Horoskop Jungfrun april 2023 – astrologers råd

Horoskop sammanställs av professionella astrologer som använder information om stjärnornas placering på himlen och inte bara. Många människor vill veta förutsägelserna för hela året för deras stjärntecken. Här är det möjligt. Horoskop Jungfrun april 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru. I april kommer Jungfrun att känna behovet av ömhet och kärlek. Horoskop Jungfrun april 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Månadshoroskop Jungfrun april 2023 – karriär och ekonomi

Kära jungfru, höj din röst! Nu har du starka åsikter, och är inte rädd för att dela med dig av dem. Nu vågar du vara ärlig med en kompis om hens ohälsosamma vanor, även om det känns läskigt. Nu ger du dig ut på jakt efter svar, och ett hederligt “vad är vi”-snack kan bli aktuellt. Det här är en tid för dig att våga! Du är kanske inte känd för att värja djupare ämnen eller tuff kritik, men nu behöver du våga tro på vad folk säger också. Om någon ger dig ett löfte krävs det mod för att lita på vad hen säger, vilket blir en läxa för dig nu. Månaden bjuder även på en del spännande saker på det romantiska planet. Testa nya marker och släpp dina förväntningar. Ta saker med en klackspark! Gå på en dejt med någon du inte vet något om. Det viktigaste är att du inser att allt inte behöver vara på liv och död. Det är okej att göra något bara för att det känns rätt i stunden. Kärleksdag: 12. . Horoskop Jungfrun april 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

April kommer att gå ganska vild till för jungfrur i fråga om relationer. Det är möjligt att någon speciell person kommer att dyka upp i ditt liv och

Månadshoroskop Jungfrun april 2023

Tre av årets förmörkelser äger rum i tvillingarnas och skytten. Detta innebär att målsättningarna är viktigare för dig än vanligt och att du söker framgång och att du gör framsteg under årets gång. Du kan skaffa nytt jobb med i vissa fall. Förmörkelserna handlar i vissa fall om större kontroll över ditt eget liv och möjligheten för dig att göra dig av med gammal programmering. Du blir starkare i psykologisk mening och har större självkontroll. Förändringar vad gäller yrkesliv, målsättningar, status, social ställning, kan påverka bostadsförhållanden eller tvärtom. Du kan flytta någon annanstans och detta leder till sökandet efter ett nytt jobb. I vissa fall handlar är själva målet att skaffa en egen villa exempelvis. Eftersom förmörkelserna påverkar oss över tid kan de här utvecklingarna redan ha börjat under det senaste året eller så.

Relationer

Försök att fundera ut en resa på ett par dagars med familjen. I synnerhet skulle dina föräldrar uppskatta det eftersom du inte har tillbringat så mycket tid med dem på sistone.

Hälsohoroskop

Nymånen i skytten den 4 den här månaden handlar om en ny bostad för vissa jungfrur eller andra förändringar som har med hem- och familjelivet att göra. Ni söker trygghet och familjaritet. Nymånen är dessutom en solförmörkelse som påverkar huset för hem och familj över tid, en process som började redan förra året med förmörkelser i skytten/tvillingarna. Vissa jungfrur lyckas också lämna det förflutna bakom sig. Under månadens första 13 dagar är planeten Merkurius kvar i skytten och du umgås mer med familjen. Du minns också de goda gamla tiderna och kan dessutom återfå kontakten med gamla vänner som hör av sig till dig. I vissa fall försöker du tolka dina känslor. Vissa jungfrur kan inte riktigt lita på alla familjemedlemmar. Mars i skytten efter den 13 innebär mer rörelse i hemmet. Du kan hålla på med olika jobb och uppgifter i bostaden. Dessutom är känslorna lite starkare och du vill inte verka sårbar men kan vara det ändå. Du är ganska charmig och har en viss dragningskraft. Kreativ är du också och ganska nöjd med dig själv kanske för att du har bättre självkänsla. Fina roliga presenter kan du både köpa och ta emot. Livet är dessutom lite roligare efter den 13 den här månaden eftersom Merkurius går in i stenbocken för att hålla Venus sällskap något som betyder att samtalen med andra är trevliga, harmoniska och roliga. I samband med fullmånen i tvillingarna den 18 den här månaden kan dock affärerna gå lite sämre och om du skall skriva under papper eller göra viktigare investeringar bör du vara mycket försiktig. Venus går retrograd i stenbocken den 19 den här månaden fram till slutet av januari 2023. Venus retrograd kan betyda problem med pengar så ekonomiska risker bör undvika. Dessutom kan kärlekslivet och det sociala livet gå genom utmaningar. Du kan falla för någon som gör dig besviken. Men du kan också omvärdera din syn på kärlek. Du får reda på vilka människor verkligen tycker om dig för den du är som människa. En festlig atmosfär är nog närvarande däremot under hela den här månaden, men det är bättre om förväntningarna är realistiska. Detta gäller också tiden runt julen och nyårsaftonen med. Norra noden går in i oxen den 23 den här månaden. Under 2023 ändras många av dina åsikter och föreställningar om livet. Jupiter lämnar vattumannen och går in i fiskarna den 28 den här månaden. Under cirka ett år expanderar det sociala livet och du utvecklas också som person och blir bättre på att relatera till andra på ett empatiskt sätt. God fortsättning!

Arbete

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru. I april kommer Jungfrun att känna behovet av ömhet och kärlek. April kommer att gå ganska vild till för jungfrur i fråga om relationer.

Familj

För att få ut det mesta av 2023 måste du tänka i nya banor. I år befinner sig den kraftfulla duon Jupiter och Neptunus precis mitt emot ditt tecken på himlavalvet och de delar generöst med sig av sin kreativitet. Det är fantastiskt, men inte särskilt lätt för dig att dra nytta av. Din styrka ligger i precision och detaljer, medan Jupiter och Neptunus fungerar tvärtom. För att tala i konsttermer, till exempel, är Jungfrun en hyperrealist som avbildar minsta detalj minutiöst noggrant, medan Jupiter och Neptunus föredrar gigantiska abstrakta verk med tjocka färglager. För att uppskatta sådana verk krävs att vi låter färgerna sjunka in i oss och förhoppningsvis väcks vår fantasi. Det handlar om själva sinnebilden av inspiration och helt olika tolkningar beroende på vem som är betraktaren. Väldigt olikt Jungfrun, men det behöver inte vara något dåligt. Tillåt dig själv att tänka stort. Tänk på platser du skulle vilja besöka och saker du skulle vilja göra, men undvik att omvandla dessa fantasier till tydligt begränsade planer. Låt dem breda ut sig och växa. Det här ska inte bli ett år där din väg framåt och dina åtaganden redan är utstakade – om de ändå skulle vara det, ska du göra allt du kan för att rucka på ramarna. Ge dig själv utrymme och tid så de här kraftfulla planeterna kan bistå med sin magi och ge dig inspiration inför framtiden. Även i privatlivet är det här ett år då du ska låta dig svepas med och se vad som händer. Planeternas fokus ligger på din partners sida av horoskopkartan, inte din egen, vilket betyder att alla initiativ i en relation kommer från den andre. Om du inleder en ny romans är det den andre personen som tar första steget. I ett långvarigt förhållande blir det din partner som föreslår nästa steg mot en gemensam framtid. Du måste givetvis inte gå med på alla initiativ, det står dig helt fritt att säga nej eller föreslå egna alternativ. Men det är som sagt inte du som är initiativtagaren och det verkar vara tongivande för hela året. Låter det lite tråkigt? Inte nödvändigtvis … Under årets inledande månader är ditt förhållande nästan ohanterligt passionerat, du når pulserande höjder och djup som du aldrig har upplevt förut. Även i slutet av året hettar det till. Som med allt annat i år gäller det att inte gå in på detaljnivå vad gäller relationens förutsättningar, då får du varken mer eller mindre än du kan förvänta dig. Försök i stället att tänka och känna i ett större perspektiv – då kommer du bli överraskad av såväl utfallet som din egen respons. På jobbet verkar du vara lite osäker på en ny position som du har blivit erbjuden, men efter lite övervägande och förhandling bestämmer du dig för att tacka ja. Sluttampen på året innebär en enorm mängd extra arbete och tungt ansvar, men det trivs du ganska bra med eftersom du kan vara säker på att saker blir gjorda på ditt sätt. Ekonomin ser ut att vara god under hela året, men i oktober ska du förvissa dig om att du får ut det du förtjänar.

Astrologisk prognos

Det är möjligt att någon speciell person kommer att dyka upp i ditt liv och … Allt kommer att fungera i harmoni både hemma och på arbetet, och det kommer vara en bra tid att åka på en liten kortare semester. Försök att fundera ut en resa på ett par dagars med familjen. I synnerhet skulle dina föräldrar uppskatta det eftersom du inte har tillbringat så mycket tid med dem på sistone.

Råd

Varje stjärntecken 2023 kommer att ha många nya möjligheter, såväl som lönsamma riktningar. Det enda som återstår är att göra rätt val. Efter att ha läst den astrologiska prognosen i det här inlägget blir det lättare för dig att fatta ett beslut. Den här artikeln har ett stort antal tips från astrologer för livets alla områden.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Jungfrun september 2023 – astrologers råd

Sanna och gratis horoskop om en mängd olika ämnen hjälper dig att ta reda på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *