Horoskop Oxen juni 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på vad som är bättre att göra eller vice versa att inte göra en viss dag. Denna kunskap kan hjälpa dig att förebygga problem och förbättra ditt liv. Horoskop Oxen juni 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. Den här månaden kommer Oxen att kämpa med negativa tankar och attityder om livet. Horoskop Oxen juni 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Oxen juni 2023 – karriär och ekonomi

Kära oxe, ännu finns det tid åt lättja! Somliga vinkade farväl åt sina sommarromanser lika lättvindigt som en Stockholmsfamilj lämnar en katt på Gotland, men för dig har äventyret bara börjat. September är hundra procent en tid för dejting, vilket du gör som bäst med en cool intellektuell approach. Nu snärjer du snyggingar genom att framstå som mystisk och smart, vilket inte borde vara en svår match för dig. Tänk dig att du kommer tidigt till dejten och sätter dig med en bok, eller ställer tusen frågor om hens liv men enbart svarar med ett leende på saker hen undrar. Det finns både möjligheter för den som vill flörta runt och för den som vill satsa på något mer seriöst under den här tiden. Det finns dock en risk att du känner dig lite stressad över ditt kärleksliv, och mot mitten av månaden är det något som skaver. Kanske rör det sig om fördröjningar, ett förhållande som rör sig segt framåt på grund av blyghet eller rädslor. Men det kommer vara värt att lägga in lite extra krut i relationen under den här tiden. Försök släppa på dina idéer om vem som ska ta initiativet eller huruvida det är värdigt att dubbel-sms:a. Det löser sig! Kärleksdag: 10 september . Horoskop Oxen juni 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Gamla block som du har burit på länge kommer att börja dyka upp och kan till och med orsaka psykiska problem i samband med depression. Bli inte förstörd av det och försök tvärtom att ta det som en fantastisk möjlighet till förändring, speciellt i ditt personliga liv och kärleksliv.

Månadshoroskop Oxen juni 2023

En månförmörkelse äger rum i oxen den 19 november medan månens norra nod går in i oxens tecken den 23 december och under cirka två år, dvs. under hösten 2023, liksom under 2023 samt en del av 2023, kommer förmörkelserna att falla i oxen och skorpionen. För dig innebär detta förändringar i inriktningen som ditt liv tar liksom förändringar i dina relationer. Du känner dig socialare och möter fler människor och du kan skaffa dig fler vänner också. Men relationer kan också ta slut något som skapar en omvandling av dina relationer och partnerskap. Dessutom kan oxar skilja sig, gifta sig eller byta livspartner. De här förändringarna börjar äga rum redan under hösten med månförmörkelsen i oxen som avslutar en fas när det gäller inriktningen du tar i livet samtidigt som en ny börjar. Så därför kan du exempelvis flytta, skaffa nytt jobb, börja plugga, etc. Jupiter i fiskarna under våren-sommaren 2023 samt under 2023 kommer att vara till stor hjälp för dig i och med du kan träffa så många nya människor och de omvandlingar som äger rum i det sociala livet i stort liksom i dina viktiga relationer är positiva. Du träffar också människor som vill hjälpa och som kommer med en stor generös energi, med en personlighet som är större än livet. Om du är singel kommer du förmodligen att hitta ny partner rätt så snabbt. Dessutom är det lätt att samarbeta med andra samt att attrahera rätt sorts människor i ditt liv.

Relationer

Men lita dock inte för mycket på denna effekt eftersom Merkurius påverkan är svagt och kommer ofta med katastrofala konsekvenser. När du hamnar i trubbel kan du helt enkelt komma upp med en lögn som kan komma ikapp dig senare. Dessutom vill du nu resa utomlands och upptäcka nya platser.

Hälsohoroskop

den här månaden är en månad för personlig transformering, investeringar och inköp. Under de senaste åren har du nog gått genom större inre förändringar och vissa oxar har gått genom förluster medan existentiella frågor har blivit viktigare. Under den här månaden kommer du med en nymåne (och solförmörkelse) i skyttens tecken (ditt åttonde hus) att göra investeringar. Självrannsakan kan bli lite viktigare. Men du vill så gärna känna att du förstår en situation. Se upp med ekonomiska förluster och bedrägerier av alla slag. Lite närmare kan du komma andra men du kan känna dig skeptisk och misstänksam. Det som du säger kan i och för sig också användas mot dig. Transformering blir ännu viktigare under månadens andra del och känslorna är extra starka medan folk kan bli manipulativa och opålitliga. Du har en bra intuition och kan läsa av omgivningen, men du kan också handla på impulsiva sätt. Du kan exempelvis köpa många dyra saker som du vill ha så snabbt som möjligt. Du kan bli irriterad och otrevlig om du inte får som du vill. Du kan reagera starkt om du inte blir behandlad på ett rättvist sätt. Denna trend fortsätter under januari 2023. Även om du också lär dig nya saker under den här månaden i synnerhet efter den 13 den här månaden, kommer du förmodligen också att känna att det finns en konflikt mellan vad du tycker är rätt och den allmänna opinionen eller vad folk tycker är sunt förnuft. Därför kan du försöka påverka andra med större eller mindre framgång beroende på situation. Även fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden larmar om försiktighet när det gäller pengar och investeringar av alla slag. Du kan också anförtro dig för fel folk eller misstolka situationer. Förutom detta går Venus retrograd i stenbocken något som kan betyda att du går genom en omvärdering av dina kunskaper och av vad du tror är sant. Problem kan också uppstå i skolan och det gäller att vara försiktig och inte fuska och liknande. Tankarna kan också vara lite negativare. Folk kan ha svårt att se att du är smart, kunnig och kompetent. Försök att vara ödmjuk. Ändå finns det stor kraft i dina idéer men de kan revideras. Någon distansrelation kan också förändras. Problem kan också uppstå på resor och i intellektuella sammanhang eller om du jobbar med utbildning och massmedia. Jupiter kan alstra några sista bra möjligheter för yrkeslivet under den här månaden. Den 28 den här månaden går Jupiter in i fiskarna och expanderar under cirka ett år det sociala livet. Relationer förändras för oxar också under nästa år eftersom norra noden den 23 den här månaden flyttar över till oxens tecken. En ny väg i livet väntar liksom ett rikare socialt liv rent allmänt. Jultiden verkar vara en social tid och du är på festhumör. Man kan nog säga om dagarna runt nyårsafton och själva nyårsdagen. God fortsättning!

Arbete

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. Den här månaden kommer Oxen att kämpa med negativa tankar och attityder om livet. Gamla block som du har burit på länge kommer att börja dyka upp och kan till och med orsaka psykiska problem i samband med depression.

Familj

Det du behöver allra mest nu är att tro på dig själv. Tidigare har du nöjt dig med att bara försvara din egen position i väntan på bättre tider, ungefär som att vänta ut en regnskur. Men den senaste tiden har du fått signaler om att du behöver bli mer aktiv när det gäller att flytta fram dina positioner, vilket bara är att acceptera. När du tror att du har hittat en ny riktning kommer du på dig själv med att undra om det verkligen är rätt, om du har vad som krävs för att anta utmaningen. Du har alldeles för mycket självtvivel och för lite tro på dina egna motiv, detta håller dig tillbaka. Under årets två första månader har du fullt upp med att älta den här inre konflikten, men till slut lyckas du komma fram till något som du tycker är både praktiskt och genomförbart, och som samtidigt inte krockar med din inre övertygelse – du kan äntligen gå vidare. Utvecklingen är ganska långsam till en början men tempot ökar med tiden och i november befinner du dig på en plats du aldrig har nått förut, såväl bokstavligt som känslomässigt. Du ser fram emot en ljusnande och spännande framtid och får god hjälp av de sol- och månförmörkelser som inträffar i ditt tecken, något som bara händer vart tionde år. Förmörkelser ger upphov till stora förändringar och även om de ofta kan vara omskakande, så är de också nödvändiga – och alltid av godo i det långa loppet. Förmörkelserna inträffar runt din födelsedag och då har du redan påbörjat din resa mot framtiden. Om du är redo att ta fasta på de möjligheter som uppstår kommer du märka att hela tillvaron uppgraderas. Det ser mycket bra ut. Dina privata relationer ser ut att falla in i två tydliga faser under året. De inledande månaderna bjuder på en nära relation mellan Venus och Mars, viket kan innebära att en lång vänskap övergår i något djupare. Det är intensivt, men samtidigt väldigt välbekant. Du har en känsla av att detta är något som borde ha skett för länge sedan och kanske är det ni gör nu bara att få det hela överstökat. Nu får ni veta hur ni fungerar som både vänner och älskare – och med facit i hand, vad händer då? Om ni ska vara mer än goda vänner så borde det väl ha framgått för länge sedan? Och med alla nya möjligheter inför framtiden som uppstår på andra ställen, så känns det som att allt detta hör hemma i det förflutna. Kanske är det därför du tillåter dig att involvera dig i något helt nytt framåt årsskiftet. Det är lekfullt snarare än djupt, vilket du trivs med. Dessutom är ni båda framåtblickande och det är bra. Din karriär ser ut att vara stabil, i alla fall för tillfället. Om du vill ha något tryggt och pålitligt när allt annat i livet förändras så är detta något positivt, men i september känner du en slitning mellan att vara trygg och att vara begränsad – de val du gör nu kommer få långtgående konsekvenser. I april ska du lägga pengar på sådant du älskar men var extremt sparsam i november!

Astrologisk prognos

Bli inte förstörd av det och försök tvärtom att ta det som en fantastisk möjlighet till förändring, speciellt i ditt personliga liv och kärleksliv. Juni är det bästa tillfället för dig att släppa taget om det förflutna, slappna av, ändra ditt tänkesätt och börja ett nytt liv med ett rent blad. I juni kommer Oxen vara benägen att visa svartsjuka. De kommer att vara omgiven av kännetecken på någon annans framgång, liksom erbjudanden om lyxsemestrar. I ett långvarigt förhållande bör din partner förse dig med många intressanta idéer för att göra dig glad.

Råd

Det kommer att bli ett fantastiskt år att starta något nytt. Varje person kommer själv att ta reda på vad som exakt ska förändras och vad man ska sträva efter 2023. Ett horoskop kan bara ge råd om vilket område av livet att uppmärksamma. Beslutet är upp till dig! Det är viktigt att komma ihåg att du behöver lära dig att känna igen och kontrollera dina känslor.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen oktober 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *