Horoskop Jungfrun mars 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet att se på vad som händer i livet från en annan synvinkel. Ett horoskop är en vy utifrån som hjälper dig att acceptera vad som händer och kommer att hända. När det är möjligt att visa en person vilken situation som kan hända honom, börjar han tänka annorlunda. I det här fallet är horoskopet av hög kvalitet och sanningsenligt. Horoskop Jungfrun mars 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru. I mars kommer Jungfrun att lära sig mycket nytt. Horoskop Jungfrun mars 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Jungfrun mars 2023 – karriär och ekonomi

Kära jungfru, säg ja! Månaden är ett buffébord av möjligheter, nu behöver du bara sträcka ut en hand för att ta för dig av vad som är ditt. Nu ska det för en gångs skull handla om dig. Tänk att du är huvudrollen i en Nora Ephron-film, och möt hösten i ett par läderboots. Nu får du chans till en nystart inom flera olika områden av ditt liv. Kanske dyker den där möjligheten du väntat riktigt länge på äntligen upp? Kanske är du modig nog att säga ja till ett erbjudande som för ett halvår sen skulle skrämt dig till döds? Nu dras människor till dig, men makten ligger i dina händer. Satsa på dig själv! Se bokstavligen till att prioritera din egen vilja. Skriv till den där personen du tror är för bra för dig och gå i terapi för dina problem. Ett litet tema för månandens dejtingliv är tidlös kärlek. Men kanske blir det sådär typiskt svårtydda signaler? Två envisa själar som kämpar förgäves? Eller kanske är tajmingen helt fel? Kärleksdag: 6 september . Horoskop Jungfrun mars 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Ditt minne kommer att vara mycket bra I mars kommer jungfruarna att arbeta nästan dygnet runt. Uranus kommer att uppmuntra dig att skapa nya utmaningar för dig själv, och Ena av dina främsta egenskaper i Energin av denna placering är ideal för karrirären. Önskan för material tillfredsställelse och en erkänd status är viktigt för dig och motiverar dig.

Månadshoroskop Jungfrun mars 2023

Pluto är kvar i stenbocken som är ditt femte hus för identitet, kreativitet, barn, nöjen. Det är nog ovanligt men inte uteslutet att en del av er vill ständigt ha roligt. Men samtidigt finns det en tendens mot transformering, mot inre förändring, av jaget, av den man är som person. Om du inte får kontroll över den du är som person kommer nog en annan att göra det. Att försöka hitta sig själv så att säga kan bli viktigt samt att utveckla en bra självkänsla. Även om man fortsätter att förändras och regenereras gäller det att försöka vara med i processen. Men dina barn kan också bli en källa till omvandling av identiteten du har, kanske för att du skaffar dem, för att du mognar tack vare dem eller för att barnen skaffar barn själva och liknande. Med Pluto i det femte huset uppstår det en konflikt mellan ett behov av att få massor med uppmärksamhet samt ett behov av ett privatliv. Man vill ha sina hemligheter ifred. Man vill ha kärlekslivet ifred. Och så vidare. På grund av trigonen till Uranus handlar det nog inte bara om att hitta sig själv utan om att återuppfinna sig själv. Du kan upptäcka dina kreativa gåvor och du har samtidigt de mest intelligenta insikterna och idéerna. Du kan bli en sorts förebild för andra liksom en intressant genial lärare, konstnär, uppfinnare, etc. Denna transit har sin charm men kan i viss mån vara farlig för de personer som inte utvecklas eftersom de behöver ta kontrollen över deras identitet, den de är som personer, deras sexualitet, deras sinne och kreativa uttryckssätt. Man har en stor dragningskraft annars men man kan dra till sig alla slags människor, både bra och dåliga.

Relationer

Om du har funderat på att flytta, oroa dig inte och gå för det. Om du funderar på att byta jobb, är du mest benägna att hitta något som du verkligen kommer att njuta av. Försök att hålla dig mentalt bra Mars inflytande på Vågen kommer att vara helt avgörande i Mars.

Hälsohoroskop

Nymånen i skytten den 4 den här månaden handlar om en ny bostad för vissa jungfrur eller andra förändringar som har med hem- och familjelivet att göra. Ni söker trygghet och familjaritet. Nymånen är dessutom en solförmörkelse som påverkar huset för hem och familj över tid, en process som började redan förra året med förmörkelser i skytten/tvillingarna. Vissa jungfrur lyckas också lämna det förflutna bakom sig. Under månadens första 13 dagar är planeten Merkurius kvar i skytten och du umgås mer med familjen. Du minns också de goda gamla tiderna och kan dessutom återfå kontakten med gamla vänner som hör av sig till dig. I vissa fall försöker du tolka dina känslor. Vissa jungfrur kan inte riktigt lita på alla familjemedlemmar. Mars i skytten efter den 13 innebär mer rörelse i hemmet. Du kan hålla på med olika jobb och uppgifter i bostaden. Dessutom är känslorna lite starkare och du vill inte verka sårbar men kan vara det ändå. Du är ganska charmig och har en viss dragningskraft. Kreativ är du också och ganska nöjd med dig själv kanske för att du har bättre självkänsla. Fina roliga presenter kan du både köpa och ta emot. Livet är dessutom lite roligare efter den 13 den här månaden eftersom Merkurius går in i stenbocken för att hålla Venus sällskap något som betyder att samtalen med andra är trevliga, harmoniska och roliga. I samband med fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden kan dock affärerna gå lite sämre och om du skall skriva under papper eller göra viktigare investeringar bör du vara mycket försiktig. Venus går retrograd i stenbocken den 19 den här månaden fram till slutet av januari 2023. Venus retrograd kan betyda problem med pengar så ekonomiska risker bör undvika. Dessutom kan kärlekslivet och det sociala livet gå genom utmaningar. Du kan falla för någon som gör dig besviken. Men du kan också omvärdera din syn på kärlek. Du får reda på vilka människor verkligen tycker om dig för den du är som människa. En festlig atmosfär är nog närvarande däremot under hela den här månaden, men det är bättre om förväntningarna är realistiska. Detta gäller också tiden runt julen och nyårsaftonen med. Norra noden går in i oxen den 23 den här månaden. Under 2023 ändras många av dina åsikter och föreställningar om livet. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år expanderar det sociala livet och du utvecklas också som person och blir bättre på att relatera till andra på ett empatiskt sätt. God fortsättning!

Arbete

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru. I mars kommer Jungfrun att lära sig mycket nytt. Ditt minne kommer att vara mycket bra I mars kommer jungfruarna att arbeta nästan dygnet runt.

Familj

För att få ut det mesta av 2023 måste du tänka i nya banor. I år befinner sig den kraftfulla duon Jupiter och Neptunus precis mitt emot ditt tecken på himlavalvet och de delar generöst med sig av sin kreativitet. Det är fantastiskt, men inte särskilt lätt för dig att dra nytta av. Din styrka ligger i precision och detaljer, medan Jupiter och Neptunus fungerar tvärtom. För att tala i konsttermer, till exempel, är Jungfrun en hyperrealist som avbildar minsta detalj minutiöst noggrant, medan Jupiter och Neptunus föredrar gigantiska abstrakta verk med tjocka färglager. För att uppskatta sådana verk krävs att vi låter färgerna sjunka in i oss och förhoppningsvis väcks vår fantasi. Det handlar om själva sinnebilden av inspiration och helt olika tolkningar beroende på vem som är betraktaren. Väldigt olikt Jungfrun, men det behöver inte vara något dåligt. Tillåt dig själv att tänka stort. Tänk på platser du skulle vilja besöka och saker du skulle vilja göra, men undvik att omvandla dessa fantasier till tydligt begränsade planer. Låt dem breda ut sig och växa. Det här ska inte bli ett år där din väg framåt och dina åtaganden redan är utstakade – om de ändå skulle vara det, ska du göra allt du kan för att rucka på ramarna. Ge dig själv utrymme och tid så de här kraftfulla planeterna kan bistå med sin magi och ge dig inspiration inför framtiden. Även i privatlivet är det här ett år då du ska låta dig svepas med och se vad som händer. Planeternas fokus ligger på din partners sida av horoskopkartan, inte din egen, vilket betyder att alla initiativ i en relation kommer från den andre. Om du inleder en ny romans är det den andre personen som tar första steget. I ett långvarigt förhållande blir det din partner som föreslår nästa steg mot en gemensam framtid. Du måste givetvis inte gå med på alla initiativ, det står dig helt fritt att säga nej eller föreslå egna alternativ. Men det är som sagt inte du som är initiativtagaren och det verkar vara tongivande för hela året. Låter det lite tråkigt? Inte nödvändigtvis … Under årets inledande månader är ditt förhållande nästan ohanterligt passionerat, du når pulserande höjder och djup som du aldrig har upplevt förut. Även i slutet av året hettar det till. Som med allt annat i år gäller det att inte gå in på detaljnivå vad gäller relationens förutsättningar, då får du varken mer eller mindre än du kan förvänta dig. Försök i stället att tänka och känna i ett större perspektiv – då kommer du bli överraskad av såväl utfallet som din egen respons. På jobbet verkar du vara lite osäker på en ny position som du har blivit erbjuden, men efter lite övervägande och förhandling bestämmer du dig för att tacka ja. Sluttampen på året innebär en enorm mängd extra arbete och tungt ansvar, men det trivs du ganska bra med eftersom du kan vara säker på att saker blir gjorda på ditt sätt. Ekonomin ser ut att vara god under hela året, men i oktober ska du förvissa dig om att du får ut det du förtjänar.

Astrologisk prognos

Uranus kommer att uppmuntra dig att skapa nya utmaningar för dig själv, och Ena av dina främsta egenskaper i Energin av denna placering är ideal för karrirären. Önskan för material tillfredsställelse och en erkänd status är viktigt för dig och motiverar dig. Dina självkontroll och ledningskompetens är på en hög nivå också. När det gäller avkoppling, föredrar du vila medan du gör yoga eller andningsövningar framför att tillbringa tid i en grupp.

Råd

Det är viktigt att lita på inte bara människor, utan också universums stora vidder. Lyssna på din inre röst, sakta ner och se dig omkring. Detta är vad som hjälper dig att undvika att göra de flesta av misstagen i ditt liv. Men du går så ofta framåt för att uppnå det du vill. Njut av planen för högre makter och låt allt i livet fortsätta som vanligt. Lita på din egen uppfattning och den astrologiska prognosen som läses ovan. Detta horoskop är sammanställt med hänsyn till alla regler och rekommendationer från ledande astrologer!

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Jungfrun september 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *