ha en stor chans att träffa den rätta för dem denna månad. Det kommer inte att finnas några problem att lösa i maj, och ni kommer att kunna njuta av nuet enbart. På grund av det kommer ni att utstråla mycket positiv energi, och människor omkring er kommer att bli förvånade över det. Denna tid kommer kännas mycket intensiv för dig.

Råd

Statistiken över sanningshalten för ett allmänt horoskop för ett stjärntecken är 70%. Ett personligt horoskop går vanligtvis i uppfyllelse med 90%. Skillnaden mellan det allmänna och det personliga är att mycket fler faktorer tas i beaktande för ett personligt horoskop än för ett generellt. Till exempel födelsedatum och år för en person, hans kön, stjärntecken, samt namn och födelsetid. Den astrologiska prognosen är beräknad så att människor kan bestämma rätt riktning för sig själva, samt vidta åtgärder för att förhindra olika negativa situationer i livet. Personliga horoskop görs enligt en persons förlossningshoroskop. Dra de rätta slutsatserna från det allmänna horoskopet som du just har läst!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skorpionen juli 2023 – astrologers råd

Det viktigaste i alla horoskop är noggrannheten i förutsägelser! Det är därför våra astrologer försöker …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *