Horoskop Oxen oktober 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet att se på vad som händer i livet från en annan synvinkel. Ett horoskop är en vy utifrån som hjälper dig att acceptera vad som händer och kommer att hända. När det är möjligt att visa en person vilken situation som kan hända honom, börjar han tänka annorlunda. I det här fallet är horoskopet av hög kvalitet och sanningsenligt. Horoskop Oxen oktober 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. Oktober kommer att vara ett utmärkt tillfälle för Oxen att knyta nya vänskaper eller till och med kärleken. Horoskop Oxen oktober 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Oxen oktober 2023 – karriär och ekonomi

Kära oxe, nu blir det åka av! Under november riktas strålkastarna mot dina relationer. Månadens första tid kan bli intressant för den som är sugen på att träffa någon ny. Här finns stor potential för en ny kärlek att blossa upp! Men det betyder nödvändigtvis inte att det blir en särskilt stabil romans. Mitten av månaden ser nämligen ut att bli riktigt dramatiskt. Ditt mående hänger mycket på hur dina relationer ser ut under den här tiden. Försök hitta en balans i det hela. Om relationen ska ta mycket behöver den också ge. Det är viktigt att du inte stänger av och drar dig undan under den här tiden, för då kommer allt bli mycket svårare för dig och en person i din närhet. Du kanske tror att det är bättre att du trycker undan dina känslor för andras skull, men i längden skadar det både dig själv och den andra. Mot slutet av månaden får du möjlighet att växa mycket som person. Då får du nämligen lära dig en tuff läxa, men du kommer att komma ut starkare på andra sidan. Kärleksdag: 27. . Horoskop Oxen oktober 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

I oktober kommer Oxen äntligen att vara tillbaka uppe på fötterna. Venus påverkan på Vågen kommer särskilt att ge kvinnor en magisk charm som kommer att förbluffa både gamla vänner och nya bekanta.

Månadshoroskop Oxen oktober 2023

Saturnus, den stora läraren, påverkar huset för framgång under cirka två år och kommer under 2023 att i vissa fall omstrukturera ditt yrkesliv i alla fall i viss mening. Unga oxar kan däremot hitta vägen i livet och börja någonstans i deras karriär. Du får nog också lära dig något om din egen kraft och om uthållighet och ansvar. Målsättningarna är viktiga och framsteg görs tack vare mycket hårt arbete. Det uppstår utmaningar också och oxar som inte har rent mjöl i påsen behöver däremot betala den karmiska skulden och de kan ta olika konsekvenser från tidigare handlingar. Icke desto mindre kommer Jupiter att stödja alla oxar när det gäller karriär och myndigheter under 2023 och du får dessutom chansen att få rätt på allting. 2023 med bara Saturnus i vattumannen är nog svårare. Jupiter kommer att alstra tur och framgång. Jupiter i det tionde huset förknippas med stora framgångar i livet och därför kan nya möjligheter dyka upp men på grund av Saturnus’ inverkan finns det en gräns för hur mycket du kan åstadkomma. Eftersom du inte vill ta några som helst risker kan du ta på dig en massa ansvar för att klara av så mycket som möjligt. Dessutom kan nya möjligheter dyka upp men för att du skall kunna integrera möjligheterna måste du göra omstruktureringar och förändringar av olika slag och vissa oxar vill kanske inte ha en stor omställning. Saturnus och Jupiter befinner sig dessutom i en kvadratur till Uranus i oxen i ditt eget tecken något som kan alstra ett behov av att hitta dig själv. Hur andra påverkar ditt liv och ditt anseende kan spela roll för dig och det uppstår ibland känslor av uppror. Det finns ett behov av att vara sig själv men samtidigt finns det yttre påverkningar. Om du kan anpassa dig och göra allting på ett helt nytt sätt kommer du inte att ångra det eftersom Uranus hjälper dig att hitta geniet i dig och det gäller att låta sig själv guidas av intuitionen. Dessutom kan ingen veta med säkerhet vilken nästa steg blir för dig och vad du kommer att göra. De här spänningarna kommer nog att mildras under nästa år igen, dvs. 2023.

Relationer

Och självklart kommer du att njuta av detta överflöd av skönhet på rätt sätt. Därför bör du inte tveka att ta på dig mer färgglada kläder eller som markerar dina kurvor. Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig.

Hälsohoroskop

den här månaden är en månad för personlig transformering, investeringar och inköp. Under de senaste åren har du nog gått genom större inre förändringar och vissa oxar har gått genom förluster medan existentiella frågor har blivit viktigare. Under den här månaden kommer du med en nymåne (och solförmörkelse) i skyttens tecken (ditt åttonde hus) att göra investeringar. Självrannsakan kan bli lite viktigare. Men du vill så gärna känna att du förstår en situation. Se upp med ekonomiska förluster och bedrägerier av alla slag. Lite närmare kan du komma andra men du kan känna dig skeptisk och misstänksam. Det som du säger kan i och för sig också användas mot dig. Transformering blir ännu viktigare under månadens andra del och känslorna är extra starka medan folk kan bli manipulativa och opålitliga. Du har en bra intuition och kan läsa av omgivningen, men du kan också handla på impulsiva sätt. Du kan exempelvis köpa många dyra saker som du vill ha så snabbt som möjligt. Du kan bli irriterad och otrevlig om du inte får som du vill. Du kan reagera starkt om du inte blir behandlad på ett rättvist sätt. Denna trend fortsätter under januari 2023. Även om du också lär dig nya saker under den här månaden i synnerhet efter den 13 den här månaden, kommer du förmodligen också att känna att det finns en konflikt mellan vad du tycker är rätt och den allmänna opinionen eller vad folk tycker är sunt förnuft. Därför kan du försöka påverka andra med större eller mindre framgång beroende på situation. Även fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden larmar om försiktighet när det gäller pengar och investeringar av alla slag. Du kan också anförtro dig för fel folk eller misstolka situationer. Förutom detta går Venus retrograd i stenbocken något som kan betyda att du går genom en omvärdering av dina kunskaper och av vad du tror är sant. Problem kan också uppstå i skolan och det gäller att vara försiktig och inte fuska och liknande. Tankarna kan också vara lite negativare. Folk kan ha svårt att se att du är smart, kunnig och kompetent. Försök att vara ödmjuk. Ändå finns det stor kraft i dina idéer men de kan revideras. Någon distansrelation kan också förändras. Problem kan också uppstå på resor och i intellektuella sammanhang eller om du jobbar med utbildning och massmedia. Jupiter kan alstra några sista bra möjligheter för yrkeslivet under den här månaden. Den 28 den här månaden går Jupiter in i fiskarna och expanderar under cirka ett år det sociala livet. Relationer förändras för oxar också under nästa år eftersom norra noden den 23 den här månaden flyttar över till oxens tecken. En ny väg i livet väntar liksom ett rikare socialt liv rent allmänt. Jultiden verkar vara en social tid och du är på festhumör. Man kan nog säga om dagarna runt nyårsafton och själva nyårsdagen. God fortsättning!

Arbete

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. Oktober kommer att vara ett utmärkt tillfälle för Oxen att knyta nya vänskaper eller till och med kärleken. I oktober kommer Oxen äntligen att vara tillbaka uppe på fötterna.

Familj

Det du behöver allra mest nu är att tro på dig själv. Tidigare har du nöjt dig med att bara försvara din egen position i väntan på bättre tider, ungefär som att vänta ut en regnskur. Men den senaste tiden har du fått signaler om att du behöver bli mer aktiv när det gäller att flytta fram dina positioner, vilket bara är att acceptera. När du tror att du har hittat en ny riktning kommer du på dig själv med att undra om det verkligen är rätt, om du har vad som krävs för att anta utmaningen. Du har alldeles för mycket självtvivel och för lite tro på dina egna motiv, detta håller dig tillbaka. Under årets två första månader har du fullt upp med att älta den här inre konflikten, men till slut lyckas du komma fram till något som du tycker är både praktiskt och genomförbart, och som samtidigt inte krockar med din inre övertygelse – du kan äntligen gå vidare. Utvecklingen är ganska långsam till en början men tempot ökar med tiden och i november befinner du dig på en plats du aldrig har nått förut, såväl bokstavligt som känslomässigt. Du ser fram emot en ljusnande och spännande framtid och får god hjälp av de sol- och månförmörkelser som inträffar i ditt tecken, något som bara händer vart tionde år. Förmörkelser ger upphov till stora förändringar och även om de ofta kan vara omskakande, så är de också nödvändiga – och alltid av godo i det långa loppet. Förmörkelserna inträffar runt din födelsedag och då har du redan påbörjat din resa mot framtiden. Om du är redo att ta fasta på de möjligheter som uppstår kommer du märka att hela tillvaron uppgraderas. Det ser mycket bra ut. Dina privata relationer ser ut att falla in i två tydliga faser under året. De inledande månaderna bjuder på en nära relation mellan Venus och Mars, viket kan innebära att en lång vänskap övergår i något djupare. Det är intensivt, men samtidigt väldigt välbekant. Du har en känsla av att detta är något som borde ha skett för länge sedan och kanske är det ni gör nu bara att få det hela överstökat. Nu får ni veta hur ni fungerar som både vänner och älskare – och med facit i hand, vad händer då? Om ni ska vara mer än goda vänner så borde det väl ha framgått för länge sedan? Och med alla nya möjligheter inför framtiden som uppstår på andra ställen, så känns det som att allt detta hör hemma i det förflutna. Kanske är det därför du tillåter dig att involvera dig i något helt nytt framåt årsskiftet. Det är lekfullt snarare än djupt, vilket du trivs med. Dessutom är ni båda framåtblickande och det är bra. Din karriär ser ut att vara stabil, i alla fall för tillfället. Om du vill ha något tryggt och pålitligt när allt annat i livet förändras så är detta något positivt, men i september känner du en slitning mellan att vara trygg och att vara begränsad – de val du gör nu kommer få långtgående konsekvenser. I april ska du lägga pengar på sådant du älskar men var extremt sparsam i november!

Astrologisk prognos

Venus påverkan på Vågen kommer särskilt att ge kvinnor en magisk charm som kommer att förbluffa både gamla vänner och nya bekanta. Och självklart kommer du att njuta av detta överflöd av skönhet på rätt sätt. Därför bör du inte tveka att ta på dig mer färgglada kläder eller som markerar dina kurvor. Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig.

Råd

Statistiken över sanningshalten för ett allmänt horoskop för ett stjärntecken är 70%. Ett personligt horoskop går vanligtvis i uppfyllelse med 90%. Skillnaden mellan det allmänna och det personliga är att mycket fler faktorer tas i beaktande för ett personligt horoskop än för ett generellt. Till exempel födelsedatum och år för en person, hans kön, stjärntecken, samt namn och födelsetid. Den astrologiska prognosen är beräknad så att människor kan bestämma rätt riktning för sig själva, samt vidta åtgärder för att förhindra olika negativa situationer i livet. Personliga horoskop görs enligt en persons förlossningshoroskop. Dra de rätta slutsatserna från det allmänna horoskopet som du just har läst!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen mars 2023 – astrologers råd

Horoskop sammanställs av professionella astrologer som använder information om stjärnornas placering på himlen och inte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *