Horoskop Lejonet december 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på vad som är bättre att göra eller vice versa att inte göra en viss dag. Denna kunskap kan hjälpa dig att förebygga problem och förbättra ditt liv. Horoskop Lejonet december 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet. I december kommer Lejonet att njuta fullt ut av julstämningen. Horoskop Lejonet december 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Lejonet december 2023 – karriär och ekonomi

Kära lejon, det är okej att ändra sig. Du har kommit fram till en del insikter den senaste tiden, och nu är du säker på vad du vill. Å ena sidan är det såklart bra att ha en del principer, och det är inte fel att ställa krav. Men å andra sidan kommer månaden bjuda på en hel del oväntade vändningar, och du tvingas kanske omvärdera en del beslut. Håll fast vid det som är viktigt, och stå stark i dina värderingar. Med det sagt är det också viktigt att du är öppen för att testa andra vägar, även om det innebär att du måste erkänna att du haft fel! Det finns ändå ingen poäng med att vara principfast bara för sakens skull. Allt seriöst snack åt sidan – månadens första vecka kan överraska med något riktigt fint på kärleksfronten! Mot slutet av månanden fördjupas dina känslor för någon, och plötsligt inser du vad du tidigare blundat för. Kärleksdag: 17 september . Horoskop Lejonet december 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du kan lägga allt ditt arbete bakom dig, eftersom du inte har någon vila kvar och du kan fokusera på julshopping och förberedelser inför semestern. Efter en lång tid kommer du att se din familj, så var uppmärksam på dem och lyssna på dem, de kommer att vara tacksamma för det.

Månadshoroskop Lejonet december 2023

Ett annat område som förändras under året är det sociala livet, något som redan började lite blygsamt äga rum förra året. Tre förmörkelse i tvillingarna, huset för grupper och vänner, samt skytten, huset för nöjen och kreativitet, alstrar förändringar i det sociala livet. 2023 blir ett år med ett rikare socialt liv. Lejonet möter nytt folk i olika sammanhang och blir medlem i nya grupper. Man kan få kontakt på grund av jobb, studier och intressen med nya människor, men man kan också helt enkelt skaffa fler vänner och börja utveckla lite mer av en social identitet på grund av att man känner tillhörighet med andra i större utsträckning. Förmörkelserna i skytten kan dessutom skapa förändringar i barnens liv om du har några. De kan gå genom fler förändringar. Dessutom får du chansen att utveckla din kreativitet och därmed är lejon under 2023 mycket kreativare än vanligt en trend som började förra året. Att lejon hittar en bra jämvikt mellan vem de är som individer och vem de är i egenskap av sociala varelser är vad tre utav årets förmörkelser handlar om.

Relationer

I December kommer Saturnus i Vattumannen att hjälpa Lejonen mycket, och de kommer att basera sina handlingar utifrån sin familjs behov.

Hälsohoroskop

Skyttens tecken och ditt hus för nöjen, barn, kreativitet och romantik är aktiverat under den här månaden med solen i skytten fram till den 21 den här månaden. Du är kreativ och glad, vill festa och ha roligt, samt spendera tid tillsammans med barnen. Även om den här månaden kan vara romantisk, står ändå romantik inte högst upp på listan. Med Venus i stenbocken förbättras relationer istället på jobbet och vissa lejon vill motionera mer, komma i form och göra förändringar vad gäller kost. Nymånen i skytten den 4 den här månaden är också en solförmörkelse som kan alstra förändringar i barnens liv om du har några. Du börjar jobba kanske med nya projekt, i synnerhet kreativa sådana. En del av er behöver lite mer uppmärksamhet på grund av den osäkerhet man känner i sitt inre. Det kan även råda ekonomisk osäkerhet med. Även när det gäller relationer och partnerskap kan du känna att du måste ta dig i kragen, tänka logiskt och sluta hoppa till slutsatser. Du kan söka större trygghet i relationer med och därför måste du ha bekräftelse och säkerhet. Planeten Mars är kvar i skorpionen fram till den 13 den här månaden något som kan innebära att du i känslomässig bemärkelse inte alltid mår så bra eftersom du ständigt är på din vakt och kan känna dig frustrerad om inget händer just nu. Psykologiska ämnen är något som du också har starka åsikter om och du är ärlig om vad du känner. Mars befinner sig i skytten efter den 13 och du är passionerad, vill börja göra nya saker och känner dig äventyrlig vad gäller dina passioner och intressen. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden kan dock vara en jobbig intensiv tid. En konflikt kan äga rum kanske för att sanningar, såsom skvaller och dylikt komma fram till ytan. Den 19 den här månaden går Venus retrograd i stenbocken och fram till slutet av januari bör du helst ta hand om dig själv och om din hälsa. Ha koll på vad du äter och dricker exempelvis. På jobbet finns det en större allmän risk för dispyter. Det kan till och med vara så att folk uppfattar dig som mindre professionell. Ordning och reda är också svårare att ha hemma och på kontoret. Men du kan använda den här energin för att göra rent i ditt liv och kanske kasta bort allt som du inte längre behöver som bara tar upp plats i garaget eller på vinden exempelvis. Efter den 21 den här månaden kommer du mer solen i stenbocken och under en månad har du mycket att ta itu med och kanske mer att göra. Du kan jobba alla helger med i och med månen på juldagen befinner dig i jungfrun (huset för ekonomi) och det nya året börjar med månen i stenbocken (huset för jobb och hälsa). God fortsättning!

Arbete

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet. I december kommer Lejonet att njuta fullt ut av julstämningen. Du kan lägga allt ditt arbete bakom dig, eftersom du inte har någon vila kvar och du kan fokusera på julshopping och förberedelser inför semestern.

Familj

Under flera år har Neptunus befunnit sig i den sektor av din horoskopkarta som handlar om din avlägsna framtid. Hans kraft är alltid spännande och intressant, men samtidigt lite vag, så eftersom det han erbjudit hittills inte haft tydliga utdelningar har du ignorerat honom. I år får han sällskap av Jupiter, som färdas genom samma sektor, och du lärde dig för länge sedan att när Jupiter finns med i bilden så garanteras framsteg, vinst och njutning – alltså måste du vara uppmärksam. Tillsammans skapar de här två mäktiga planeterna en sorts intensiv ljuskälla som riktas mot framtiden och visar vilken riktning du ska ta. Ljuset är samtidigt irriterande oklart och bländande, så du kan inte riktigt se vad som finns där framme. Det är väldigt frustrerande, men det enda du kan göra är att chansa. Du måste tro på att en oprövad nystart – och därmed att ämna allt du åstadkommit och allt som gett trygghet bakom dig – faktiskt kan leda till liknande framgångar framöver. Frågan är, varför ge upp något som har fungerat så bra hittills? För att den perioden av ditt liv inte kan pågå för alltid, du måste blicka framåt. Jupiter och Neptunus kommer ge dig inspiration och i sinom tid belönar de dig också. Men först är det hårt arbete som gäller och eftersom du är både begåvad och självsäker kommer du klara det. Ditt kärleksliv ser ut att pendla mellan stabilt och förutsägbart å ena sidan, och stormigt å den andra. Antingen är det en långvarig relation som prövas av svåra diskussioner, eller så håller en sorts kärlekstriangel på att utkristallisera sig – inte med någon ny, utan snarare någon som du inte helt har kunnat släppa taget om. Läget blir extra spänt precis efter din födelsedag, då du känner att du måste göra ett val. Men plötsligt förändras omständigheterna som föranledde krisen och den känslomässiga pressen avtar. Dramats sista akt utspelar sig i november när en överraskande sanning avslöjas – vid det laget har utgångsläget förändrats och det som förut kändes svårt blir nu väldigt lätt. Allt som hör till det förflutna kan stanna där. Framtiden är ett oskrivet blad och det uppskattar du. 2023 är ett viktigt år för din karriär och yrkesbana. Årets förmörkelser inträffar högst upp och längst ner på din horoskopkarta och påverkar bland annat den du är på jobbet, vilken riktning du ska ta, den stabila grund dina framsteg vilar på och hur du uppfattas av dina kollegor och konkurrenter. Det kommer bli stora förändringar med två huvudsakliga spår. För det första, oförutsägbarhet: utfallet bir inte i närheten av det du planerat och du byter helt riktning i livet. För det andra, besvikelse: en utmärkelse som skulle ha gått till dig tillfaller någon annan, eller så visar sig en belöning vara mindre betydelsefull än utlovat. Tack vare Jupiter ser dina långsiktiga finanser utomordentliga ut, men det kan hända att plånboken sinar något i september. Inget större problem, bara lite skralt i en vecka eller så.

Astrologisk prognos

Efter en lång tid kommer du att se din familj, så var uppmärksam på dem och lyssna på dem, de kommer att vara tacksamma för det. I December kommer Saturnus i Vattumannen att hjälpa Lejonen mycket, och de kommer att basera sina handlingar utifrån sin familjs behov.

Råd

Statistiken över sanningshalten för ett allmänt horoskop för ett stjärntecken är 70%. Ett personligt horoskop går vanligtvis i uppfyllelse med 90%. Skillnaden mellan det allmänna och det personliga är att mycket fler faktorer tas i beaktande för ett personligt horoskop än för ett generellt. Till exempel födelsedatum och år för en person, hans kön, stjärntecken, samt namn och födelsetid. Den astrologiska prognosen är beräknad så att människor kan bestämma rätt riktning för sig själva, samt vidta åtgärder för att förhindra olika negativa situationer i livet. Personliga horoskop görs enligt en persons förlossningshoroskop. Dra de rätta slutsatserna från det allmänna horoskopet som du just har läst!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Lejonet mars 2023 – astrologers råd

Ett högkvalitativt och sanningsenligt horoskop innehåller astrologiska förutsägelser om ämnet: karriär, hälsa, kärlek, familj, lycka, …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *