Horoskop Kräftan oktober 2023 – astrologers råd

Ett horoskop är en komplex beräkning av stjärnornas och planeternas position under en viss tidsperiod. Den är sammanställd för en specifik person eller händelse med en beskrivning av prognosen för hans liv. Horoskop görs vanligtvis för att bestämma en persons öde. Astrologer upprättar också kalendrar över gynnsamma och olyckliga händelser, som också finns i detta horoskop. Horoskop Kräftan oktober 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad. I oktober kommer Kräftan att ta sig ur bubblan, och de kommer att sticka ut bland andra människor tack vare sina unika skämt. Horoskop Kräftan oktober 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Kräftan oktober 2023 – karriär och ekonomi

Kära kräfta, nu kommer du verkligen ut ur ditt skal! November är här för dig att njuta av, och det bjuds på allt från en het flört till skrattattacker. Släpp alla spärrar. Nu ska du ut och dansa på bord och flörta med främlingar. Ditt dejtingliv kan bli riktigt spännande nu, även om det kan bli en del romanser av det mer kortlivade slaget. Nu stör du dig riktigt hårt på alla former av kontroll, och behöver en partner som inte är så stel. Du känner dig lätt instängd och reagerar dåligt om någon ställer krav på dig. Mot mitten av månaden sätts en relation på sin spets. Du kommer behöva göra ett viktigt val. Det kan handla om en relation som är på väg att utvecklas till något mer seriöst, men då behöver du kanske ge upp en annan tanke om framtiden. Det kan också handla om ett avslut, som blir början på ett nytt kapitel. Det viktigaste är att du är ärlig mot dig själv, även när sanningen gör ont. Kärleksdag: 18. . Horoskop Kräftan oktober 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Kräftan kommer att vara väldigt kommunikativ i oktober, vilket främst kommer att orsakas från Saturnus. Även om du vanligtvis undviker att möta nya människor, kommer du Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam.

Månadshoroskop Kräftan oktober 2023

Under 2023 kommer Jupiter, turens och expansionens planet, att hålla Saturnus sällskap i huset för inre transformering, investeringar och närhet. De existentiella frågorna blir viktigare i ditt liv samtidigt som du förändras som person och blir så mycket mognare. Detta kan bero på många orsaker såsom födelse av barn, förluster, och andra erfarenheter som utmanar dina grundläggande antaganden som kommer att ifrågasättas. Den mycket känsliga kräftan kan utveckla inre trygghet och uthållighet och kan hantera mer av livets hårda sidor. Även om det är Saturnus som lär oss livets hårda läxor, kan även Jupiter hjälpa till och skapa mening, förståelse, transcendens och visdom. Jupiter skapar också tur och lycka, både när det gäller materiella saker, såsom möjlighet för extra pengar tack vare bra investeringar och donationer, och vad gäller immateriella saker såsom bra insikter eller bra vägledare. Terapier av alla slag ger också goda resultat. Även din livspartner kan gynnas av transiten genom att han eller hon exempelvis tjänar mer pengar men du kan tjäna på andra sätt genom andra med. Många kräftor kan också ta mer ansvar för ekonomin på ett nytt sätt och de kan exempelvis börja spara men ni kan också ta banklån för att finansiera villor, fastigheter, bilar, båtar, etc. Jupiter skapar dock tur och lycka under året men det är klart så att ni nu har extra ansvar. Saturnus är däremot kvar i det åttonde huset under 2023 och våren 2023 och bördan blir lite tyngre då när det gäller exempelvis betalning av skulder och ett stort behov av inre styrka och uthållighet eftersom Jupiter inte hjälper till på samma sätt så att säga. Kvadraturen till Uranus i oxen, i huset för grupper och vänner, kan alstra utmaningar i form av plötsliga vinster och förluster av både pengar och kompisar.

Relationer

Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam.

Hälsohoroskop

Energinivåerna är höga under hela månaden men efter den 13 den här månaden kommer du mer planeten Mars i skytten att få mer gjort. Du känner att du vill göra mer och ta itu med fler saker under resten av den här månaden och under januari nästa år. Nymånen och solförmörkelsen i skytten den 4 den här månaden handlar om nya utvecklingar i ditt liv som har med hälsan och jobbet att göra. Kvadraturen till Neptunus kan för vissa kräftor alstra förvirring. Kanske vet ni inte riktigt vad ni vill göra med era liv eller vad ni skulle vilja jobba med. Det gäller att försöka se kallt på en situation. Vissa kräftor kan skriva under kontrakt. Planeten Venus i stenbocken kommer rent allmänt att alstra harmoniska bra relationer. Eftersom Venus går retrograd den 18 den här månaden fram till 29 januari, kan det dock även uppstå disharmoni och intriger, liksom besvikelse i kärlek. Du kan omvärdera var du har andra någonstans. Du kan inse att någon skvallrar om dig exempelvis. Även triangeldrama är möjliga. Som regel bör man helst inte fatta viktiga och stora relationsbeslut när Venus är retrograd. I många fall behöver du inte alls känna av influensen förrän Venus har gått direkt igen. den här månaden är också en social månad med mycket umgänge, möten, samtal och sociala tillfällen i synnerhet efter den 13 den här månaden. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden är också en förvirrande tid i och för sig eftersom du kan göra nya avslöjanden eller ta reda på något som kan vara överraskande. Norra noden flyttar dock över till 23 den här månaden och i och med förmörkelserna också börjar äga rum i oxen – skorpionen, kommer du att fokusera på relationer, socialt liv och din sociala identitet under nästa år och denna process har redan börjat förra månaden. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år, dvs. under största delen av 2023 kommer du att lära dig många nya saker. Du vidgar din förståelse också. Du lyckas bra inom områden som har att göra med resor, utlandet, massmedia och utbildning att göra. Både julen och nyåret är sociala dagar med både positivt och negativt, och man blandar nytta och nöje. God fortsättning.

Arbete

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad. I oktober kommer Kräftan att ta sig ur bubblan, och de kommer att sticka ut bland andra människor tack vare sina unika skämt. Kräftan kommer att vara väldigt kommunikativ i oktober, vilket främst kommer att orsakas från Saturnus. Även om du vanligtvis undviker att möta nya människor, kommer du Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig.

Familj

Ibland förändras tillvarons premisser helt utan förvarning. Sådant som tidigare var fullt acceptabelt ses nu som förkastligt och något som kunde betraktas som extremt blir vardagsmat. I stort sett sker den här sortens förändringar varje gång Jupiter och Neptunus möts, vilket de gör i år, eftersom båda bidrar med nya idéer och tankebanor. Dessa tu befinner sig på den plats i din horoskopkarta som handlar om hur du resonerar, vad du tror på och hur du blir klokare och mer lyhörd över tid. Men också om resor – den sortens resor som för dig till helt nya platser och ger dig ett helt nytt förhållningssätt till livet. 2023 blir med andra ord ett år då du lär dig att tänka annorlunda och tillåter dig själv att anamma nya influenser. Gamla fördomar smulas sönder och du accepterar de nya förutsättningarna. Framåt slutet av året kan detta innebära ett resolut avsked till det förflutna och början på ett nytt kapitel i livet – fullt ut på ditt eget initiativ, vilket inte är helt oväsentligt. Vad gäller ditt privatliv blir årets första veckor en period fylld av starka känslor, men de är samtidigt ganska formella, nästan som i ett kostymdrama. Du verkar vänta på att något ska hända och när det väl sker blir du besviken på utfallet. Vid en annan tidpunkt hade du säkert nöjt dig, men inte nu. Din syn på relationer och vad du vill få ut av dem har förändrats och eftersom årets förmörkelser har direkt inverkan på ditt kärleksliv och dina önskemål – njutning snarare än förpliktelser – uppmuntrar planeterna till att vara sann mot dina känslomässiga behov. Under årets första halva är du kanske inte fullt förvissad om vad du vill ha, men du är helt säker på vad du inte vill ha och det är ett bra utgångsläge. Solförmörkelsen i slutet av oktober och fullmånen som följer kan mycket väl markera inledningen på ett nytt och betydelsefullt förhållande, något som kanske leder till en helt ny och oanad färdriktning i livet. Karriärmässigt blir det här året inledningen på en väldigt framgångsrik period som sträcker sig ända in i 2023. Oroa dig inte om dina första ansatser inte blir lyckade, du har gott om tid att backa och göra det som krävs inför ett andra försök senare på året. Sakernas tillstånd är helt klart till din fördel, planeterna radar i det närmaste upp sig för att bistå med sina tjänster. Det innebär att du kan vara mer äventyrlig i dina val och inte bara ta det säkra före det osäkra, som du kanske har gjort tidigare i livet. Tänk på allt du aldrig har gjort men verkligen skulle vilja prova. En förmörkelse i slutet av april kan knuffa dig i en riktning framåt som du aldrig ens har funderat över, sådant som andra människor kan göra, men inte du. Fast nu är det din tur, så om det verkar lockande … varför inte? Rent ekonomiskt ser allt bra ut. De starkaste perioderna uppstår i mars och augusti, med en eventuell nedgång i april, men inget du behöver oroa dig för.

Astrologisk prognos

Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam.

Råd

Var försiktig och rikta flödena av din ovärderliga energi i rätt riktning. Och hur känner man honom? Allt detta berättades i detta horoskop för ditt stjärntecken. Efter att ha läst den kan du lära dig att se värdiga mål och ignorera allt det falska och tomma som du möter på livets väg. Dra bara de rätta slutsatserna genom att läsa detta horoskop!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Kräftan mars 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *