Horoskop Ormen 2023 – förutsägelse från en astrolog

Det finns många legender om ursprunget till den kinesiska zodiaken. Den mest kända legenden säger att när Kinas huvudgud (jadekejsaren) utvecklade kalendern, deltog alla levande varelser på jorden i loppet. Det var de första 12 djuren som vann som blev Zodiac. Kinesiskt horoskop Ormen 2023 – korrekt astrologisk prognos för 2023 på vår webbplats.

Jobb

Personer som är födda något av åren 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, etc. är födda i ormens tecken. Ormar är av naturen väldigt intelligenta, men är utåt sett väldigt reserverade. De har ofta väldigt många intressen, och när de väl öppnar upp sig är de väldigt roliga att prata med. För även om deras yttre är väldigt stiligt och coolt, så har de ett emotionellt djup som kan visa sig vara väldigt passionerande. Horoskop Ormen 2023 – intressant kinesiskt horoskop är här!

Kinesiskt horoskop Ormen 2023

I Asien till skillnad från resten av världe, är ormen ett mycket respekterat djur tack vare deras positiva egenskaper som visdom och intelligens. Personer födda i detta tecken har är angelägna och de tycker om att filosofera. Tack vare deras naturliga instinkter kan de vinna i varje typ av situation och de är kapabla till att insinuera till rätt plats. De kan också känna sig osäkra och tack vare det är de bra på att undvika situationer som inte går att göra ogjorda. De förlitar sig på sina egna sinnen och känslor och tar inte råd från någon, men de njuter av att ge sina vänner råd. I kärlek, är de hängivna och också mycket svartsjuka. Den manliga ormen är en jägare, den kvinnliga ormen inser sin attraktivitet vilket är varför hon flirtar med många män som kan orsaka allvarliga konflikter. Horoskop Ormen 2023 – läs det sanna östra horoskopet för 2023 här!

Kärlek

Kärlek kommer inte att vara en prioritet under 2023 för ormen, som kommer att vara väldigt upptagen med annat. Men ändå kommer det att uppstå situationer som förbättrar kärlekslivet, rent spontant. Här kan det vara viktigt att hitta en balans mellan det professionella och det känslosamma, eller mellan arbetsliv och privatliv, då dessa stundvis kommer att krocka med varandra.

Karriär

År: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025. Unika egenskaper: Ormen är sitt rykte till trots en klok och fridsam karaktär, känslig och begåvad med mediala egenskaper. Många i detta tecken har också ett vackert yttre och musikalisk talang. Du är ekonomisk på gränsen till snål, förmodligen har du en del stoppat under madrassen. Du passar med: Tuppen och oxen.

Pengar

För ormar kommer år 2023 att bli ett år i vilans tecken, det bör ses som en period där det är dags att sakta ner och se över den situation där man befinner sig. Det man främst bör se över handlar om familj, vänner och bekanta, där ledordet är förtroende. Detta kommer dock att leda till att ormen stundvis är ganska uttråkad, vilket kan leda till tankar som att det kanske är dags att göra någonting drastiskt. Det är då det är dags att sakta ner lite igen och verkligen tänka igenom den situation som man befinner sig i. Tänka långsiktigt är ledordet här.

Familj

Intelligens och väldigt intuitiv är två av Ormens kvaliteter. Han är en rolig och romantisk vän med en tveklöst flirtig sida. När någon sätter sig emot eller kritiserar Ormen så kan denne visa sig både vara dålig på att ta emot kritik och vara en dålig förlorare. Ormen har en god portion tur när det kommer till pengar och gillar ett vad eller två. Han är kvicktänkt och gillar att läsa, lyssna till musik och har tidvis intresse av det paranormala. Positiva egenskaper: Intuitiv, vis, genomskådande, klarsynt, barmhärtig, smak för det goda i livet. Negativa egenskaper: Lat, extravagant, svårt att förlita sig på andra.

Tur

För ormar kommer år 2023 att bli ett år i vilans tecken, det bör ses som en period där det är dags att sakta ner och se över den situation där man befinner sig. Det man främst bör se över handlar om familj, vänner och bekanta, där ledordet är förtroende. Detta kommer dock att leda till att ormen stundvis är ganska uttråkad, vilket kan leda till tankar som att det kanske är dags att göra någonting drastiskt. Det är då det är dags att sakta ner lite igen och verkligen tänka igenom den situation som man befinner sig i. Tänka långsiktigt är ledordet här.

Relationer

Du är skicklig på att känna av marknaden och det är något som kommer att vara extra tydligt under det här året. Detta gör att du kommer kunna marknadsföra dina produkter på ett riktigt bra sätt. När det gäller kärlek så måste du se till att tänka intelligent. Du får inte bli lurad av ytliga ting som utseende osv. Det ser ut som om du är i behov av äkta romantik och du kommer att göra vad som helst för att stilla dina lustar. Detta kommer att medföra att du tillfälligt faller för en person, bara för tillfredsställelsen det ger. Du kommer att vara ganska vågad när det gäller att uttrycka dina begär. Om du inleder ett förhållande med en annan Orm kommer förhållandet antagligen att ta slut under det här året. Gifta Ormar kommer endast att kunna njuta av kärlek och ömhet efter att ha nått en viss nivå av anknytning. Det är rätt tid för att skaffa barn. På arbetet så kan det hända att du utgör ett visst hot för dina kollegor. Du måste försöka låta dem ta del av möjligheter och inte bara ta dem själv. Du måste även se upp för att vara oförskämd mot dina arbetskamrater, för när de är avundsjuka så kommer de att skapa problem för dig. Du måste kontrollera dina utgifter. Din ekonomi ser bra ut men du bör undvika att låna ut pengar till någon. Detta kommer annars att skapa problem på längre sikt. När det gäller hälsan så ser den bra ut, speciellt under mitten av året. Du borde späcka ditt schema med sportaktiviteter. Din kondition gör att du får riktigt bra resultat. Under årets senare hälft kommer din att försämras aningen. Prova med vattenrelaterade kurer t. ex. ångbad osv., de kommer att hjälpa. Det kanske uppstår tjafs hemma och ditt behov av att vara fri är orsaken. Försök att få till mer ensamtid. Om du har barn kommer relationen till dem att förbättras. Överlag så kommer det här året att hjälpa dig en bit på vägen som leder till ditt mål.

Hälsa

Någonting som ormen verkligen bör tänka på under 2023 är att röra på sig. Även om det bara handlar om att ta en promenad, att simma eller att ta sig till gymmet, så kommer det att göra väldigt mycket gott. Framför allt kommer det att hjälpa till med att slappna av, vilket är bra om man har problem att somna vilket ormen stundvis kommer att ha under 2023.

Astrologråd

Att anstränga sig och att arbeta hårt kommer att vara någonting som karakteriserar år 2023 för ormen. Som kommer att behöva utveckla ett tålamod som denne inte har haft förut, samtidigt behöva acceptera nya ansvarsområden och utföra uppgifter som innan har verkat alldeles för svåra. Det är viktigt att här acceptera att det är svårt och att det är okej att känna sig frustrerad, det kommer att lösa sig i slutändan.Så du har lärt dig alla prognoser och förutsägelser för 2023 av Kaninen, vad den kommer att ge dig och vilka problem eller glädjeämnen som väntar dig! Tänk på råd från astrologer från horoskopet för att göra ditt liv bättre!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Fåret 2023 – förutsägelse från en astrolog

Det kinesiska nyåret börjar på ett annat datum, och med dess tillkomst börjar också zodiakens …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *