Horoskop Oxen april 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet att se på vad som händer i livet från en annan synvinkel. Ett horoskop är en vy utifrån som hjälper dig att acceptera vad som händer och kommer att hända. När det är möjligt att visa en person vilken situation som kan hända honom, börjar han tänka annorlunda. I det här fallet är horoskopet av hög kvalitet och sanningsenligt. Horoskop Oxen april 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. April kommer att ge Oxen mycket energi. Horoskop Oxen april 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Oxen april 2023 – karriär och ekonomi

Kära oxe, nu blir det åka av! Under november riktas strålkastarna mot dina relationer. Månadens första tid kan bli intressant för den som är sugen på att träffa någon ny. Här finns stor potential för en ny kärlek att blossa upp! Men det betyder nödvändigtvis inte att det blir en särskilt stabil romans. Mitten av månaden ser nämligen ut att bli riktigt dramatiskt. Ditt mående hänger mycket på hur dina relationer ser ut under den här tiden. Försök hitta en balans i det hela. Om relationen ska ta mycket behöver den också ge. Det är viktigt att du inte stänger av och drar dig undan under den här tiden, för då kommer allt bli mycket svårare för dig och en person i din närhet. Du kanske tror att det är bättre att du trycker undan dina känslor för andras skull, men i längden skadar det både dig själv och den andra. Mot slutet av månaden får du möjlighet att växa mycket som person. Då får du nämligen lära dig en tuff läxa, men du kommer att komma ut starkare på andra sidan. Kärleksdag: 27. . Horoskop Oxen april 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Den här vårmånaden kommer att vara mest fokuserad på relationer. Djup kontemplation och reflektion av saker och ting kommer inte att stå på agendan.

Månadshoroskop Oxen april 2023

De mån- och solförmörkelser som sker under ett visst år visar oss vilka områden som omvandlas mest. År 2023 äger 4 förmörkelser rum totalt. Två förmörkelser äger rum i skytten och en i tvillingarna något som betyder att du omvandlas som person och att du växer som person. Denna tillväxt som person kan dock i vissa fall förknippas med en känsla av kris och du omvärderar till exempel vad pengar betyder för dig. Skyttens tecken motsvarar ditt åttonde hus som har att göra med din psykologi och med existentiella frågor. Tvillingarnas hus motsvarar ditt andra hus för intäkter, behov och tillgångar. De här förändringarna äger rum i de flesta fall över tid och fortsätter in i 2023. De här förändringarna kan bero på många olika orsaker exempelvis separationer, byte av jobb, eller för att du vill starta eget. I psykologisk mening kan du förändras på djupet på grund av erfarenheter som tvingar fram personlig utveckling. Mörker omvandlas till ljus. Du kommer att bli kreativare skapa mer skönhet runt dig.

Relationer

Så du ska inte hålla fast vid din sanning så mycket, så du inte bråkar i onödan med någon du verkligen bryr dig om. April kommer att visa sig vara ett tecken på gräl för tvillingar. Vem det än är, kommer du att haka upp dig på småsaker, och du kan få ångra det senare.

Hälsohoroskop

den här månaden är en månad för personlig transformering, investeringar och inköp. Under de senaste åren har du nog gått genom större inre förändringar och vissa oxar har gått genom förluster medan existentiella frågor har blivit viktigare. Under den här månaden kommer du med en nymåne (och solförmörkelse) i skyttens tecken (ditt åttonde hus) att göra investeringar. Självrannsakan kan bli lite viktigare. Men du vill så gärna känna att du förstår en situation. Se upp med ekonomiska förluster och bedrägerier av alla slag. Lite närmare kan du komma andra men du kan känna dig skeptisk och misstänksam. Det som du säger kan i och för sig också användas mot dig. Transformering blir ännu viktigare under månadens andra del och känslorna är extra starka medan folk kan bli manipulativa och opålitliga. Du har en bra intuition och kan läsa av omgivningen, men du kan också handla på impulsiva sätt. Du kan exempelvis köpa många dyra saker som du vill ha så snabbt som möjligt. Du kan bli irriterad och otrevlig om du inte får som du vill. Du kan reagera starkt om du inte blir behandlad på ett rättvist sätt. Denna trend fortsätter under januari 2023. Även om du också lär dig nya saker under den här månaden i synnerhet efter den 13 den här månaden, kommer du förmodligen också att känna att det finns en konflikt mellan vad du tycker är rätt och den allmänna opinionen eller vad folk tycker är sunt förnuft. Därför kan du försöka påverka andra med större eller mindre framgång beroende på situation. Även fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden larmar om försiktighet när det gäller pengar och investeringar av alla slag. Du kan också anförtro dig för fel folk eller misstolka situationer. Förutom detta går Venus retrograd i stenbocken något som kan betyda att du går genom en omvärdering av dina kunskaper och av vad du tror är sant. Problem kan också uppstå i skolan och det gäller att vara försiktig och inte fuska och liknande. Tankarna kan också vara lite negativare. Folk kan ha svårt att se att du är smart, kunnig och kompetent. Försök att vara ödmjuk. Ändå finns det stor kraft i dina idéer men de kan revideras. Någon distansrelation kan också förändras. Problem kan också uppstå på resor och i intellektuella sammanhang eller om du jobbar med utbildning och massmedia. Jupiter kan alstra några sista bra möjligheter för yrkeslivet under den här månaden. Den 28 den här månaden går Jupiter in i fiskarna och expanderar under cirka ett år det sociala livet. Relationer förändras för oxar också under nästa år eftersom norra noden den 23 den här månaden flyttar över till oxens tecken. En ny väg i livet väntar liksom ett rikare socialt liv rent allmänt. Jultiden verkar vara en social tid och du är på festhumör. Man kan nog säga om dagarna runt nyårsafton och själva nyårsdagen. God fortsättning!

Arbete

Stark och envis, men praktisk och beslutsam. April kommer att ge Oxen mycket energi. Den här vårmånaden kommer att vara mest fokuserad på relationer.

Familj

Det du behöver allra mest nu är att tro på dig själv. Tidigare har du nöjt dig med att bara försvara din egen position i väntan på bättre tider, ungefär som att vänta ut en regnskur. Men den senaste tiden har du fått signaler om att du behöver bli mer aktiv när det gäller att flytta fram dina positioner, vilket bara är att acceptera. När du tror att du har hittat en ny riktning kommer du på dig själv med att undra om det verkligen är rätt, om du har vad som krävs för att anta utmaningen. Du har alldeles för mycket självtvivel och för lite tro på dina egna motiv, detta håller dig tillbaka. Under årets två första månader har du fullt upp med att älta den här inre konflikten, men till slut lyckas du komma fram till något som du tycker är både praktiskt och genomförbart, och som samtidigt inte krockar med din inre övertygelse – du kan äntligen gå vidare. Utvecklingen är ganska långsam till en början men tempot ökar med tiden och i november befinner du dig på en plats du aldrig har nått förut, såväl bokstavligt som känslomässigt. Du ser fram emot en ljusnande och spännande framtid och får god hjälp av de sol- och månförmörkelser som inträffar i ditt tecken, något som bara händer vart tionde år. Förmörkelser ger upphov till stora förändringar och även om de ofta kan vara omskakande, så är de också nödvändiga – och alltid av godo i det långa loppet. Förmörkelserna inträffar runt din födelsedag och då har du redan påbörjat din resa mot framtiden. Om du är redo att ta fasta på de möjligheter som uppstår kommer du märka att hela tillvaron uppgraderas. Det ser mycket bra ut. Dina privata relationer ser ut att falla in i två tydliga faser under året. De inledande månaderna bjuder på en nära relation mellan Venus och Mars, viket kan innebära att en lång vänskap övergår i något djupare. Det är intensivt, men samtidigt väldigt välbekant. Du har en känsla av att detta är något som borde ha skett för länge sedan och kanske är det ni gör nu bara att få det hela överstökat. Nu får ni veta hur ni fungerar som både vänner och älskare – och med facit i hand, vad händer då? Om ni ska vara mer än goda vänner så borde det väl ha framgått för länge sedan? Och med alla nya möjligheter inför framtiden som uppstår på andra ställen, så känns det som att allt detta hör hemma i det förflutna. Kanske är det därför du tillåter dig att involvera dig i något helt nytt framåt årsskiftet. Det är lekfullt snarare än djupt, vilket du trivs med. Dessutom är ni båda framåtblickande och det är bra. Din karriär ser ut att vara stabil, i alla fall för tillfället. Om du vill ha något tryggt och pålitligt när allt annat i livet förändras så är detta något positivt, men i september känner du en slitning mellan att vara trygg och att vara begränsad – de val du gör nu kommer få långtgående konsekvenser. I april ska du lägga pengar på sådant du älskar men var extremt sparsam i november!

Astrologisk prognos

Djup kontemplation och reflektion av saker och ting kommer inte att stå på agendan. I April kommer livet för Oxen vara fullt av positivitet i många av livets aspekter. Särskilt i de relationer som påverkas genom Venus. Efter ett långt uppehåll, kommer din sexualitet vakna till liv, med följd att din partner utan tvekan kommer att uppskatta det.

Råd

Statistiken över sanningshalten för ett allmänt horoskop för ett stjärntecken är 70%. Ett personligt horoskop går vanligtvis i uppfyllelse med 90%. Skillnaden mellan det allmänna och det personliga är att mycket fler faktorer tas i beaktande för ett personligt horoskop än för ett generellt. Till exempel födelsedatum och år för en person, hans kön, stjärntecken, samt namn och födelsetid. Den astrologiska prognosen är beräknad så att människor kan bestämma rätt riktning för sig själva, samt vidta åtgärder för att förhindra olika negativa situationer i livet. Personliga horoskop görs enligt en persons förlossningshoroskop. Dra de rätta slutsatserna från det allmänna horoskopet som du just har läst!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen oktober 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *