Horoskop Kräftan juli 2023 – astrologers råd

En astrolog är en professionell i studiet av stjärnhimlen, som betraktar stjärnornas placering och planeternas interaktion som en återspegling av alla interna livsprocesser. Ett horoskop är din stora assistent på vägen mot självutveckling! Att arbeta med sig själv är alltid svårt. Med hjälp av en astrologisk prognos kan du ta reda på vilka problem som kan hända dig och undvika dem. Horoskop Kräftan juli 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad. Juli kommer att ge Kräftan en stor dos fysisk och mental styrka, som de kommer att kunna använda inom flera områden av sitt liv. Horoskop Kräftan juli 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Kräftan juli 2023 – karriär och ekonomi

Kära kräfta, nu kommer du verkligen ut ur ditt skal! November är här för dig att njuta av, och det bjuds på allt från en het flört till skrattattacker. Släpp alla spärrar. Nu ska du ut och dansa på bord och flörta med främlingar. Ditt dejtingliv kan bli riktigt spännande nu, även om det kan bli en del romanser av det mer kortlivade slaget. Nu stör du dig riktigt hårt på alla former av kontroll, och behöver en partner som inte är så stel. Du känner dig lätt instängd och reagerar dåligt om någon ställer krav på dig. Mot mitten av månaden sätts en relation på sin spets. Du kommer behöva göra ett viktigt val. Det kan handla om en relation som är på väg att utvecklas till något mer seriöst, men då behöver du kanske ge upp en annan tanke om framtiden. Det kan också handla om ett avslut, som blir början på ett nytt kapitel. Det viktigaste är att du är ärlig mot dig själv, även när sanningen gör ont. Kärleksdag: 18. . Horoskop Kräftan juli 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

I juli kommer du att ha gott om energi, och du kan njuta av mycket adrenalin i kroppen. Kräftan kommer vara rastlös, och har en stark önskan om få mer information, denna önskan kommer att vara ovanligt stark.

Månadshoroskop Kräftan juli 2023

Relationer förblir som sagt viktiga i ditt liv med planeter i sociala hus, såsom Pluto i huset för relationer samt Uranus i huset för vänner. Du kan komma närmare andra och utveckla meningsfulla relationer. Året inleds med Venus i stenbocken och därför med harmoniska relationer men hela året är rätt så social. Perioden 4 mars-23 april kan vara en komplicerad tid däremot med planeten Mars i oxen eftersom det uppstår polarisering i det sociala livet. Mellan den 13 maj – 28 juli kommer Jupiter att befinna sig i fiskarna däremot och allt du vill ha är fred och harmoni men i och med planeten Mars befinner dig i kräftan 23 april – 11 juni kan du visserligen få ut budskapet på något sätt men det uppstår samtidigt motstånd och konflikter. Juli och augusti är harmoniska månader med fler samtal som är intressanta och konstruktiva. Under hösten kommer månförmörkelsen i oxen den 19 november däremot att indikera att det sociala livet börjar få ett uppsving som kommer att vara under minst 1,5 år och att du i synnerhet nästa år 2023 kommer att möta så många nya människor att det inte är klokt. Spännande tider väntar och därför gör det inte så mycket om du inte hittar drömvännen under 2023. Året avslutas med Venus retrograd i stenbocken i huset för relationer alltså precis så som det började men nu är Venus retrograd mellan den 19 december 2023-29 januari 2023. Under årets slut kommer du därmed att få en chans att skilja ut riktiga vänner från falska sådana. Om några relationer tar slut, oroa dig inte i och med 2023 blir ett fantastiskt år för dina relationer.

Relationer

Ditt omdöme kan påverkas av dina känslor under dessa dagarna. Både automatiskt eller undermedvetet. Att vara för känslig kan vara en nackdel.

Hälsohoroskop

Energinivåerna är höga under hela månaden men efter den 13 den här månaden kommer du mer planeten Mars i skytten att få mer gjort. Du känner att du vill göra mer och ta itu med fler saker under resten av den här månaden och under januari nästa år. Nymånen och solförmörkelsen i skytten den 4 den här månaden handlar om nya utvecklingar i ditt liv som har med hälsan och jobbet att göra. Kvadraturen till Neptunus kan för vissa kräftor alstra förvirring. Kanske vet ni inte riktigt vad ni vill göra med era liv eller vad ni skulle vilja jobba med. Det gäller att försöka se kallt på en situation. Vissa kräftor kan skriva under kontrakt. Planeten Venus i stenbocken kommer rent allmänt att alstra harmoniska bra relationer. Eftersom Venus går retrograd den 18 den här månaden fram till 29 januari, kan det dock även uppstå disharmoni och intriger, liksom besvikelse i kärlek. Du kan omvärdera var du har andra någonstans. Du kan inse att någon skvallrar om dig exempelvis. Även triangeldrama är möjliga. Som regel bör man helst inte fatta viktiga och stora relationsbeslut när Venus är retrograd. I många fall behöver du inte alls känna av influensen förrän Venus har gått direkt igen. den här månaden är också en social månad med mycket umgänge, möten, samtal och sociala tillfällen i synnerhet efter den 13 den här månaden. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden är också en förvirrande tid i och för sig eftersom du kan göra nya avslöjanden eller ta reda på något som kan vara överraskande. Norra noden flyttar dock över till 23 den här månaden och i och med förmörkelserna också börjar äga rum i oxen – skorpionen, kommer du att fokusera på relationer, socialt liv och din sociala identitet under nästa år och denna process har redan börjat förra månaden. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år, dvs. under största delen av 2023 kommer du att lära dig många nya saker. Du vidgar din förståelse också. Du lyckas bra inom områden som har att göra med resor, utlandet, massmedia och utbildning att göra. Både julen och nyåret är sociala dagar med både positivt och negativt, och man blandar nytta och nöje. God fortsättning.

Arbete

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad. Juli kommer att ge Kräftan en stor dos fysisk och mental styrka, som de kommer att kunna använda inom flera områden av sitt liv. I juli kommer du att ha gott om energi, och du kan njuta av mycket adrenalin i kroppen.

Familj

Ibland förändras tillvarons premisser helt utan förvarning. Sådant som tidigare var fullt acceptabelt ses nu som förkastligt och något som kunde betraktas som extremt blir vardagsmat. I stort sett sker den här sortens förändringar varje gång Jupiter och Neptunus möts, vilket de gör i år, eftersom båda bidrar med nya idéer och tankebanor. Dessa tu befinner sig på den plats i din horoskopkarta som handlar om hur du resonerar, vad du tror på och hur du blir klokare och mer lyhörd över tid. Men också om resor – den sortens resor som för dig till helt nya platser och ger dig ett helt nytt förhållningssätt till livet. 2023 blir med andra ord ett år då du lär dig att tänka annorlunda och tillåter dig själv att anamma nya influenser. Gamla fördomar smulas sönder och du accepterar de nya förutsättningarna. Framåt slutet av året kan detta innebära ett resolut avsked till det förflutna och början på ett nytt kapitel i livet – fullt ut på ditt eget initiativ, vilket inte är helt oväsentligt. Vad gäller ditt privatliv blir årets första veckor en period fylld av starka känslor, men de är samtidigt ganska formella, nästan som i ett kostymdrama. Du verkar vänta på att något ska hända och när det väl sker blir du besviken på utfallet. Vid en annan tidpunkt hade du säkert nöjt dig, men inte nu. Din syn på relationer och vad du vill få ut av dem har förändrats och eftersom årets förmörkelser har direkt inverkan på ditt kärleksliv och dina önskemål – njutning snarare än förpliktelser – uppmuntrar planeterna till att vara sann mot dina känslomässiga behov. Under årets första halva är du kanske inte fullt förvissad om vad du vill ha, men du är helt säker på vad du inte vill ha och det är ett bra utgångsläge. Solförmörkelsen i slutet av oktober och fullmånen som följer kan mycket väl markera inledningen på ett nytt och betydelsefullt förhållande, något som kanske leder till en helt ny och oanad färdriktning i livet. Karriärmässigt blir det här året inledningen på en väldigt framgångsrik period som sträcker sig ända in i 2023. Oroa dig inte om dina första ansatser inte blir lyckade, du har gott om tid att backa och göra det som krävs inför ett andra försök senare på året. Sakernas tillstånd är helt klart till din fördel, planeterna radar i det närmaste upp sig för att bistå med sina tjänster. Det innebär att du kan vara mer äventyrlig i dina val och inte bara ta det säkra före det osäkra, som du kanske har gjort tidigare i livet. Tänk på allt du aldrig har gjort men verkligen skulle vilja prova. En förmörkelse i slutet av april kan knuffa dig i en riktning framåt som du aldrig ens har funderat över, sådant som andra människor kan göra, men inte du. Fast nu är det din tur, så om det verkar lockande … varför inte? Rent ekonomiskt ser allt bra ut. De starkaste perioderna uppstår i mars och augusti, med en eventuell nedgång i april, men inget du behöver oroa dig för.

Astrologisk prognos

Kräftan kommer vara rastlös, och har en stark önskan om få mer information, denna önskan kommer att vara ovanligt stark. Merkurius kommer att driva dig framåt, och Det kan hända att du är mer känslosam än vanligt. Ditt omdöme kan påverkas av dina känslor under dessa dagarna. Både automatiskt eller undermedvetet.

Råd

Var försiktig och rikta flödena av din ovärderliga energi i rätt riktning. Och hur känner man honom? Allt detta berättades i detta horoskop för ditt stjärntecken. Efter att ha läst den kan du lära dig att se värdiga mål och ignorera allt det falska och tomma som du möter på livets väg. Dra bara de rätta slutsatserna genom att läsa detta horoskop!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Kräftan juni 2023 – astrologers råd

Det viktigaste i alla horoskop är noggrannheten i förutsägelser! Det är därför våra astrologer försöker …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *