Horoskop Kräftan 2023 – astrologers råd

Nyår 2023 kommer att vara under överinseende av årets symbol – kaninen. Årshoroskopet kommer att visa dig när du kan förvänta dig bra händelser och när dåliga. Det årliga horoskopet för 2023 för alla tecken på zodiaken är skrivet med hänsyn till planeternas transiter, såväl som deras inflytande på olika aspekter av mänskligt liv. Horoskop Kräftan 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Familj

Individer i tecken på Kräftan är mycket känslomässigt baserade; För det första är relationer för dem, och beslut fattas främst baserat på känslor. Men år 2023 blandar de sina kort i detta avseende. En älskad kommer att förråda deras förtroende; de kommer att förlora sina illusioner och måste börja bygga ett nytt liv från grunden. Horoskopet säger att omprövning av deras beteende och vanor kommer att vara nyckeln för dem. Kasta bort allt negativt från föregående år och fokusera bara dina tankar på framtiden. Jupiter, i Fiskens tecken, kommer att påverka oss från början av 2023, kommer att längta efter din önskan om kunskap och personlig utveckling. Slutligen hittar du tid att läsa och lugnar dina spridda tankar. Du kanske upptäcker att du tänker på vissa saker mer än tidigare; du kommer att vara mer omtänksam, till exempel under en diskussion med en partner eller någon nära dig. Det är bra att inte skynda, men allt med måtta; för mycket problemlösning är inte till någon nytta. Våren kommer att vara en lycklig tid för Kräftan, men det blir en så kallad ”tystnad före stormen”. Du kommer att göra bra vad du än berör. Dra nytta av det och börja med en ny hobby eller ditt eget projekt. Under andra halvåret kommer kräftan att förvänta sig betydande förändringar i deras kärleksliv. En älskad som har offrat mycket och känt sig säker på honom kommer att göra dig besviken. Det kan vara en partner eller någon från en nära vänkrets. Han kommer att försöka skada dig bakom din rygg. Men den här personen kan förvandla sig mycket bra. En tillfällighet kommer att visa dig sanningen. Denna händelse kommer att skada dig, och du tenderar att stänga in dig själv. Ge dig inte för det och använd situationen till din fördel. Du har mest nytta av kontakt med människor som du kommer att kunna dela dina erfarenheter med. Övervinna dig själv och vara öppen för nya bekanta. När det gäller din karriär bör du segla fram till 2023 utan stora svårigheter. Men horoskopet råder dig att inte överbelasta. Du ställer ofta för många krav på dig själv, du arbetar övertid, vilket kan påverka din hälsa. Det finns en risk för försvagad immunitet på grund av utmattning och känslighet för olika säsongssjukdomar. Så försök att avsätta tillräckligt med tid för att koppla av i ditt fall; det är verkligen förtjänat. Horoskop Kräftan 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Årligt horoskop Kräftan 2023 – karriär och ekonomi

Det är en gynnande dag ekonomiskt. Ta tillfället i akt att göra den investering som du har funderat på. Horoskop Kräftan 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Din kärleksplanet är Saturnus. Under 2023 reser Saturnus genom ditt åttonde hus. Där förfinar Saturnus dina behov av närhet och intimitet med din partner. Sex och lust är ett viktigt tema för dig och allt syftar till att ge dig det mest kvalitativa utbytet av din partner. Det pågår en viktig utvecklingsprocess kring sexuell attraktion och hur du känner begär och passion till en partner. Det här området i ditt liv har var viktigt sedan Saturnus flyttade in i ditt åttonde hus 2023. Din lust för att utforska andra typer av partners, än de du vanligen attraheras av, kan ha ökat. Saturnus reser genom innovative Vattumannens tecken. Det ovanliga och unika är en stark attraktionskraft. Personer som arbetar inom it, programmering, forskning, välgörenhet, uppfinnare, rymden, astronomi och astrologi är mer tilldragande än vanligt. Men, som sagt ovan, du kan finna den perfekte partner men saknas den sexuella kemin, rinner allt ut i sanden. Det är som om den sexuella attraktionskraften är det som avgör om en relation ska hålla för framtiden, eller inte. För singlar som söker efter kärleken så kan onlinevärlden och sociala medier visa sig vara den rätta kanalen att träffa någon. Vänner och bekanta kan också vara de som rekommenderar den rätte. Under 2023 väntar två förmörkelser i ditt femte hus för flirt, sex och kärleksaffärer: den 16 maj samt den 8 november. Vid dessa tidpunkter är det som om tiden kan skruvas upp gällande en kärleksaffär. Det kan gå snabbt i alla riktningar, en affär kan inledas eller en romans avslutas. Det äger rum en korrigering avseende kärlekslivet. (Det femte huset styr även över barn, fertilitet och kreativitet, varför förändringen även kan ha en inverkan på ett barn i ditt liv eller satsningen på en kreativ dröm eller projekt.)Den 8 november får en stark inverkan på Kräftan. Flera planeter påverkas och med månen som din naturlige styrare så är månförmörkelser alltid något som Kräftan känner av starkt. Vid förmörkelsen den 8 november påverkas din stil och fasad mot omvärlden. Du kanske börjar se dig själv i ett nytt ljus i samband med de nyheter som dyker upp. En kärlekspartner kan gå igenom en dramatisk tid eller leverera oväntade nyheter. Håll ditt schema öppet dagarna kring förmörkelsen ifall du behöver finnas där för en vän eller partner.

Årligt horoskop Kräftan 2023

Kära kräfta, under året kommer du påminnas om saker du försökt glömma. Det kan bli ett ganska omvälvande år med stora förändringar och obekväma sanningar! 2023 präglas också av en del konflikter. Kanske behöver ditt kompisgäng tänka om när det kommer till hur ni behandlar varandra? Nu behöver du bli tydlig med vad du vill och var du står. Du kan ju ibland ha problem när det kommer till att kommunicera dina behov, men det är något du får chans att jobba på under året. Under våren finns det stor potential för kärlek! Dock finns det en risk att ni glider ifrån varandra lite under sommaren. Men du kan vara lugn, ni återförenas på ett eller annat sätt mot slutet av sommaren. Det finns också en hel del potential för dig att utveckla djupare vänskaper 2023 och de relationer som blommar upp i ditt liv under året, såväl romantiska som platoniska, är sådana som kommer hålla länge. Året kommer också kräva mycket koncentration från din sida. Det kommer kanske kännas ensamt. Men det här blir en tid för dig att jobba på dina rutiner, lära dig att disponera din tid på ett hälsosamt sätt och acceptera att det kan vara bra att vara själv ibland. Att vara själv behöver inte betyda att man är ensam.

Pengar

Du rivstartar 2023 speciellt om du är född 20-22/7. Du har ambitioner och kör hårt för att fullborda dem. Under året fokuserar alla Kräftor på att formulera framtidsplaner. Det är dags för nya mål och du letar med lampa och lykta för att hitta det som passar dig. En del idéer och intressanta människor kan komma din väg helt oväntade och du kan göra tvärvändningar utifrån det du sysslar med just nu. Är du född 15/7-17/7 väntar ett år av lite mer dramatik. Du lever livet med större intensitet än tidigare. Du dras till mer komplexa situationer och människor. Detta blir vägen till djupare självkännedom och ger dig möjligheter att lämna ett större avtryck i situationer där du varit med. Partnerrelationer är spännande om än lite laddade. De du möter, inte enbart din partner, är kanaler till utveckling! Alla Kräftor har enormt mycket att bidra med i alla sorters sociala sammanhang – från vanligt kamratskap till grupper av unga eller gamla där du kan göra insatser som främjar gruppens intressen. Där vill du verka för allas rättigheter. Du hanterar alla de resurser som finns tillgängliga för att bana för en rikare framtid. Tankar och planer som rör hemmet och familjen upptar dig under hösten. Det kan handla om relationerna inom familjen eller praktiska bestyr. Dina planer går i lås och du gör nödvändiga förändringar fastän en del kan vara aningen krävande. I slutet av oktober är det dags att lägga extra krut på jobbet. Du vill också se till att du är i bra form för att kunna göra ditt allra bästa. Kom i form! Det du gör nu för att främja hälsan och för att förbättra dina färdigheter på jobbet ger utdelning! Försaka inte den andliga verkligheten. Den kallar på dig. Det kanske du har märkt. Att tillbringa mer tid för dig själv kan vara välgörande. Även musiken och meditationen kan åstadkomma under när du vill finna ro. Du tänker mer och mer på det som finns bortom det allra mest uppenbara. Snart kan du börja låta andra ta del av den insikt du uppnår nu.

Finansiera

Hitta din soultribe! Jupiter och Saturnus har precis trätt in i ditt 8:e hus, det är Skorpionens hus och det är väldigt gynnsamma energier för dig som Kräfta. Du har ett stort hjärta och vill hjälpa alla människor med din, ofta moderliga, kärlek. Det 8:e huset är terapeut-huset så din längtan att hjälpa andra människor blomstrar. Du är väldigt intuitiv och känner med andra människor. Under denna period är det även gynnsamt för dig att gå i egen terapi, det kan vara av mer traditionell art eller mer alternativa metoder. Det 8:e huset skapar också fina ekonomiska möjligheter. Det kan vara din partners ekonomi som blomstrar eller att du själv får fina ekonomiska möjligheter i form av delägarskap, arv, försäkringar och liknande. Under detta år söker du också djupt inom dig, du kan uppskatta terapi, healing och att få helas och läkas från det förflutna. Du söker dina rötter, ännu mer än vanligt, och genom att du utvecklas spirituellt så finns det många spännande ämnen som kan ge dig en större förståelse om vem du själv är; astrologi, psykologi, släktforskning kan ge dig de ledtrådar du söker. Från mitten av maj till slutet av juli går Jupiter vidare in i ditt nionde hus, där även Neptunus befinner sig. Jupiter är vår Guru och står för expansion, högre medvetande och ideologier, Neptunus står för vår andlighet, våra drömmar och vår längtan att se världen genom rosa glasögon. När dessa båda möts i nionde huset (Skyttens hus) som står för växande, lärande och resande så bidrar det till en frihetslängtan för dig. Du vill lära dig nya spännande ämnen, studera, resa och möta olika kulturer och samtidigt söka din soultribe. Så sommaren är oerhört gynnsam för att resa i väg på en längre resa eller om inte annat läsa, se på serier eller annat som kan vidga dina vyer. Under denna tid kan du också möta kärleken i form av en person med annan nationalitet. Därefter backar Jupiter åter in i ditt 8:e hus och då aktiveras återigen din längtan att förstå dig själv, människor och världen omkring dig. Under detta år passar det dig verkligen att komma tillsammans med andra människor, blicka mot en ny värld och känna dig friare. Du är en ledare, med hjärtat på rätta stället, och det är ett underbart år för dig att arbeta tillsammans med andra människor. Att arbeta med team, med gruppdynamik och med personlig utveckling och att nå ut med dina gåvor. Saturnus och Uranus bildar en utmanande kvadratur under hela 2023 så var medveten om vilka ekonomiska åtaganden du vill avsluta. Känn efter var du längtar efter frihet. Under 2023 kan du vilja göra dig fri från ekonomiska åtaganden av olika slag. Har någon annan människa kontroll över dig genom ekonomi? Gör i så fall en plan för att skapa en större frihet för dig själv. Uranus befinner sig i ditt elfte hus; Vattumannens hus och allt som har med digitala produkter, webbinars och internet att göra är fantastiska hjälpmedel för dig att kunna nå ut! Det är underbart att möta andra människor i det verkliga livet men ibland kan de människor som är våra likasinnade finnas på andra platser och då kan vi nå varandra genom olika grupper via internet. Under året har vi även två eclipseperioder. Dessa perioder innehåller sol- och månförmörkelse med ett par veckors mellanrum och under denna tid sker saker och ting väldigt snabbt, du kan uppleva att allt forceras i snabb takt och att du inte riktigt känner dig beredd. Men allt har en mening och utveckling är alltid gynnsamt. Den första infaller den 26/5 med fullmåne och total månförmörkelse i ditt 6:e hus för arbete och dagliga rutiner. Den 10/6 är det nymåne med delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt 11:e hus. Så under sommaren är det en bra tid för dig att skapa dig egentid och att hitta en bra balans mellan din inre värld och din yttre värld. Det är också en bra tid för dig att se över din hälsa och skapa bra rutiner. Här kan det också bli aktuellt för dig att söka ett nytt arbete, som ger dig större tillfredsställelse. Sök gärna ett arbete där du verkligen känner att du hjälper andra människor och kom i håg att du är en ledare så sök gärna ett arbeta där du får leda och driva arbetet framåt. I slutet av hösten är det nästa eclipseperiod som inleds med fullmåne, med delvis månförmörkelse i Oxen den 19/11. Den infaller i ditt 10:e hus. Sedan är det total solförmörkelse vid nymånen i Skytten den 4/12 i ditt 5:e hus för nöjen och kreativitet. Så i slutet av året så är det en underbar tid för nystarter både vad det gäller nytt jobb och nya vänner. Sök din soultribe under detta år så kommer du känna en större trygghet i den gemenskap du får uppleva där.

Hälsa

Överskatta inte din fysiska förmåga idag, du kan bli trött fortare än vanligt.

Karriär

Som jag redan nämnde i inledningen kommer karriären att vara ett viktigt område för dig under 2023 eftersom ditt tionde hus får besök av Jupiter. Det händer bara en gång vart tolfte år. Det är en stor grej som kan markera starten för en 12-årig ny cykel i ditt arbetsliv eller gällande din livsplanering. Ditt andra inkomsthus, det andra huset, är inte ett starkt hus. Du verkar prioritera att få ihop strukturen för framtiden och/eller att nå nya steg i karriären såsom en titel eller befordran. Men pengar som sådant verkar inte vara det som driver dig. Turdagarna den 4-6 mars samt den 11-12 mars för med sig ekonomiska möjligheter och goda nyheter om pengar. Utlandet och utländska företag, eller en resa, tycks ha ett finger med spelet kring det goda som sker. Solen är din ekonomiska planet, den styr över ditt andra hus. Solförmörkelser påverkar därför alltid din ekonomi. Under 2023 väntar två solförmörkelser: den 30 april samt den 25 oktober. Vid dessa datum så kanske du, en aning bryskt, inser att du inte har varit realistiskt i ditt sätt att se på dina inkomster. Kanske har du försökt stretcha en hundralapp runt kvarteret eller levt över dina tillgångar. I samband med förmörkelserna får du en chans att göra om och göra rätt så att din ekonomi är i linje med verkligheten. Du har gått igenom dessa naturliga korrigeringar av din ekonomi och ägande varje år sedan du föddes, du kommer klara det bra även detta år. I karriären väntar chansen att få glittra i rampljuset när ditt rykte höjs till skyarna när du får ett riktigt drömjobb, en bättre titel, större befogenheter och de styrandes applåder och respekt. Kräftan styr över det omvårdande och omhändertagande området i horoskopet. Med Jupiter som den naturlige styraren av ditt sjätte hus för hälsa och arbete så kan en stor chans att arbeta inom hälsoområdet eller med praktiska system och organisationer för att effektivisera dem bättre, vara möjliga områden där du kan skina under 2023. Jupiter är alltid inspirerad av utlandet. Trender från utlandet, ett datasystem eller en trend från ett annat land kan inspirera dig, eller dig en ny öppning i karriären. Temat spirituell healing är superstarkt i ditt horoskop under den första hälften av april. Du kan använda den både för egen del, samt i arbetet. En resa till en plats vid vatten eller chansen att läka genom alternativa terapier gynnar dig vid denna tid. Under hösten 2023 kommer det kännas särskilt viktigt för dig att dina framtidsambitioner och din spirituella tro går hand i hand. Mars, din karriärplanet, rör sig genom ditt andliga tolfte hus. Du får en chans att göra vissa förändringar i karriären så att du känner att du gör ditt för ett högre gott, när du arbetar. Det är en bra tid för att engagera dig i välgörenhet eller för att praktisera tankens kraft gällande dina yttre mål och drömmar.Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen. se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Genom att klicka på ”Skicka kommentar” bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Relationer

Ett oväntat samtal kan komma att öppna upp för nya möjligheter. Håll dig öppen för att träffa folk, även om du inte känner dem så bra. Lycka Morgonen ser ut att bli lyckad men undvik att lämna eftermiddagen och kvällen åt slumpen.

Astrologråd

En överblick över 2023: Dina tentakler har under hela 2023 varit riktade mot andra personer, kära Kräfta, och det har på många sätt varit en resa in i att lära dig om dig själv genom att lära dig om andra. Viktiga relationer har formats, brutits, utvecklats och påbörjats under det här omvälvande året, och oavsett vem eller vilka du tar med dig in i 2023, så vet du att ni gått igenom saker tillsammans som format avgörande band mellan er. Det här året kommer istället att handla om att du alltmer går på djupet med dig själv, och lär känna sidor hos dig själv som varit svåra att relatera till. Du träder in i en ny roll och lär dig vem du är i den, eller in i en fas där saker som intresserar dig ligger utanför dina vanliga intressen. Du investerar tid i att förstå skuggsidor hos världen som du förut inte ägnat tid åt, och andra kan bli förvånade över dina intressen i ämnen som de aldrig hört dig nämna tidigare. Det är också ett år där du knyter kontakter, blir vänner med och går in i gemenskaper som inte är självklara för dig, där du expanderar dina sociala cirklar. På många sätt är det ett mentalt aktivt år, där du öppnar upp för det udda, det ovanliga och ser till att investera tid och energi i saker som du upplever stimulerar dig intellektuellt, samtidigt som du lär känna dig själv som en helt ny person, kanske i en helt ny roll. Kärlek, romantik & sex: Det långa slutet på 2023 gjorde det nästan omöjligt att känna dig på humör för några nya romantiska äventyr, eller redo att vara i lust med den du står nära. Det blev nästan mer som ett jobb, och under perioder kunde du som har en partner känna att den pressade känslan nästan väckte ditt agg gentemot den som egentligen skulle stå dig nära. Under 2023 hamnar du på en helt annan plats. Det blir lättare att få kontakt med lusten igen, och Kräftor som inte har en stadig partner kan redan tidigt under året utveckla djupare känslor för någon du sett främst som en vän. Det här är i övrigt ett år där du omdefinierar relationen till din kropp. Kanske genomgår den en förändring, eller så hittar du fickor av lust inom dig som du inte visste att du hade. Saker som du aldrig tidigare gått igång på, kan med rätt person väcka en otrolig lust nu, en lust som nästan gör dig förvirrad. Är det här hälsosamt? Är det okej? Svaret är nästan alltid ja, så länge du tar hand om dig. Att utforska mer mentala sidor av din sexualitet kan bli en spännande väg in i lusten nu, och även till att lära känna dig själv. Årets mest romantiska perioder innefattar maj, juni, senare delen av september, hela november samt början av december. Jobb, skola & pengar: Längtan efter en välbehövlig nedvarvning från att ha alltför mycket att göra hänger över dig när 2023 kommer igång, men du behöver ta dig igenom januari först. Den här månaden vänder helt upp och ned på framtidsplanerna, och kan också göra att du behöver drastiskt tänka om kring var du ska jobba. Sociala omstruktureringar på jobbet, en förändrad arbetsmarknad, försämrad betalning eller dåliga villkor gör att du är tvungen att ligga på lite för att hitta ett sätt att inte tappa greppet helt. Rent ekonomiskt kan det bli en tuff stund, där sparkontot får steppa upp. Det här kan innebära något av en identitetskris i sig, men är inte minst resultatet av att samhället samtidigt går igenom stora förändringar. Försök se din egen omvandling, oavsett om den är självvald eller påtvingad, som ett nödvändigt steg för att hitta din plats i en ny ordning. Eller om det är dags att ställa sig utanför ordningen, och göra något på helt egen hand. För dig som studerar är det främst tankarna på vad som väntar efter studierna som trycker på, och här kan du se till att under året fundera över var du tror du gör klokt i att lägga tid och energi. Vad gäller ekonomi så läggs fokus på att göra kloka investeringar och fokusera på besparingar. Du har inga problem med motivationen att snåla detta år, speciellt inte efter januaris smällar. Resor, vänskap & nöjen: Året börjar som sagt intensivt, och det här gäller inte minst din sociala situation. Här kan det bli rätt infekterat och konflikter med vänner eller grupper du ser som dina främsta gemenskaper kan slå rätt hårt. Andra kan tyckas totalt orimliga, som att de plötsligt blivit aggressivt inställda eller rentav giriga. Det här kan skapa en rätt utsatt känsla, där det är viktigt att du tar några steg tillbaka och verkligen funderar över vad som är egna inre demoner som du möter, och vad som är andras beteenden. Denna frontalkrock leder till en effektiv om än något smärtsam utrensning. Det som rensas ut kan vara relationer såväl som beteenden du själv inser att du vill jobba på, och en långsam förändring i attityd gentemot vänner föds med detta. Du börjar uppskatta det oväntade, lustiga och överraskande allt mer, och ger mer utrymme för udda aspekter hos vänner och hos dig själv. Ultimat är om du har vänner eller någon nära som gör denna resa tillsammans med dig. Fysiska resor är annars inte direkt årets stora tema, men en period som sträcker sig från mitten av maj till slutet av juli ser lovande ut för att röra dig runt i världen, om världen tillåter. Den här resan för dig närmare något du sökt länge. Flytt, inre förändringar & hälsa: De inre förändringarna står verkligen på agendan detta år. Du kunde känna dem komma redan i slutet av 2023, så när du landar i 2023 har du redan fått en försmak av vad som är att vänta. Du börjar gräva i vad du har fått med dig i livet från din specifika omgivning och uppväxt, och du börjar fundera över hur du mår egentligen, vad som döljer sig under din egen yta. Det kan hända att du redan tidigt under året märker att förhållandet till din kropp gör sig påmint på olika sätt. Den verkar vilja att du lyssnar till dess behov med lite större lyhördhet, och kan på sitt eget sätt visa vad den behöver. Ett större behov av att sova än vanligt, en otrolig energi eller en översvallande längtan efter att prata om alla de tankar, känslor och behov du lär känna hos dig själv nu dyker upp nu. Det är inom dig förändringarna sker, och här prövar du under årets gång flera olika roller. En längtan efter att komma i mer självklar kontakt med din kropp och hälsa aktualiseras under hela året, och träning blir en ovanligt terapeutisk upplevelse. Speciellt utvecklande för din relation till kropp och själ blir slutet av maj, början av juni och början av december.Det astrologiska horoskopet för 2023 rekommenderar att alla stjärntecken först och främst fokuserar på att förstå alla råd från astrologer som du har läst. Varje stjärntecken har sin egen livsväg. Genom att analysera stjärnorna på himlen kan du förutsäga det. Det är därför horoskop mycket ofta föreslår vilket område i livet för varje stjärntecken att vara uppmärksam på.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Kräftan november 2023 – astrologers råd

Vill du veta vad stjärnorna förutspår för dig? Läs detta horoskop till slutet och du …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *