Horoskop Kräftan april 2023 – astrologers råd

Ett horoskop är en komplex beräkning av stjärnornas och planeternas position under en viss tidsperiod. Den är sammanställd för en specifik person eller händelse med en beskrivning av prognosen för hans liv. Horoskop görs vanligtvis för att bestämma en persons öde. Astrologer upprättar också kalendrar över gynnsamma och olyckliga händelser, som också finns i detta horoskop. Horoskop Kräftan april 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad. April väcker starka känslor i Kräftan, som detta tecken inte kommer att kunna kontrollera i början. Horoskop Kräftan april 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Kräftan april 2023 – karriär och ekonomi

Kära kräfta, nu kommer du verkligen ut ur ditt skal! November är här för dig att njuta av, och det bjuds på allt från en het flört till skrattattacker. Släpp alla spärrar. Nu ska du ut och dansa på bord och flörta med främlingar. Ditt dejtingliv kan bli riktigt spännande nu, även om det kan bli en del romanser av det mer kortlivade slaget. Nu stör du dig riktigt hårt på alla former av kontroll, och behöver en partner som inte är så stel. Du känner dig lätt instängd och reagerar dåligt om någon ställer krav på dig. Mot mitten av månaden sätts en relation på sin spets. Du kommer behöva göra ett viktigt val. Det kan handla om en relation som är på väg att utvecklas till något mer seriöst, men då behöver du kanske ge upp en annan tanke om framtiden. Det kan också handla om ett avslut, som blir början på ett nytt kapitel. Det viktigaste är att du är ärlig mot dig själv, även när sanningen gör ont. Kärleksdag: 18. . Horoskop Kräftan april 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du kan förvänta dig ett okontrollerat utbrott av känslor som kan orsaka betydande problem i både det personliga och professionella livet. Ditt beteende kommer till största delen att vara impulsivt, så I April måste Kräftan försöka klara av att ha mer kontroll över sig själva.

Månadshoroskop Kräftan april 2023

En förmörkelse äger rum i tvillingarna den 19 juni, som alstrar nya insikter. Två andra förmörkelser äger rum den 26 maj och den 4 december som alstrar förändringar som påverkar jobbet och hälsan. Detta kan innebära dels att det uppstår nya utvecklingar i yrkeslivet och att ni också behöver se efter hälsan. Förändringarna sker däremot stegvis, över tid, och de började redan äga rum förra året. Det finns även ett behov av att få tillräckligt med vila med. Du behöver inte överanstränga dig.

Relationer

Också, Skorpinjonen kommer att vara rastlös och initiativrik i April. På vissa sätt kommer du att vara benägen till svartsjuka, vilket leder till ett hämndlystet beteende och detta eftersom Mars nu kommer att påverka dig.

Hälsohoroskop

Energinivåerna är höga under hela månaden men efter den 13 den här månaden kommer du mer planeten Mars i skytten att få mer gjort. Du känner att du vill göra mer och ta itu med fler saker under resten av den här månaden och under januari nästa år. Nymånen och solförmörkelsen i skytten den 4 den här månaden handlar om nya utvecklingar i ditt liv som har med hälsan och jobbet att göra. Kvadraturen till Neptunus kan för vissa kräftor alstra förvirring. Kanske vet ni inte riktigt vad ni vill göra med era liv eller vad ni skulle vilja jobba med. Det gäller att försöka se kallt på en situation. Vissa kräftor kan skriva under kontrakt. Planeten Venus i stenbocken kommer rent allmänt att alstra harmoniska bra relationer. Eftersom Venus går retrograd den 18 den här månaden fram till 29 januari, kan det dock även uppstå disharmoni och intriger, liksom besvikelse i kärlek. Du kan omvärdera var du har andra någonstans. Du kan inse att någon skvallrar om dig exempelvis. Även triangeldrama är möjliga. Som regel bör man helst inte fatta viktiga och stora relationsbeslut när Venus är retrograd. I många fall behöver du inte alls känna av influensen förrän Venus har gått direkt igen. den här månaden är också en social månad med mycket umgänge, möten, samtal och sociala tillfällen i synnerhet efter den 13 den här månaden. Fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden är också en förvirrande tid i och för sig eftersom du kan göra nya avslöjanden eller ta reda på något som kan vara överraskande. Norra noden flyttar dock över till 23 den här månaden och i och med förmörkelserna också börjar äga rum i oxen – skorpionen, kommer du att fokusera på relationer, socialt liv och din sociala identitet under nästa år och denna process har redan börjat förra månaden. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år, dvs. under största delen av 2023 kommer du att lära dig många nya saker. Du vidgar din förståelse också. Du lyckas bra inom områden som har att göra med resor, utlandet, massmedia och utbildning att göra. Både julen och nyåret är sociala dagar med både positivt och negativt, och man blandar nytta och nöje. God fortsättning.

Arbete

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad. April väcker starka känslor i Kräftan, som detta tecken inte kommer att kunna kontrollera i början. Du kan förvänta dig ett okontrollerat utbrott av känslor som kan orsaka betydande problem i både det personliga och professionella livet.

Familj

Ibland förändras tillvarons premisser helt utan förvarning. Sådant som tidigare var fullt acceptabelt ses nu som förkastligt och något som kunde betraktas som extremt blir vardagsmat. I stort sett sker den här sortens förändringar varje gång Jupiter och Neptunus möts, vilket de gör i år, eftersom båda bidrar med nya idéer och tankebanor. Dessa tu befinner sig på den plats i din horoskopkarta som handlar om hur du resonerar, vad du tror på och hur du blir klokare och mer lyhörd över tid. Men också om resor – den sortens resor som för dig till helt nya platser och ger dig ett helt nytt förhållningssätt till livet. 2023 blir med andra ord ett år då du lär dig att tänka annorlunda och tillåter dig själv att anamma nya influenser. Gamla fördomar smulas sönder och du accepterar de nya förutsättningarna. Framåt slutet av året kan detta innebära ett resolut avsked till det förflutna och början på ett nytt kapitel i livet – fullt ut på ditt eget initiativ, vilket inte är helt oväsentligt. Vad gäller ditt privatliv blir årets första veckor en period fylld av starka känslor, men de är samtidigt ganska formella, nästan som i ett kostymdrama. Du verkar vänta på att något ska hända och när det väl sker blir du besviken på utfallet. Vid en annan tidpunkt hade du säkert nöjt dig, men inte nu. Din syn på relationer och vad du vill få ut av dem har förändrats och eftersom årets förmörkelser har direkt inverkan på ditt kärleksliv och dina önskemål – njutning snarare än förpliktelser – uppmuntrar planeterna till att vara sann mot dina känslomässiga behov. Under årets första halva är du kanske inte fullt förvissad om vad du vill ha, men du är helt säker på vad du inte vill ha och det är ett bra utgångsläge. Solförmörkelsen i slutet av oktober och fullmånen som följer kan mycket väl markera inledningen på ett nytt och betydelsefullt förhållande, något som kanske leder till en helt ny och oanad färdriktning i livet. Karriärmässigt blir det här året inledningen på en väldigt framgångsrik period som sträcker sig ända in i 2023. Oroa dig inte om dina första ansatser inte blir lyckade, du har gott om tid att backa och göra det som krävs inför ett andra försök senare på året. Sakernas tillstånd är helt klart till din fördel, planeterna radar i det närmaste upp sig för att bistå med sina tjänster. Det innebär att du kan vara mer äventyrlig i dina val och inte bara ta det säkra före det osäkra, som du kanske har gjort tidigare i livet. Tänk på allt du aldrig har gjort men verkligen skulle vilja prova. En förmörkelse i slutet av april kan knuffa dig i en riktning framåt som du aldrig ens har funderat över, sådant som andra människor kan göra, men inte du. Fast nu är det din tur, så om det verkar lockande … varför inte? Rent ekonomiskt ser allt bra ut. De starkaste perioderna uppstår i mars och augusti, med en eventuell nedgång i april, men inget du behöver oroa dig för.

Astrologisk prognos

Ditt beteende kommer till största delen att vara impulsivt, så I April måste Kräftan försöka klara av att ha mer kontroll över sig själva.

Råd

Var försiktig och rikta flödena av din ovärderliga energi i rätt riktning. Och hur känner man honom? Allt detta berättades i detta horoskop för ditt stjärntecken. Efter att ha läst den kan du lära dig att se värdiga mål och ignorera allt det falska och tomma som du möter på livets väg. Dra bara de rätta slutsatserna genom att läsa detta horoskop!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Kräftan oktober 2023 – astrologers råd

Ett horoskop är en komplex beräkning av stjärnornas och planeternas position under en viss tidsperiod. …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *