Horoskop Lejonet augusti 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du kommer att få reda på den asrologiska prognosen för ditt stjärntecken på ämnena: familj, arbete, kärlek, hälsa och relationer! Horoskop Lejonet augusti 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet. Augusti blir en månad full av framgångar för Lejonet. Horoskop Lejonet augusti 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Lejonet augusti 2023 – karriär och ekonomi

Kära lejon, välkommen in i en fullspäckad månad! Nu kommer du märka att ditt sociala behov ökar, och du tar kontakt med människor du i vanliga fall inte skulle snacka överdrivet mycket med. Det här blir en fin period för allt som rör kommunikation och information. Du snappar upp grejer snabbare och utför små till stora uppgifter med ett axelryck. Det här är en bra tid för dig att jobba lite på organisering. Investera i en hårddisk och städa ditt skrivbord. Du är mer benägen att bli rastlös nu, vilket inte behöver vara ett problem. Den här approachen återfinns även i ditt kärleksliv. Nu vill du ha lättsamma och kul kontakter. Du pallar inte med folk som ska trilskas och sega. Nu ska det gå fort! Helst tindermatch och dejt på samma dag. Under månadens andra halva uppstår en situation som kan leda till känslan av att vara instängd eller fastbunden. Du vill slå dig fri, och behöver ett miljöombyte för att inspireras och utvecklas. Gör som regeringen – häv alla restriktioner! Kärleksdag: 11 oktober . Horoskop Lejonet augusti 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

I augusti kommer lejonen att ha den bästa tiden under året tack vare sin dominerande planet – solen.

Månadshoroskop Lejonet augusti 2023

Yrkeslivet fortsätter att vara viktigt och som det tidigare har nämnts är lejonet bra på att utvecklas mot perfektion och vill alltid göra ett bra jobb, och detta gäller även under 2023. Men nu vill man också söka sig till mer självbestämmande med och till ett jobb som gärna låter dig vara dig själv. Innovation och förändring blir vanligare och något att anpassa sig till. Området jobb, karriär och pengar är ett framgångsrikt område för alla lejon och för de personer som har ascendenten i lejonet så klart. Om du saknar jobb, tveka inte och sök ett under 2023 såväl som nästa år eftersom det finns få chanser du inte får ett. På grund av månförmörkelsen i oxens tecken den 19 november kan du redan under hösten 2023 känna att något håller på att förändras vad gäller karriär och i vissa fall rykte. Att sätta upp nya målsättningar blir viktigt. Under hösten 2023 och under 2023 kan du ta steg i nya inriktningar samt få mer kontroll över inriktningen ditt liv tar. Du kan i vissa fall byta jobb eller karriärsinriktning liksom bostad. Din ekonomi ser ganska bra ut under hela året eftersom jordenergierna är rätt så balanserade. Det är inte svårt för dig att starta helt nya jobb och projekt och att skaffa nytt jobb eller nya inkomstkällor. I synnerhet är du produktiv och framgångsrik under januari och februari, april-maj samt augusti-september, då både möjligheterna finns inom räckhåll medan du har höga motivationsnivåer rent allmänt. Du är ambitiös under 2023 såväl som under nästa år. Årets slut är icke desto mindre en känslig tidsperiod för dig med Venus retrograd i stenbocken i huset för jobb och hälsa mellan den 19 december 2023 och 29 januari 2023. Det är viktigt att undvika intriger i synnerhet när det gäller arbetslivet och det kan vara bra att ta hand om sig själv och sin hälsa. Undvik skönhetsbehandlingar och plastik kirurgi under årets sista månader. Jupiters besök i fiskarna under våren och sommaren 2023 (13 maj – 28 juli) kommer att återupptas under 2023. Det kommer att blir lättare att tjäna pengar på passiva sätt. Du kan också tjäna genom andra. Vissa lejon gör viktiga investeringar med. En massa pengar kan också dyka upp med från diverse olika källor, liksom försäljningar av egendom, avkastning, arv, etc.

Relationer

Ditt omdöme kan påverkas av dina känslor under dessa dagarna. Både automatiskt eller undermedvetet. Att vara för känslig kan vara en nackdel.

Hälsohoroskop

Skyttens tecken och ditt hus för nöjen, barn, kreativitet och romantik är aktiverat under den här månaden med solen i skytten fram till den 21 den här månaden. Du är kreativ och glad, vill festa och ha roligt, samt spendera tid tillsammans med barnen. Även om den här månaden kan vara romantisk, står ändå romantik inte högst upp på listan. Med Venus i stenbocken förbättras relationer istället på jobbet och vissa lejon vill motionera mer, komma i form och göra förändringar vad gäller kost. Nymånen i skytten den 4 den här månaden är också en solförmörkelse som kan alstra förändringar i barnens liv om du har några. Du börjar jobba kanske med nya projekt, i synnerhet kreativa sådana. En del av er behöver lite mer uppmärksamhet på grund av den osäkerhet man känner i sitt inre. Det kan även råda ekonomisk osäkerhet med. Även när det gäller relationer och partnerskap kan du känna att du måste ta dig i kragen, tänka logiskt och sluta hoppa till slutsatser. Du kan söka större trygghet i relationer med och därför måste du ha bekräftelse och säkerhet. Planeten Mars är kvar i skorpionen fram till den 13 den här månaden något som kan innebära att du i känslomässig bemärkelse inte alltid mår så bra eftersom du ständigt är på din vakt och kan känna dig frustrerad om inget händer just nu. Psykologiska ämnen är något som du också har starka åsikter om och du är ärlig om vad du känner. Mars befinner sig i skytten efter den 13 och du är passionerad, vill börja göra nya saker och känner dig äventyrlig vad gäller dina passioner och intressen. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden kan dock vara en jobbig intensiv tid. En konflikt kan äga rum kanske för att sanningar, såsom skvaller och dylikt komma fram till ytan. Den 19 den här månaden går Venus retrograd i stenbocken och fram till slutet av januari bör du helst ta hand om dig själv och om din hälsa. Ha koll på vad du äter och dricker exempelvis. På jobbet finns det en större allmän risk för dispyter. Det kan till och med vara så att folk uppfattar dig som mindre professionell. Ordning och reda är också svårare att ha hemma och på kontoret. Men du kan använda den här energin för att göra rent i ditt liv och kanske kasta bort allt som du inte längre behöver som bara tar upp plats i garaget eller på vinden exempelvis. Efter den 21 den här månaden kommer du mer solen i stenbocken och under en månad har du mycket att ta itu med och kanske mer att göra. Du kan jobba alla helger med i och med månen på juldagen befinner dig i jungfrun (huset för ekonomi) och det nya året börjar med månen i stenbocken (huset för jobb och hälsa). God fortsättning!

Arbete

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet. Augusti blir en månad full av framgångar för Lejonet. I augusti kommer lejonen att ha den bästa tiden under året tack vare sin dominerande planet – solen.

Familj

Under flera år har Neptunus befunnit sig i den sektor av din horoskopkarta som handlar om din avlägsna framtid. Hans kraft är alltid spännande och intressant, men samtidigt lite vag, så eftersom det han erbjudit hittills inte haft tydliga utdelningar har du ignorerat honom. I år får han sällskap av Jupiter, som färdas genom samma sektor, och du lärde dig för länge sedan att när Jupiter finns med i bilden så garanteras framsteg, vinst och njutning – alltså måste du vara uppmärksam. Tillsammans skapar de här två mäktiga planeterna en sorts intensiv ljuskälla som riktas mot framtiden och visar vilken riktning du ska ta. Ljuset är samtidigt irriterande oklart och bländande, så du kan inte riktigt se vad som finns där framme. Det är väldigt frustrerande, men det enda du kan göra är att chansa. Du måste tro på att en oprövad nystart – och därmed att ämna allt du åstadkommit och allt som gett trygghet bakom dig – faktiskt kan leda till liknande framgångar framöver. Frågan är, varför ge upp något som har fungerat så bra hittills? För att den perioden av ditt liv inte kan pågå för alltid, du måste blicka framåt. Jupiter och Neptunus kommer ge dig inspiration och i sinom tid belönar de dig också. Men först är det hårt arbete som gäller och eftersom du är både begåvad och självsäker kommer du klara det. Ditt kärleksliv ser ut att pendla mellan stabilt och förutsägbart å ena sidan, och stormigt å den andra. Antingen är det en långvarig relation som prövas av svåra diskussioner, eller så håller en sorts kärlekstriangel på att utkristallisera sig – inte med någon ny, utan snarare någon som du inte helt har kunnat släppa taget om. Läget blir extra spänt precis efter din födelsedag, då du känner att du måste göra ett val. Men plötsligt förändras omständigheterna som föranledde krisen och den känslomässiga pressen avtar. Dramats sista akt utspelar sig i november när en överraskande sanning avslöjas – vid det laget har utgångsläget förändrats och det som förut kändes svårt blir nu väldigt lätt. Allt som hör till det förflutna kan stanna där. Framtiden är ett oskrivet blad och det uppskattar du. 2023 är ett viktigt år för din karriär och yrkesbana. Årets förmörkelser inträffar högst upp och längst ner på din horoskopkarta och påverkar bland annat den du är på jobbet, vilken riktning du ska ta, den stabila grund dina framsteg vilar på och hur du uppfattas av dina kollegor och konkurrenter. Det kommer bli stora förändringar med två huvudsakliga spår. För det första, oförutsägbarhet: utfallet bir inte i närheten av det du planerat och du byter helt riktning i livet. För det andra, besvikelse: en utmärkelse som skulle ha gått till dig tillfaller någon annan, eller så visar sig en belöning vara mindre betydelsefull än utlovat. Tack vare Jupiter ser dina långsiktiga finanser utomordentliga ut, men det kan hända att plånboken sinar något i september. Inget större problem, bara lite skralt i en vecka eller så.

Astrologisk prognos

Vattumannen kommer att vara i god form under Juli, även om de kanske inte själva tror det är så. Mars kommer att ge dig mycket energi, och det kommer inte finnas något som du inte kan göra, så underskatta därför inte dig själv. Det kan hända att du är mer känslosam än vanligt. Ditt omdöme kan påverkas av dina känslor under dessa dagarna. Både automatiskt eller undermedvetet.

Råd

Det kommer att bli ett fantastiskt år att starta något nytt. Varje person kommer själv att ta reda på vad som exakt ska förändras och vad man ska sträva efter 2023. Ett horoskop kan bara ge råd om vilket område av livet att uppmärksamma. Beslutet är upp till dig! Det är viktigt att komma ihåg att du behöver lära dig att känna igen och kontrollera dina känslor.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Lejonet juni 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *