Horoskop Jungfrun augusti 2023 – astrologers råd

Ett högkvalitativt och sanningsenligt horoskop innehåller astrologiska förutsägelser om ämnet: karriär, hälsa, kärlek, familj, lycka, pengar, relationer och andra. En lika viktig faktor som bestämmer kvaliteten på ett horoskop är noggrannheten i dess sammanställning. Du kan läsa exakt ett sådant horoskop här! Horoskop Jungfrun augusti 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru. I augusti kommer Jungfrun att möta humörsvängningar. Horoskop Jungfrun augusti 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Jungfrun augusti 2023 – karriär och ekonomi

Kära jungfru, tåget tuffar vidare. Nu tar du saker och ting i din egen takt och jobbar sakta men säkert framåt. Den här perioden kommer innebära en hel del jobb som ligger till grund för framtida skördar. Det kommer även finnas en hel del fokus på ekonomi nu, och det finns goda möjligheter för den som vill tjäna en extra slant. Varför inte sälja av lite grejer på loppis? Och se upp för impulsköp, även om en riskokare kan kännas livsviktig för stunden. Nu är du på jakt efter trygghet, inte minst när det gäller dina relationer. Men det kan generellt bli svårt för dig att ta beslut. Du kommer nämligen behöva en betänketid utan deadline. Det är bra att du går sakta fram utan att skynda saker. Men fastna inte i velandet för alltid. Ibland måste man faktiskt ta ett beslut utan fem “pros and cons”-listor. Månaden ställer även frågor kring intimitet. Visst, en trygg person är toppen. Men lika mycket som du behöver någon stabil, behöver du passion och djup. Hur mycket vågar ni visa för varandra? Hur kan relationen fördjupas och få lite glöd? Mot slutet av månaden kan osäkerhet resultera i problem för någon av dina relationer. Under den här tiden behöver du komma ihåg att vara snäll mot dig själv. Det finns nämligen en risk att du romantiserar någon och lägger alltför stor skuld på dig själv. Kärleksdag: 16 oktober . Horoskop Jungfrun augusti 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Därför kommer Efter några relativt lugna månader kommer en period av mycket ilska för jungfruar.

Månadshoroskop Jungfrun augusti 2023

Saturnus och Jupiter påverkar yrkeslivet under 2023. Saturnus skapar förändringar och omstruktureringar något som kan innebära att en del av er byter jobb och/eller ställning. Ni kan också gå genom förändringar vad gäller den egna verksamheten och kan expandera utomlands eller på internet. Mer inlärning äger dessutom rum. Om du är ung, kan du börja bli självständig och du har dessutom turen med dig eftersom Jupiter hjälper dig att hitta och se möjligheterna medan Saturnus ger dig den disciplin som du behöver och erfarenheterna som du behöver för att du skall mogna, ta ansvar och göra ett bra jobb. Möjligheterna som dyker upp dyker ständigt upp i samband med att Jupiter bildar aspekter med planeterna, solen och månen. Saturnus kommer också att ständigt bilda aspekter som förbättrar din disciplin och gör dina uppgifter tydligare. Även förmörkelserna i tvillingarna och skytten handlar om nya målsättningar under årets gång och sökandet efter framgång. En del av er kan även flytta eller fokusera på att renovera bostaden eller någon annan fastighet. Du får dessutom mer kontroll över den inriktning som du ger ditt liv. Året inleds ändå lite försiktigt med en retrograd rörelse i huset för jobb och hälsa under februari men mellan den 4 mars-23 april befinner sig planeten Mars i huset för framgång då du är mycket ambitiös och framgångsrik. Målen nås och du gör framsteg i yrkeslivet eller klarar av rätt så mycket både när det gäller privata projekt och rent allmänt på jobbet. Perioden 4 mars – 23 april är nog också en bra tid för dig att börja jobba med helt nya projekt med eftersom du har stor handlingskraft. Under årets gång kommer Merkurius retrograd i hus som har att göra med ambition, jobb och pengar att betyda att du också får chansen att avsluta redan påbörjade projekt i stället för att glömma bort de och ge dig på något nytt. En strävan efter ständig perfektion är så klart ständigt närvarande. Utmaningen kan vara den ekonomiska biten eftersom planeterna i ekonomiska hus kommer att utmanas av bland annat Plutos inverkan. Man skall helst undvika spekulationer och spel så gott det går. En annan risk är ibland dåliga affärer samt en tendens att shoppa när man mår lite sämre.

Relationer

Allt kan kommuniceras, men det är nödvändigt att vara öppen för det. Men, tack vare ditt överdrivna behov av att komma på bra med alla, du kan vara ganska påträngande, och det kan skrämma dina släktingar, så försök att distrahera dig lite och uppmärksamma andra saker samt. I juli kommer Stenbockar att känna plikten mot sin familj mycket mer på grund av Jupiters påverkan.

Hälsohoroskop

Nymånen i skytten den 4 den här månaden handlar om en ny bostad för vissa jungfrur eller andra förändringar som har med hem- och familjelivet att göra. Ni söker trygghet och familjaritet. Nymånen är dessutom en solförmörkelse som påverkar huset för hem och familj över tid, en process som började redan förra året med förmörkelser i skytten/tvillingarna. Vissa jungfrur lyckas också lämna det förflutna bakom sig. Under månadens första 13 dagar är planeten Merkurius kvar i skytten och du umgås mer med familjen. Du minns också de goda gamla tiderna och kan dessutom återfå kontakten med gamla vänner som hör av sig till dig. I vissa fall försöker du tolka dina känslor. Vissa jungfrur kan inte riktigt lita på alla familjemedlemmar. Mars i skytten efter den 13 innebär mer rörelse i hemmet. Du kan hålla på med olika jobb och uppgifter i bostaden. Dessutom är känslorna lite starkare och du vill inte verka sårbar men kan vara det ändå. Du är ganska charmig och har en viss dragningskraft. Kreativ är du också och ganska nöjd med dig själv kanske för att du har bättre självkänsla. Fina roliga presenter kan du både köpa och ta emot. Livet är dessutom lite roligare efter den 13 den här månaden eftersom Merkurius går in i stenbocken för att hålla Venus sällskap något som betyder att samtalen med andra är trevliga, harmoniska och roliga. I samband med fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden kan dock affärerna gå lite sämre och om du skall skriva under papper eller göra viktigare investeringar bör du vara mycket försiktig. Venus går retrograd i stenbocken den 19 den här månaden fram till slutet av januari 2023. Venus retrograd kan betyda problem med pengar så ekonomiska risker bör undvika. Dessutom kan kärlekslivet och det sociala livet gå genom utmaningar. Du kan falla för någon som gör dig besviken. Men du kan också omvärdera din syn på kärlek. Du får reda på vilka människor verkligen tycker om dig för den du är som människa. En festlig atmosfär är nog närvarande däremot under hela den här månaden, men det är bättre om förväntningarna är realistiska. Detta gäller också tiden runt julen och nyårsaftonen med. Norra noden går in i oxen den 23 den här månaden. Under 2023 ändras många av dina åsikter och föreställningar om livet. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år expanderar det sociala livet och du utvecklas också som person och blir bättre på att relatera till andra på ett empatiskt sätt. God fortsättning!

Arbete

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru. I augusti kommer Jungfrun att möta humörsvängningar. Därför kommer Efter några relativt lugna månader kommer en period av mycket ilska för jungfruar.

Familj

För att få ut det mesta av 2023 måste du tänka i nya banor. I år befinner sig den kraftfulla duon Jupiter och Neptunus precis mitt emot ditt tecken på himlavalvet och de delar generöst med sig av sin kreativitet. Det är fantastiskt, men inte särskilt lätt för dig att dra nytta av. Din styrka ligger i precision och detaljer, medan Jupiter och Neptunus fungerar tvärtom. För att tala i konsttermer, till exempel, är Jungfrun en hyperrealist som avbildar minsta detalj minutiöst noggrant, medan Jupiter och Neptunus föredrar gigantiska abstrakta verk med tjocka färglager. För att uppskatta sådana verk krävs att vi låter färgerna sjunka in i oss och förhoppningsvis väcks vår fantasi. Det handlar om själva sinnebilden av inspiration och helt olika tolkningar beroende på vem som är betraktaren. Väldigt olikt Jungfrun, men det behöver inte vara något dåligt. Tillåt dig själv att tänka stort. Tänk på platser du skulle vilja besöka och saker du skulle vilja göra, men undvik att omvandla dessa fantasier till tydligt begränsade planer. Låt dem breda ut sig och växa. Det här ska inte bli ett år där din väg framåt och dina åtaganden redan är utstakade – om de ändå skulle vara det, ska du göra allt du kan för att rucka på ramarna. Ge dig själv utrymme och tid så de här kraftfulla planeterna kan bistå med sin magi och ge dig inspiration inför framtiden. Även i privatlivet är det här ett år då du ska låta dig svepas med och se vad som händer. Planeternas fokus ligger på din partners sida av horoskopkartan, inte din egen, vilket betyder att alla initiativ i en relation kommer från den andre. Om du inleder en ny romans är det den andre personen som tar första steget. I ett långvarigt förhållande blir det din partner som föreslår nästa steg mot en gemensam framtid. Du måste givetvis inte gå med på alla initiativ, det står dig helt fritt att säga nej eller föreslå egna alternativ. Men det är som sagt inte du som är initiativtagaren och det verkar vara tongivande för hela året. Låter det lite tråkigt? Inte nödvändigtvis … Under årets inledande månader är ditt förhållande nästan ohanterligt passionerat, du når pulserande höjder och djup som du aldrig har upplevt förut. Även i slutet av året hettar det till. Som med allt annat i år gäller det att inte gå in på detaljnivå vad gäller relationens förutsättningar, då får du varken mer eller mindre än du kan förvänta dig. Försök i stället att tänka och känna i ett större perspektiv – då kommer du bli överraskad av såväl utfallet som din egen respons. På jobbet verkar du vara lite osäker på en ny position som du har blivit erbjuden, men efter lite övervägande och förhandling bestämmer du dig för att tacka ja. Sluttampen på året innebär en enorm mängd extra arbete och tungt ansvar, men det trivs du ganska bra med eftersom du kan vara säker på att saker blir gjorda på ditt sätt. Ekonomin ser ut att vara god under hela året, men i oktober ska du förvissa dig om att du får ut det du förtjänar.

Astrologisk prognos

Försök att undvika situationer som innebär ett visst skarpt utbyte av åsikter. Snarare spendera mycket tid ensam och ägna din tid åt några kreativa aktiviteter. I juli kommer fiskarna att vara under stor påverkan för olika känslor. De kommer direkt att uppfatta den minsta förändringen som uppstår, och de kommer att ta andras beteende på stort allvar. Även ett mindre problem kan ofta vara tillräckligt för att göra dig galen i flera dagar. Fördelarna är att

Råd

Det är viktigt att dra slutsatser baserade på en högkvalitativ och korrekt astrologisk prognos för 2023. Den är baserad på planeternas rörelse. Det är upp till dig att bestämma om du vill tro på astrologer eller bara ta del av det och göra slutsatser och beslut baserat på din egen erfarenhet. Det mest idealiska alternativet är att läsa horoskopet, ta hänsyn till råd från astrologer och efter, baserat på din erfarenhet, fatta viktiga beslut i livet.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Jungfrun mars 2023 – astrologers råd

Ibland i livet tappas motivationen och rätt riktning. Astrologins huvuduppgift är att ge alla möjlighet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *