Horoskop Oxen 2023 – astrologers råd

Det kommande året 2023 kommer att stå i Kaninens regi. År 2023 kan fred och lugn inte förväntas. Årshoroskopet 2023, särskilt i Kaninens regi, kommer att vara mycket aktivt och rikt på olika evenemang. Under 2023 kommer alla dessa evenemang att gå en efter en. Du måste vara mycket vaksam för att komma i tid! Året kommer att flyga förbi väldigt fort. Horoskop Oxen 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Familj

Dess beslutsamhet och stabilitet kännetecknar detta jordtecken. Detta kommer att hjälpa honom att gå igenom de svårare perioder som väntar honom i hans karriär under de kommande månaderna. Tvärtom, vad du måste möta är misstro som kan äventyra ditt förhållande. Början av året 2023 kommer att bli mycket harmoniskt. Det kommer att bli svårt att distrahera dig, eftersom du inte kommer att ägna så mycket uppmärksamhet åt din omgivning. Du tillbringar större delen av din tid ensam bara med dina tankar. Du kan dock använda den här tiden till din fördel. Du får möjlighet att slutföra ett projekt som du har skjutit upp på obestämd tid tidigare. Oxen är naturligt känslig, och hans kärlek är intensiv och ovillkorlig; han är också villig att offra mycket för det. Men han förväntar sig detsamma från sin partner. Under vårmånaderna kan det vara ett problem. Du kan vara paranoid i ett förhållande, eftersom din naturliga misstro kommer att stödjas av Saturnus inflytande i Vattumannen. Och Oxens envishet gör det svårt, nästan omöjligt, att motbevisa någonting. Horoskopet råder dig att inte vara alltför beroende av din partner. Om du har många egna intressen har du inte så mycket tid att analysera din motsvarighet. Detta kommer att gynna både ditt förhållande och ditt psyke. Under andra halvåret kommer du att möta arbetsrelaterade problem. Din chef har irriterat dig under en tid, och vid den här tiden börjar han pressa dig, ställa överdrivna krav på dig och göra det svårt för dig att uppfylla dem på olika sätt. Hans avsikter är personliga, han känner rivalen i dig och han är rädd för att han skulle kunna ersättas. Du kommer att fatta beslut om huruvida du ska stanna och bita ihop under sådana förhållanden eller lämna det här jobbet. Eftersom arbete är en av Taurus högsta prioriteringar kommer det att vara ett tufft val. År 2023 är på många sätt revolutionerande för Oxen. De kommer att tvingas möta hinder i deras personliga och professionella liv. De kommer att ompröva sina hobbyer och kanske hitta en som de inte ens visste fanns i dem. Som ett resultat kommer de att bli nya människor med utökade horisonter. Detta kommer att gynna deras sociala liv. Under julen kommer du att njuta av en välförtjänt frid i familjekretsen. Horoskop Oxen 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Årligt horoskop Oxen 2023 – karriär och ekonomi

Det verkar som att en större förändring av ekonomin kan ske idag. Du gör klokt i att hålla hårt i dina pengar. Horoskop Oxen 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Med frihetsälskade Uranus i ditt eget tecken är du väldigt självständig. Du kanske önskar dig mer personlig frihet och tid. Detta kan naturligtvis kräva en del av din partner. År 2023 är ett viktigt år för ditt kärleksliv. I samband med årets fyra förmörkelser kommer du och ditt kärleksliv att genomgå prövningar. Det är främst vid månförmörkelsen den 16 maj samt solförmörkelsen den 25 oktober som händelser kan leda till en förändring i kärlekslivet. De andra två förmörkelserna, nämnda ovan, påverkar din partners kärleksliv med dig. Under 2023 kan det vara så att du tar ett impulsivt kliv i någon riktning i kärlek, som påverkar din partner och er relation. Eller så är det din partner som agerar på ett sätt som påverkar dig och er relation. Det verkar som om ditt kärleksliv utsätts för press från den ena eller andra riktningen, eller från båda. Det positiva med förmörkelser är att de är menade att rena och förbättra sådant som har varit ur fas. De relationer som i grunden är starka och fyllda av äkta kärlek, kommer stärkas av prövningarna. Det är de relationer som redan tidigare skakat i grunden, som riskerar att leda till uppbrott och separation i samband med förmörkelserna. Goda vänner och stark social gemenskap kommer finnas som ett starkt skyddsnät bakom dig, för att väga upp för det skakigare kärlekslivet. Naturligtvis finns det perioder under 2023 då kärlekslivet är särskilt härligt också.Den 28 maj- 23 juni reser Venus genom ditt eget tecken. Det ger dig mer skönhet och ”det” i kärlek. För singlar kan den här perioden bjuda på chansen att träffa en ny person. För den stadgade kan kärlekslivet kännas mer på dina villkor. Din kärlekspartner är uppmärksam på dina behov och vill göra allt för att du ska vara lycklig och känna dig sedd och uppskattad. Lyckliga singlar påverkas också positivt av att ha Venus i sitt tecken. Det är härligt med flirtiga blickar och att få skämma bort dig själv med lite extra fina saker i livet. Dagarna innan midsommar 2023, den 20-22 juni, kan bli väldigt passionerade i kärlekslivet. En attraktion kan uppstå på en resa eller med en person som tycks full av livskunskap från resor, språkkunnighet och livet generellt. Om du har en partner kan en resa bli väldigt romantisk och passionerad vid den här tiden. Den 24-26 september är flirtiga, sexiga och roliga dagar i kärleksliv och socialt umgänge. När Solen passerar genom ditt femte hus, den 23 augusti-23 september, samt när Solen passerar genom ditt kärlekshus, den 23 oktober-22 november, är det generellt glada vibbar i ditt sociala liv och romantiska upplevelser. Förmörkelsen i oktober kommer dock göra detta års kärleksperiod till en lite mer dramatisk del av ditt liv. Livet ser som härligast ut i maj/juni samt i september.

Årligt horoskop Oxen 2023

Kära oxe, under årets första månader börjar saker och ting äntligen lossna. Kanske har hösten känts ovanligt trög och alldeles säkert har du upplevt att saker du sett fram emot lagts på is. Du är ju en tålmodig person, men när du jobbat så extremt hårt under en så lång tid behöver även du lite bekräftelse på att saker faktiskt rör sig framåt. Och den bekräftelsen kommer du få! 2023 kommer nämligen med en del stora, kanske till och med livsomvälvande, händelser. Nu vill du omsätta dina idéer i praktiken, vilket inte kommer kännas helt enkelt. Du kanske kämpar med en inre konflikt kring vem du är och vad du vill göra? Men en sak är säker – du vill byta riktning. Det här blir ett år fullt av möjligheter för den som är sugen på att sadla om. Det kan röra sig om ett karriärbyte! Eller också förändrar du ditt sätt att göra saker på. Hoppa mellan jobb hur mycket du vill, men se till att du har en stabil grund att stå på. Året kan nämligen komma med en hel del ekonomiska överraskningar, både positiva och negativa. 2023 kan även bli hett, speciellt under mitten av sommaren. Här finns en stor chans att du träffar någon som är lite annorlunda. Någon vars personlighet kantas av en smart jargong, ett spännande tankesätt och nya perspektiv.

Pengar

Så länge Uranus stannar kvar i Oxens tecken (fram till våren 2026) blir det inte en tid av status quo. Friska vindar blåser och för med sig nya inslag på livets olika områden. Just 2023 är det speciellt Oxar födda 27/4-5/5 som känner av Uranus energier starkast. Befrielse är ett nyckelord för Uranus – att kliva ur invanda mönster och prova på något nytt. Under januari och februari är ni många som har bråttom och vill få så mycket ur händerna som möjligt. Energin tilltar och lika så initiativförmågan. Du kommer att behöva ett utlopp för dina energier. Kanske du vill börja träna eller dra igång ett nytt projekt. Tiden är inne. Du ser ut att dras till nya människor och aktiviteter, även om det du företar dig kräver en större insats från din sida. En av årets stora nyheter för alla Oxar är den fokus som läggs på karriärfrågor. Du skördar framgångar och når mål du tidigare drömt om. Detta gäller alla Oxar men är du född 20/4-4/5 märker du att du verkligen skördar frukten av tidigare ansträngningar. Viljan finns hos dig att göra det lilla extra för att få det stora erkännande du söker. Alla former av kunskapssökande fortsätter att berika. Du kan resa, studera och fördjupa dig i de stora livsfrågorna. Du blir den som ser ”den stora bilden”. Även under 2023 vill du hitta dem som söker din hjälp eller dig som inspirationskälla. När du är i grupp med andra vill du helst att ni delar ett andligt eller humanitärt intresse men olika konstformer får även en plats i sällskapet. Året inspirerar dig till att berätta eller skriva om vikten av att värna Moder Jord och det hon ger oss. Det är något du tänker ofta på men även om kroppen som bär oss fram i livet och hur vi bäst tar hand om den. Maj och juni är månader som blir viktiga i sammanhanget. Då vill du även ta en extra titt på andra resurser du har och hur du bäst kan förvalta dem. Venus är generös med sina gåvor under senare delen av juli och i augusti. Du känner dig uppskattad och älskat och får tid att bara vara!

Finansiera

Satsa på din karriär i år! Under de senaste tre åren har jordens (ditt element) härskat över världen med flera av de yttre planeterna i jordtecken. Under 2023 såg vi hela världen förändras och under året som varit har du haft den expansiva planeten Jupiter, tillsammans med restriktiva Saturnus och intensiva kraftfulla Pluto i Stenbocken! Vi har även rebellen Uranus i ditt eget tecken kära Oxe i flera år till. Så jordens element har verkligen härskat och gett oss alla en stark känsla av att sitta fast! Men nu är det ett nytt år och nu är det dags för dig att fortsätta utvecklas på ditt alldeles eget sätt! Nu är det dags för dig att utmana dig själv och fortsätta framåt. Du är i en underbar utveckling och med Uranus i Oxen och ditt första hus så väljer du nya vägar. Du förändras och förändras igen. Du vill inte längre sitta fast i gamla mönster i ditt liv. Jupiter och Saturnus har nu trätt in i ditt tionde hus, ditt karriärshus. Så hela 2023 kommer vara väldigt gynnsamt för dig i karriären. Jupiter befinner sig i ditt tionde hus under stora delar av året, vilket ger dig väldigt fina möjligheter i din karriär. Men som sagt känn efter var du känner att du sitter fast och skapa de förändringar du önskar! Även Saturnus befinner sig i ditt 10:e hus och du kan uppleva ett större ansvar i din karriär och också inse att du absolut har allt som krävs för att klara av det! I mitten av juni kan du få nya spännande möjligheter! Jupiter kommer befinna sig (tillsammans med Neptunus) i ditt 11:e hus under tiden 15/5 – 28/7 och det ger dig en längtan efter att möta nya människor, din soultribe, människor med samma spirituella intressen och på samma höga frekvens som du! 11:e huset styr även över Internet så du kan möta andra, spännande grupper av människor via online-kurser, webbinars, grupper på sociala medier och liknande. Det är en underbar känsla för dig att öppna nya dörrar och möta nya, härliga, spännande människor! Med Saturnus och Uranus i en spänd kvadratur i ditt första och tionde hus så kan du nu göra insikter om att du vill förändra din karriärsväg. Du kommer att vara lite av en rebell de kommande åren och du har många möjligheter att skapa förändringar i ditt liv. De upplopp som sker ute i världen sker också inom dig själv, ställ dig frågan vem du är och vad du vill! Eclipseperioderna infaller i början av sommaren och i slutet av hösten. De kommer alltid i par med ett par veckors mellanrum och det är ofta en tid då allt forceras väldigt snabbt. Den första perioden inleds 26/5 med fullmåne, med total månförmörkelse i Skytten. Detta sker i ditt 8:e hus! Det skapar fina möjligheter för helande och läkande för dig. Det skapas även fina ekonomiska möjligheter för dig. Vid nymånen, med delvis solförmörkelse i Tvillingarna den 10/6 aktiveras ditt andra hus för din ekonomi. Det kan innebära nystarter ekonomiskt för dig. Det är en fin tid för dig at utveckla dina talanger och göra nya ekonomiska satsningar. Årets andra eclipseperiod startar den 19/11 med fullmåne, med delvis månförmörkelse i ditt eget tecken Oxen. Det är en perfekt tid för dig att sätta nya, spännande mål för din utveckling. Den 4/12 är det nymåne med total solförmörkelse i Skytten och återigen aktiveras ditt 8:e hus. Vilket är väldigt gynnsamt för olika ekonomiska samarbeten. Utveckla dig själv i djupet av dig själv. Du söker större närhet och intimitet. Njut av dina framgångar i år!

Hälsa

Var försiktigt med vad du säger, ibland kan det vara bättre att hålla tankarna för dig själv. Ditt humör kan svänga kraftigt idag, så var försiktig.

Karriär

Oxen har en naturlig fallenhet för att öka värdet på sina tillgångar. De kan konsten att hantera affärssatsningar och få pengar att växa. Det kräver tålamod men det besitter Oxen i överflöd. De senaste åren, sedan Uranus befunnit sig i sitt stjärntecken, har dock prestige och ära fått ta en större roll än pengar. Det kan ha känts viktigare att få en högre roll eller finare status i si bransch, även om den betalat mindre. Händelsernas planet, Mars, kommer tillbringa en ovanligt lång tid i ditt inkomsthus under 2023. Det startar den 20 augusti 2023 och pågår resten av året, ända in i mars 2023. Då kommer du att aktivt agera för att öka din lön och värdet på dina tillgångar. Mars styr över ditt andliga hus så du kanske får en magkänsla som säger åt dig att göra vissa saker gällande din ekonomi, såsom om att be om en löneförhöjning eller, om du är frilansare, höja priset på dina tjänster eller produkter. Du kommer vara snabb på bollen och göra stora ekonomiska förändringar under hösten. Stäm av med din magkänsla inför alla ekonomiska beslut. Känns det bra? Då är det ett JA. Känns något inte bra? Då ska du utforska lite mer innan du går vidare. Generellt talar mycket för ett framgångrikt karriärår. Du har slitit hårt de senaste åren men du behöver inte vänta på belöningarna. Det troliga är att du redan har hittat starten på en annorlunda karriärväg. Frilansande kan locka dig in på egenföretagarvägen och den ökade digitaliseringen kan ha lett dig in på en annan sorts roll i din nuvarande anställning. Många Oxar har lärt sig att hantera teknik, plattformar och sociala medier på ett nytt och effektivt sätt. Detta ger möjligheter i karriären under 2023 och kommande år. Våga tänka i nya banor och följ flödet när det uppstår, så lotsas du fram. Idag centreras vårt arbetsval mycket kring den livsstil vi vill leva. Detta stämmer bra med hur Oxen har börjat se på tillvaron. Kan den snabba digitaliseringen vi har sett under pandemin, hjälpa dig att leva din dröm och samtidigt göra en karriär? Ja, då är du redo att ta chansen!Nymånen den 1 februari kan visserligen präglas av hastiga nyheter, och lite skakighet, men din status i din bransch är på uppgång. Det tycks sammankopplat med din förmåga att tänka i nya banor och använda teknik eller på annat sätt göra nytta av den nya tidens vindar. Ett samarbete med likasinnade, såsom ett nätverk eller digital samlingspunkt för kunskap eller publishing kanske står i centrum. Nymånen den 25 september öppnar för en chans att ta nya steg i arbetslivet, kanske genom att forma, eller upplösa ett samarbeta med någon annan. Oväntat positiva nyheter och möjlighet väntar dig i karriären den 16-18 april samt den 10-12 juni.Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen. se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Genom att klicka på ”Skicka kommentar” bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Relationer

Det är någon nära dig som behöver muntras upp idag. Överraska dem med en fika, lunch eller promenad. Även om det kanske verkar som att det du gör inte har någon effekt så har det stor betydelse för personen. Lycka Turen verkar inte vara på din sida idag men det är något annat som kommer att göra att du känner dig tillfredsställd ändå.

Astrologråd

En överblick över 2023: Den största utmaningen för dig under 2023 var att hålla i den övertygelse som du byggt en stor del av ditt liv på, kära Oxe. Att planer ställdes in drabbade dig hårt, men ännu svårare var det att hålla fast i de delar av dig själv som vanligtvis håller dig stabil. Oavsett om det var att kunna planera och tänka framåt, något Oxen är känd för sitt behov av, eller om du mer generellt tappade tron på saker, och hade svårt att känna lust, pepp och entusiasm, så var det plågsamt och skapade en hel tvivel. Du kan också ha behövt gå igenom sidor av dig själv som du länge tryckt undan, men som du nu absolut inte kunde blunda för, vilket i sig varit en prövning. 2023 är något helt annat. Det här ett år där du istället får visa vad du går för, vad du lärt dig och att du befriat dig själv från gamla laster. Nu fokuserar du på vad du vet att du kan, har och förstår, och det är ett år där du jobbar och gör nya, flexiblare planer för din framtid. Samtidigt kommer du återigen, precis som du gjorde under 2023, att överraska dig själv flera gånger med att byta riktning, vända upp och ned på saker och överlag vara öppen för infall på ett sätt som du och alla omkring dig är ovana vid. Kärlek, romantik & sex: Början av året kan bli intensivt när du bemöter en partner, pratar om vad ni ser framför er och öppnar upp för lustar som kan ha legat begravda ett bra tag. För vissa Oxar kommer det här vara en period där du behöver acceptera att en partner inte kan vara allt för dig, och att det finns saker du vill ha som du helt enkelt inte kan få av just den här personen. Det här kan också drabba en relation som du ännu inte etablerat, men hoppats på. Men ta inte ut besvikelsen i förskott, utan kom ihåg att det här är en begränsning som går att komma runt, eller en insikt som du behöver bära med dig. Det är överlag ett år där du under perioder kommer i kontakt med sexuella behov du har som du inte längre kan blunda för, och under perioder kan det här kännas rent skrämmande. Du behöver fundera över stora teman som svartsjuka, ha-begär och huruvida du har ett ägande beteende gentemot de du tycker om. Årets mest romantiska period inleds i slutet av juli och håller i sig en bit in i september, samt november då det sprakar mellan dig och en speciell någon. Jobb, skola & pengar: Om det är något du har fokus för detta år så är det jobb, skola och pengar. Det här är områden där du har en stark beslutsamhet, och mycket av det är som en reaktion på förra årets röra. Du inleder året med att sätta tydliga gränser för dig själv, och kanske även mot chefer eller andra auktoriteter som du inte kommer överens med. Många Oxar byter sedan bana på olika sätt, inte nödvändigtvis att du hoppar av, byter jobb eller utbildar dig till något helt nytt – det är trots allt en lite väl drastisk metod för en Oxe. Snarare satsar du nu på att göra jobbet eller ta dig an studierna på ditt sätt, hitta egna vägar och låta din magkänsla styra snarare än regler som du anser förlegade eller strukturer som uppenbarligen inte fungerat. Du kan få en del pushback för detta, men du är också redo att ta den. Du vet nämligen nu varför du gör som du gör, och har bra med argument för att lägga upp arbetet på ditt sätt. Om du söker jobb, så är det här året ett år för att testa nya saker, sådant du kanske anat dig till att du skulle tycka vore roligt, men som känts för ostabilt eller osäkert. Med 2023 i ryggen så har mångas bild av vad som är stabilt och säkert bytts ut, inte minst din. I år kan du sannerligen uppfinna en ny definition av stabilitet. Ekonomiskt bör du hålla ett öga öppet under slutet av maj och början av juni, där det tas viktiga beslut kring din ekonomi, eller finns chans att förändra din ekonomiska situation. Även början av december är en viktig period för detta, som kan vara kopplad även till din boendesituation. Resor, vänskap & nöjen: Längtan efter att röra sig och se mer har varit stor för dig det senaste året, och frustrationen över att inte ha kunnat göra det har varit tärande på många sätt. Samtidigt är du van vid att finna bekvämlighet i att vara där du är, landa i din hemmiljö och är ett proffs på att njuta av den. Det här året kan du komma att resa desto mer inom ramen för studier eller jobb, men detta kan också, beroende på hur året utvecklas, handla desto mer om att du djupdyker ned i kunskapsresor, tar stora viktiga steg i din egna personliga utveckling och strukturerar ditt liv på ett nytt sätt. De framtida planerna för vart du vill åka är dock desto fler nu, och känns alltmer genomförbara. Vänner fortsätter vara ett område där människor tycks komma och gå, som vågor, och där du inte sällan bygger dina viktigaste kontakter genom jobb eller studier. Under tidig vår och sommar, mitten av maj till slutet av juli, har du en extra rik period av social umgänge, där ditt sociala liv växer explosionsartat. Det här är bara ett smakprov på en framtid som blir verklighet nästa år. Flytt, inre förändringar & hälsa: Hösten och vintern 2023 var intensivt för dig vad gäller din mentala hälsa, och 2023 inleds med att alla dessa demoner tar sig ut. Du gör dig ordentligt av med dem, och överraskar dig själv på vägen, samtidigt som du får mycket gjort, nästan på gränsen till att du tar slut på dig själv. Det här kan förvåna de runt omkring dig, men gör också att de påminns om din kraft och vilja, vilken kan ha försvunnit ur sikte under delar av den dimma som utgjorde 2023. Som nämnt ovan så kan det ske förändringar i din boendesituation under slutet av maj, början av juni och början december. Det här innebär inte direkt att du flyttar, men saker förändras kring hur du bor och vad det kostar dig. Vad gäller din hälsa så är årets största utmaning att lära känna en mer oförutsägbar sida hos dig själv, och att se möjligheter bortom det som du är van vid. Du har under 2023 byggt upp en förmåga att hantera svårigheter – nu kan du börja leka med vad den förändringen gjort för dig på ett djupare plan när det kommer dagar då glaset är halvfullt.Det kommer att bli ett fantastiskt år att starta något nytt. Varje person kommer själv att ta reda på vad som exakt ska förändras och vad man ska sträva efter 2023. Ett horoskop kan bara ge råd om vilket område av livet att uppmärksamma. Beslutet är upp till dig! Det är viktigt att komma ihåg att du behöver lära dig att känna igen och kontrollera dina känslor.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen oktober 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *