Horoskop Oxen augusti 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på vad som är bättre att göra eller vice versa att inte göra en viss dag. Denna kunskap kan hjälpa dig att förebygga problem och förbättra ditt liv. Horoskop Oxen augusti 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. I augusti kommer Oxen att vara full av passion och kan se fram emot många nya kärleksupplevelser. Horoskop Oxen augusti 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Oxen augusti 2023 – karriär och ekonomi

Kära oxe, hur ska du ens få plats med kärlek i ditt schema? Månadens första tid kommer med ett stort lass av saker som ska fixas. Plötsligt känner du dig skitstressad över småsaker. Vilken yogamatta ska man ens köpa? Din kalender är fylld, vilket kan kännas överväldigande. Det positiva är att det här faktiskt är en väldigt bra tid för dig att få saker gjorda, så det är bara att sätta igång! Kärleken? Den får sin tid den med. För en singel kan det här bli en månad med riktigt passionerade dejter. Personerna du träffar nu kan vara väldigt magnetiska! Nu kan det över lag vara en bra tid för dig att reflektera lite över din standard. Har du en önskelista när det kommer till potentiella partners? Fråga dig hur din standard hjälper ditt sökande efter kärleken. Är den rimlig eller är den i vägen? Du har en tendens att vara lite picky nu, och ställer rätt höga krav på din käresta. Var sparsam med kritiken, även om din person är såå störig just nu. Annars finns en risk för bråk, och du är inte sen med att påpeka den andres brister. Kärleksdag: 8 oktober . Horoskop Oxen augusti 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

På grund av ditt lugn och sinnesfrid kommer du att sprida positiv energi i din omgivning, och I augusti kommer Oxen att lägga bort sin naturliga blyghet och öppna upp för nya relationer som kan visa sig vara värdefulla för sin framtid, oavsett om det är en partner, en vän eller en kollega. Var inte rädd för att visa vem du egentligen är; de omkring dig kommer att uppskatta det mycket.

Månadshoroskop Oxen augusti 2023

Saturnus ökar känslan av ansvar och du arbetar hårdare för att nå dina målsättningar medan Jupiter ger dig nya underbara möjligheter. Därför kan du räkna med framsteg i yrkeslivet under 2023. Du har dock en tendens att gå genom erfarenheter som gör att du känner att du vill ha mer kontroll själv över ditt eget liv så att du kan frigöra dig från vad andra tycker och så att du inte låter andra styra en del av den inriktning du tar i livet eller den känslan av kontroll och makt du har. Du vill i större utsträckning göra saker på ditt eget sätt eller på ett annat sätt och medan du har en god anpassningsförmåga är du kritisk mot eventuella regler eller situationer som du tycker är förtryckande. Framstegen är ibland långsamma först och främst för att du inte tar många risker och kan avvisa vissa möjligheter som skapar hinder eller andra typer av risker och problem i ditt liv. Förutom detta kommer Merkurius retrograd att påverka de områden i ditt liv som har att göra med karriären, ekonomin och jobbet. Din motivation är hög och dina energinivåer höga under årets första 4 månader. Du gör framsteg och du kan också förbättra dina inkomster. Mest att göra kommer du att ha under september och oktober. I många fall kommer du dock att helst gå tillbaka till gamla sysslor och gamla projekt och du kan även försöka återlansera gamla tjänster och produkter som du vet tjänade på i det förflutna. På grund av förmörkelserna i skyttens tecken som äger rum den 26 maj samt den 4 december kan många oxar dessutom börja pensionsspara eller göra diverse investeringar och försöka sig på att olika sätt som skapa passiva inkomster med. I några få fall kan dock även skulderna öka i synnerhet om ni väljer att ta lån för att köpa villor och dyra bilar. Även om ekonomin visserligen påverkas av förändringar kommer de att äga rum som en process över tid. Förändringarna kan dock också anta en annan dimension genom att du kan ändra din inställning till pengar och materiella saker. Dessutom börjar du kanske värdera sakerna som du lägger tid, energi, kärlek och begåvning i, mer än andra saker som är ytligare.

Relationer

Det kan hända att du är mer känslosam än vanligt. Ditt omdöme kan påverkas av dina känslor under dessa dagarna. Både automatiskt eller undermedvetet.

Hälsohoroskop

den här månaden är en månad för personlig transformering, investeringar och inköp. Under de senaste åren har du nog gått genom större inre förändringar och vissa oxar har gått genom förluster medan existentiella frågor har blivit viktigare. Under den här månaden kommer du med en nymåne (och solförmörkelse) i skyttens tecken (ditt åttonde hus) att göra investeringar. Självrannsakan kan bli lite viktigare. Men du vill så gärna känna att du förstår en situation. Se upp med ekonomiska förluster och bedrägerier av alla slag. Lite närmare kan du komma andra men du kan känna dig skeptisk och misstänksam. Det som du säger kan i och för sig också användas mot dig. Transformering blir ännu viktigare under månadens andra del och känslorna är extra starka medan folk kan bli manipulativa och opålitliga. Du har en bra intuition och kan läsa av omgivningen, men du kan också handla på impulsiva sätt. Du kan exempelvis köpa många dyra saker som du vill ha så snabbt som möjligt. Du kan bli irriterad och otrevlig om du inte får som du vill. Du kan reagera starkt om du inte blir behandlad på ett rättvist sätt. Denna trend fortsätter under januari 2023. Även om du också lär dig nya saker under den här månaden i synnerhet efter den 13 den här månaden, kommer du förmodligen också att känna att det finns en konflikt mellan vad du tycker är rätt och den allmänna opinionen eller vad folk tycker är sunt förnuft. Därför kan du försöka påverka andra med större eller mindre framgång beroende på situation. Även fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden larmar om försiktighet när det gäller pengar och investeringar av alla slag. Du kan också anförtro dig för fel folk eller misstolka situationer. Förutom detta går Venus retrograd i stenbocken något som kan betyda att du går genom en omvärdering av dina kunskaper och av vad du tror är sant. Problem kan också uppstå i skolan och det gäller att vara försiktig och inte fuska och liknande. Tankarna kan också vara lite negativare. Folk kan ha svårt att se att du är smart, kunnig och kompetent. Försök att vara ödmjuk. Ändå finns det stor kraft i dina idéer men de kan revideras. Någon distansrelation kan också förändras. Problem kan också uppstå på resor och i intellektuella sammanhang eller om du jobbar med utbildning och massmedia. Jupiter kan alstra några sista bra möjligheter för yrkeslivet under den här månaden. Den 28 den här månaden går Jupiter in i fiskarna och expanderar under cirka ett år det sociala livet. Relationer förändras för oxar också under nästa år eftersom norra noden den 23 den här månaden flyttar över till oxens tecken. En ny väg i livet väntar liksom ett rikare socialt liv rent allmänt. Jultiden verkar vara en social tid och du är på festhumör. Man kan nog säga om dagarna runt nyårsafton och själva nyårsdagen. God fortsättning!

Arbete

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. I augusti kommer Oxen att vara full av passion och kan se fram emot många nya kärleksupplevelser. På grund av ditt lugn och sinnesfrid kommer du att sprida positiv energi i din omgivning, och I augusti kommer Oxen att lägga bort sin naturliga blyghet och öppna upp för nya relationer som kan visa sig vara värdefulla för sin framtid, oavsett om det är en partner, en vän eller en kollega.

Familj

Det du behöver allra mest nu är att tro på dig själv. Tidigare har du nöjt dig med att bara försvara din egen position i väntan på bättre tider, ungefär som att vänta ut en regnskur. Men den senaste tiden har du fått signaler om att du behöver bli mer aktiv när det gäller att flytta fram dina positioner, vilket bara är att acceptera. När du tror att du har hittat en ny riktning kommer du på dig själv med att undra om det verkligen är rätt, om du har vad som krävs för att anta utmaningen. Du har alldeles för mycket självtvivel och för lite tro på dina egna motiv, detta håller dig tillbaka. Under årets två första månader har du fullt upp med att älta den här inre konflikten, men till slut lyckas du komma fram till något som du tycker är både praktiskt och genomförbart, och som samtidigt inte krockar med din inre övertygelse – du kan äntligen gå vidare. Utvecklingen är ganska långsam till en början men tempot ökar med tiden och i november befinner du dig på en plats du aldrig har nått förut, såväl bokstavligt som känslomässigt. Du ser fram emot en ljusnande och spännande framtid och får god hjälp av de sol- och månförmörkelser som inträffar i ditt tecken, något som bara händer vart tionde år. Förmörkelser ger upphov till stora förändringar och även om de ofta kan vara omskakande, så är de också nödvändiga – och alltid av godo i det långa loppet. Förmörkelserna inträffar runt din födelsedag och då har du redan påbörjat din resa mot framtiden. Om du är redo att ta fasta på de möjligheter som uppstår kommer du märka att hela tillvaron uppgraderas. Det ser mycket bra ut. Dina privata relationer ser ut att falla in i två tydliga faser under året. De inledande månaderna bjuder på en nära relation mellan Venus och Mars, viket kan innebära att en lång vänskap övergår i något djupare. Det är intensivt, men samtidigt väldigt välbekant. Du har en känsla av att detta är något som borde ha skett för länge sedan och kanske är det ni gör nu bara att få det hela överstökat. Nu får ni veta hur ni fungerar som både vänner och älskare – och med facit i hand, vad händer då? Om ni ska vara mer än goda vänner så borde det väl ha framgått för länge sedan? Och med alla nya möjligheter inför framtiden som uppstår på andra ställen, så känns det som att allt detta hör hemma i det förflutna. Kanske är det därför du tillåter dig att involvera dig i något helt nytt framåt årsskiftet. Det är lekfullt snarare än djupt, vilket du trivs med. Dessutom är ni båda framåtblickande och det är bra. Din karriär ser ut att vara stabil, i alla fall för tillfället. Om du vill ha något tryggt och pålitligt när allt annat i livet förändras så är detta något positivt, men i september känner du en slitning mellan att vara trygg och att vara begränsad – de val du gör nu kommer få långtgående konsekvenser. I april ska du lägga pengar på sådant du älskar men var extremt sparsam i november!

Astrologisk prognos

Var inte rädd för att visa vem du egentligen är; de omkring dig kommer att uppskatta det mycket. Dessutom, låt dig möta andras åsikter.

Råd

År 2023 kommer människor av alla stjärntecken att möta otroliga förändringar som kommer att ske snabbt. Hur kan du lära dig att motstå dem? I varje horoskop ger astrologer råd om livets alla områden: kärlek, hälsa, pengar och många andra. Vi rekommenderar att du lyssnar på dem, för att känna till dem kan du lätt hantera vissa livsproblem.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen mars 2023 – astrologers råd

Horoskop sammanställs av professionella astrologer som använder information om stjärnornas placering på himlen och inte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *