Horoskop Lejonet januari 2023 – astrologers råd

Ett högkvalitativt och sanningsenligt horoskop innehåller astrologiska förutsägelser om ämnet: karriär, hälsa, kärlek, familj, lycka, pengar, relationer och andra. En lika viktig faktor som bestämmer kvaliteten på ett horoskop är noggrannheten i dess sammanställning. Du kan läsa exakt ett sådant horoskop här! Horoskop Lejonet januari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet. Januari förbereder mycket arbetsframgång för Lejonet. Horoskop Lejonet januari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Lejonet januari 2023 – karriär och ekonomi

Kära lejon, nu räcker det inte att känna efter. Du behöver leva ut det du känner! Månaden är här för att påminna dig om att intimitet och närhet bygger på ärlighet, även när det känns svårt. För att komma nära andra behöver du först vara nära dig själv, vilket såklart är lättare sagt än gjort. Reflektera kring vilka beteenden du söker hos en partner, och vad de beteendena säger om dig. Behöver du trygghet? Då behöver du kanske först fundera på vad det betyder för dig. Månaden handlar till stor del om ditt hem och din familj. Kanske har du en flytt eller renovering på gång? Eller ett stort släktkalas med människor du aldrig riktigt lärt dig namnen på? Under mitten av månaden kan det bli stormigt inom en av dina relationer. Ni lyckas inte riktigt möta varandra just nu. Det handlar inte bara om småtjafs, utan nu finns det ett underliggande problem som rör större frågor. Ni har kanske helt olika inställningar till vad er relation ens ska vara, och det kan bli riktigt tufft. Slutet av månaden ger klarhet i saken. Kärleksdag: 30. . Horoskop Lejonet januari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Dina handledare kommer att märka ditt höga arbetsengagemang och kan erbjuda dig en affärsresa utomlands. Din förmåga att argumentera kommer att göra dig till en professionell förhandlare, sUnder januari kommer du att känna dig pånyttfödd på alla olika sätt.

Månadshoroskop Lejonet januari 2023

Relationer och det sociala livet omstruktureras men du är populärare och du träffar många nya människor även om Merkurius retrofaserna påverkar sociala hus. Under 2023 kan även barnens liv gå genom förändringar om ni har några eller så kan ni skaffa barn. Även yrkeslivet och din ekonomi gynnas av alla transiter och aspekter men problemet kan ibland vara att du inte riktigt gillar förtryckande jobbsituationer och vill ha mer självbestämmande, mer kontroll över ditt eget liv och i och med en månförmörkelse äger rum den 19 november i oxen, i huset för karriär, målsättningar och framtidsplaner, kan du börja ändra inriktning i livet under hösten 2023 samt under 2023. Du söker dessutom frigöra dig från yttre kontroll. Om ni byter jobb och karriär kan detta innebära att ni också flyttar. Investeringar som är viktiga kan göras under våren-sommaren 2023 eller under 2023. Ni kan köpa bil, hus, båt, etc. Fortfarande finns det utmaningar vad gäller hälsan och ökade stressnivåer som ibland alstras på grund av relationsproblem men de är inte lika allvarliga i och med polariseringen börjar att försvinna.

Relationer

Ett bra sätt att komma ur förra årets klichéer kan vara att göra en resa utomlands. Jupiter kommer att visa dig vägen, och det kommer inte vara några problem du inte kan lösa. På vägen och hemma måste du tygla ditt dominerande och explosiva beteende.

Hälsohoroskop

Skyttens tecken och ditt hus för nöjen, barn, kreativitet och romantik är aktiverat under den här månaden med solen i skytten fram till den 21 den här månaden. Du är kreativ och glad, vill festa och ha roligt, samt spendera tid tillsammans med barnen. Även om den här månaden kan vara romantisk, står ändå romantik inte högst upp på listan. Med Venus i stenbocken förbättras relationer istället på jobbet och vissa lejon vill motionera mer, komma i form och göra förändringar vad gäller kost. Nymånen i skytten den 4 den här månaden är också en solförmörkelse som kan alstra förändringar i barnens liv om du har några. Du börjar jobba kanske med nya projekt, i synnerhet kreativa sådana. En del av er behöver lite mer uppmärksamhet på grund av den osäkerhet man känner i sitt inre. Det kan även råda ekonomisk osäkerhet med. Även när det gäller relationer och partnerskap kan du känna att du måste ta dig i kragen, tänka logiskt och sluta hoppa till slutsatser. Du kan söka större trygghet i relationer med och därför måste du ha bekräftelse och säkerhet. Planeten Mars är kvar i skorpionen fram till den 13 den här månaden något som kan innebära att du i känslomässig bemärkelse inte alltid mår så bra eftersom du ständigt är på din vakt och kan känna dig frustrerad om inget händer just nu. Psykologiska ämnen är något som du också har starka åsikter om och du är ärlig om vad du känner. Mars befinner sig i skytten efter den 13 och du är passionerad, vill börja göra nya saker och känner dig äventyrlig vad gäller dina passioner och intressen. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden kan dock vara en jobbig intensiv tid. En konflikt kan äga rum kanske för att sanningar, såsom skvaller och dylikt komma fram till ytan. Den 19 den här månaden går Venus retrograd i stenbocken och fram till slutet av januari bör du helst ta hand om dig själv och om din hälsa. Ha koll på vad du äter och dricker exempelvis. På jobbet finns det en större allmän risk för dispyter. Det kan till och med vara så att folk uppfattar dig som mindre professionell. Ordning och reda är också svårare att ha hemma och på kontoret. Men du kan använda den här energin för att göra rent i ditt liv och kanske kasta bort allt som du inte längre behöver som bara tar upp plats i garaget eller på vinden exempelvis. Efter den 21 den här månaden kommer du mer solen i stenbocken och under en månad har du mycket att ta itu med och kanske mer att göra. Du kan jobba alla helger med i och med månen på juldagen befinner dig i jungfrun (huset för ekonomi) och det nya året börjar med månen i stenbocken (huset för jobb och hälsa). God fortsättning!

Arbete

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet. Januari förbereder mycket arbetsframgång för Lejonet. Dina handledare kommer att märka ditt höga arbetsengagemang och kan erbjuda dig en affärsresa utomlands.

Familj

Under flera år har Neptunus befunnit sig i den sektor av din horoskopkarta som handlar om din avlägsna framtid. Hans kraft är alltid spännande och intressant, men samtidigt lite vag, så eftersom det han erbjudit hittills inte haft tydliga utdelningar har du ignorerat honom. I år får han sällskap av Jupiter, som färdas genom samma sektor, och du lärde dig för länge sedan att när Jupiter finns med i bilden så garanteras framsteg, vinst och njutning – alltså måste du vara uppmärksam. Tillsammans skapar de här två mäktiga planeterna en sorts intensiv ljuskälla som riktas mot framtiden och visar vilken riktning du ska ta. Ljuset är samtidigt irriterande oklart och bländande, så du kan inte riktigt se vad som finns där framme. Det är väldigt frustrerande, men det enda du kan göra är att chansa. Du måste tro på att en oprövad nystart – och därmed att ämna allt du åstadkommit och allt som gett trygghet bakom dig – faktiskt kan leda till liknande framgångar framöver. Frågan är, varför ge upp något som har fungerat så bra hittills? För att den perioden av ditt liv inte kan pågå för alltid, du måste blicka framåt. Jupiter och Neptunus kommer ge dig inspiration och i sinom tid belönar de dig också. Men först är det hårt arbete som gäller och eftersom du är både begåvad och självsäker kommer du klara det. Ditt kärleksliv ser ut att pendla mellan stabilt och förutsägbart å ena sidan, och stormigt å den andra. Antingen är det en långvarig relation som prövas av svåra diskussioner, eller så håller en sorts kärlekstriangel på att utkristallisera sig – inte med någon ny, utan snarare någon som du inte helt har kunnat släppa taget om. Läget blir extra spänt precis efter din födelsedag, då du känner att du måste göra ett val. Men plötsligt förändras omständigheterna som föranledde krisen och den känslomässiga pressen avtar. Dramats sista akt utspelar sig i november när en överraskande sanning avslöjas – vid det laget har utgångsläget förändrats och det som förut kändes svårt blir nu väldigt lätt. Allt som hör till det förflutna kan stanna där. Framtiden är ett oskrivet blad och det uppskattar du. 2023 är ett viktigt år för din karriär och yrkesbana. Årets förmörkelser inträffar högst upp och längst ner på din horoskopkarta och påverkar bland annat den du är på jobbet, vilken riktning du ska ta, den stabila grund dina framsteg vilar på och hur du uppfattas av dina kollegor och konkurrenter. Det kommer bli stora förändringar med två huvudsakliga spår. För det första, oförutsägbarhet: utfallet bir inte i närheten av det du planerat och du byter helt riktning i livet. För det andra, besvikelse: en utmärkelse som skulle ha gått till dig tillfaller någon annan, eller så visar sig en belöning vara mindre betydelsefull än utlovat. Tack vare Jupiter ser dina långsiktiga finanser utomordentliga ut, men det kan hända att plånboken sinar något i september. Inget större problem, bara lite skralt i en vecka eller så.

Astrologisk prognos

Din förmåga att argumentera kommer att göra dig till en professionell förhandlare, sUnder januari kommer du att känna dig pånyttfödd på alla olika sätt. Ett bra sätt att komma ur förra årets klichéer kan vara att göra en resa utomlands. Jupiter kommer att visa dig vägen, och det kommer inte vara några problem du inte kan lösa. På vägen och hemma måste du tygla ditt dominerande och explosiva beteende.

Råd

År 2023 kommer människor av alla stjärntecken att möta otroliga förändringar som kommer att ske snabbt. Hur kan du lära dig att motstå dem? I varje horoskop ger astrologer råd om livets alla områden: kärlek, hälsa, pengar och många andra. Vi rekommenderar att du lyssnar på dem, för att känna till dem kan du lätt hantera vissa livsproblem.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Lejonet oktober 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *