Horoskop Fiskarna 2023 – astrologers råd

2023 kommer och det är kaninens år. För olika stjärntecken kommer detta år att hamna på olika sätt. Naturligtvis finns det också allmänna särdrag för året. Astrologisk prognos hjälper till att förbättra livet och undvika problem. Så, det årliga horoskopet för 2023 är klart – låt oss gå! Horoskop Fiskarna 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Familj

Individer födda under fiskens tecken är känslomässiga. De är ofta utsatta för överkänslighet och kan ha en hysterisk effekt på andra människor. Det är deras sårbarhet. År 2023 blir ett test för dem. Hinder kommer att komma i vägen för dig, i ditt arbete och i ditt personliga liv, och du måste hantera dem med ett kallt huvud. I slutändan kommer det att härda dig, och i framtiden kommer du inte bara att falla sönder. Under första halvåret kommer du att vara riktigt upptagen. Du kommer att bli överväldigad av arbetsuppgifter och du kommer knappast att hitta någon ledig tid. Under de kommande månaderna kommer du dock att belönas ordentligt ekonomiskt för detta. Stjärnorna kommer att vara till din fördel, och du kan äntligen få drömkampanjen. Bit ihop just nu och fokusera på framtiden; du har något att se fram emot. Tidigt på våren kommer Fiskarna att påverkas av Jupiter i Fiskens tecken. Tack vare denna effekt kan du känna dig frustrerad och lätt hamna i depression. Detta kommer att störa dina relationer. Försök att undvika negativt tänkande – oavsett vilken energi du utstrålar kommer tillbaka till dig, så att du lätt kan befinna dig i en ond cirkel. Under den här tiden kan du känna dig osäker, och detta kommer att förvränga din syn på verkligheten. Du kommer att ha misstro mot din partner eller nära och kära utan rationell anledning. Var inte paranoid och var försiktig med att agera enligt den effekt du är benägen för. Om du lyckas kommer det att förbättra dina relationer i framtiden. Du kommer att tillbringa sommarmånaderna, mestadels med vänner. Efter en svår period som du har upplevt förtjänar du en omstart. Ta en semester till havet, tälta i naturen eller ngonstans du kan tänka dig. Slåss inte mot något äventyr, för det är vad du behöver nu. Att umgås med vänner ger dig andra tankar. Horoskopet varnar för att du kan uppleva migrän och sömnlöshet under andra halvåret. Det beror på att du kommer att bli stressad på grund av ditt hektiska schema. Fiskarna är hårt arbetande och ofta överbelastade, men det är viktigt att balansera arbete och vila. Försök; din kropp kommer att vara tacksam. Vintermånaderna kommer att vara lugna. Du kommer att njuta av en god ekonomisk situation över genomsnittet, eftersom detta delvis kommer att avlasta dig från stress, och detta kommer att påverka ditt personliga liv, som bara kommer att blomstra. Horoskop Fiskarna 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Årligt horoskop Fiskarna 2023 – karriär och ekonomi

Håll dig borta ifrån större inköp. Förr eller senare kommer det visa sig att du egentligen inte hade råd trots allt. Horoskop Fiskarna 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du tycks sätta dig själv och din behov av balans, före romantik och socialt umgänge i år. När du mår bra, är du redo att släppa in mer kärlek och träffar med dina närmaste. För Fiskar som lever i stadgade relationer kan det vara bra att ha i åtanke att, om det skulle uppstå en fnurra på tråden, så handlar det till största del om att Fiskarna släppt fokus på kärlekslivet. Genom att ge relationen tid och kärlek kan balansen snabbt återfås. Singlar ser på det stora hela ut att vara nöjda som de är. Det är inget stort kärleksår. Men det finns så klart positiva datum för kärlekslivet under året. Den 10-26 mars får Fiskarna kärleken på dina villkor. Singlar kan få överraskande kärleksförklaringar och stadgade känner sig särskilt älskade och sedda av sin partner. I slutet av juni kan en person som en familjemedlem tipsar om, eller någon som dyker upp i ett familjesammanhang, ge Fisken fjärilar i magen. Merkurius är Fiskarnas kärleksplanet. Under de perioder under året då Merkurius befinner sig retrograd brukar Fiskarna fundera och se över sitt kärleksliv. Det är en bra tid för att göra korrigeringar och betrakta vad man har uppnått hittills. Det är klokt att undvika stora kärleksbeslut under retrograda perioder. Men, Merkurius retrograd gynnar att återuppta en relation med en tidigare kärlekspartner. Merkurius retrograd 2023:14 januari- 4 februari10 maj- 3 juni10 september- 2 oktober29 december- 18 januari 2023

Årligt horoskop Fiskarna 2023

Kära fisk, välkommen in i ett år av total förvirring. Du får alltså inget break från din drömvärld. Året präglas av ett dilemma: att tala från hjärtat, eller att ljuga litegrann? Under året behöver du göra upp med din tendens att trassla in dig i saker och fly från allt som känns lite jobbigt. Det är slut med det nu. Du behöver lära dig kommunicera dina behov. Det håller helt enkelt inte längre att ghosta dina vänner när de beter sig illa, nu måste språket ut! Även för den konflikträdda. Du ska självklart ta det lugnt och göra saker i din takt, men se till att agera rättvist för alla inblandade. Det vinner du på i längden. Under sommaren kommer saker och ting lätta upp och du har riktigt goda chanser på kärleksfronten. Juli är en perfekt månad för den som länge letat efter romantik, det ser nämligen ut att kunna bli riktigt hett då. Det är mycket möjligt att du kommer träffa en lekfull person som kommer lära dig hel del. Under 2023 kommer du stöta på en del utmaningar på jobbfronten. Men här ska du inte vara rädd för förändringar! Det kommer blir så bra så. Du kommer kanske känna dig lite överväldigad av förväntningar från din omgivning, men du klarar faktiskt mer än du tror. Det kan finns en riktigt stor belöning att vänta, och kanske hittar du äntligen rätt i livet? Du kommer också lära dig en viktig läxa när det kommer till att balansera din integritet och att bjuda på dig själv. Blev 2023 som du hade tänkt dig? Nedan kan du läsa förra årets horoskop!

Årshoroskop 2023:

Året i korthet:

Väduren: Jobba hårt. Oxen: Våga mer. Tvillingarna: Våga växa. Kräftan: Kräv mer av dina relationer. Lejonet: Du måste bli den bästa arbetsmyran i stacken. Jungfrun: Njut av allt du tar dig för, selflove rakt igenom. Vågen: Gå vidare från gammalt groll och lämna ohållbara situationer. Skorpionen: Börja blogga. Skytten: Jag vet att det skrämmer skiten ur dig, men det är dags för dig att ta ansvar för din ekonomi. Stenbocken: Den resa du varit på sedan 2008 ändrar plötsligt riktning. Vattumannen: Kanske dags att börja gå i terapi?Fiskarna: Nu går vi från önskedröm till handling.

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, hårt arbete lönar sig. Under astroåret 2023 kommer mycket att handla om din karriär – och tråkigt blir det inte! Det kan vara så att du genomgår större förändringar på den fronten. Du kanske bryter upp med en gammal arbetsplats eller byter karriär helt. Kanske har du precis tagit examen och är redo att ge dig ut i arbetslivet? Oavsett vad så blir det ett händelserikt år. Men du kommer även möta svårare prövningar. Det kan till exempel röra sig om din icke-existerande respekt för auktoritetsfigurer och din oförmåga att hantera högt uppsatta personer. En annan risk är att du överskattar din förmåga för multitasking och helt enkelt får alldeles för mycket på din tallrik. Speciellt under hösten kommer det vara väldigt viktigt för dig att vila, annars kommer stress och farbror ångest och hälsar på. Men! Det positiva är att du kommer kunna se klarare på vad det är du faktiskt vill ägna dig åt. Det är inte helt lätt att veta sin plats i världen, och eftersom du är lite mer en “gör först, tänk sen”-person, resulterar det ibland i att du bara glider in på olika livsbanor. Och det är inte fy skam. Men året kommer inte bara hjälpa dig definiera vad du vill göra, utan även vem du vill vara. Hur vill du att andra människor ska se dig? Statushets kan komma på tapeten, och det kanske känns lite som att personer runt dig ibland kräver lite extra. Försök behåll i alla fall en uns av ödmjukhet, medan du klättrar din väg till toppen 2023. På hemmafronten kan det också hända en del, och 2023 kan till och med tillföra en flytt! Möjligtvis till ett annat land eller en helt ny stad. Det kommer vara viktigt för dig att hitta ro och balans mellan ditt mer “publika” liv och ditt hem. Kom ihåg att jobba mycket på relationer med familj och partner, även om det kan kännas självklart. Om du har syskon kommer relationen till dem bli viktig, men det finns risk för konflikter er emellan. Det är viktigt att du inkluderar din familj i alla dina planer.

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, året 2023 är här för att skaka din värld. Året dessförinnan var inte lätt, och antagligen förvirrande på många sätt. Men nu kommer klarhet. Året handlar till stor del om att släppa på gamla vanor och beteenden, och utforska nya sidor av dig själv. Även om större förändringar tenderar att skrämma dig så är det viktigt att du nu vågar ta aktivt annorlunda val och testa dina gränser lite mer. För året har väldigt mycket att erbjuda, speciellt när det kommer till större äventyr. Kanske får du chansen att resa i jobbet, utforska nya kulturer eller börja plugga igen och sadla om? Det kan även bli året du förvandlar en hobby till något mer seriöst. Alla möjligheter ligger precis framför näsan på dig. Du kommer märka att du under året lär dig handskas med ditt kontrollbehov lite bättre, och småsaker som tidigare orsakat stress och ångest kommer nu kännas enklare. Att inte vara i kontroll över varje situation hela tiden kan också vara ett sätt att återta kontrollen över dig själv.

Året tvingar dig att utmana dig själv. Visst, det kan kännas tryggt att undvika saker som du tror att du kanske inte klarar av. Men nu är det dags att fundera över om det finns saker du vill lära dig mer om! Kanske en hobby som du vill lägga mer tid på eller en utbildning du kikat på i flera år nu? För nej, du kommer aldrig veta vad som hade kunnat hända om du aldrig vågar pröva.

Passa på att res mycket under 2023! Visst, flygskammen må vara oundviklig. Men en tågluff under sommaren eller bara en resa runt Skandinavien kan göra mycket för dig under året. Du är mer mottaglig för andras kulturer just nu och lite nya fräscha perspektiv kan göra dig gott. Det här kan bli året då du omdefinierar din syn på omvärlden, vilket du självklart gör bäst genom att ge dig ut och möta den.

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, 2023 blir ett av de mer intensiva åren på länge. Gör dig redo att klä av dig naken och blotta dig inför livet, genomgå obekväma förändringar och processa allt du trodde att du kunde tränga undan. Året kommer till stor del handla om att exponera dig för oundviklig sanning och jobbiga situationer. Visst, du hatar väl inte direkt förändring. Men tvillingen är van vid små och snabba förändringar, och när hon konfronteras med stora livsomvälvande beslut och situationer så slingrar hon sig gärna. Och det här ska vi ändra på. För även om året kan bli rätt så tufft för dig så är det viktigt att du omfamnar dina känslor. Det är inte kul att jobba med saker man helst glömmer, men du kommer växa så att det knakar. Det handlar om att vara konsekvent, och att göra saker om och om igen när du tappar fokus. Du ger gärna upp när du inte fattar hur någonting fungerar på en sekund, men nu får du ge en del saker lite fler chanser. Man kommer långt på att snacka, men hårt jobb är i slutet av dagen minst lika viktigt. 2023 ser ut att bli ett strålande år för att få människor att investera sina pengar i dig! Så om du är egenanställd eller på något sätt jobbar inom sälj så kommer dina chanser att snacka dig till pengar öka radikalt.

Ett annat viktigt tema för tvillingen är att våga sätta ned foten och lita på sina instinkter. Även om du så gärna vill komma överens med folk och passa in i alla sammanhang kan det ibland vara tänkvärt om det verkligen lönar sig att göra det på bekostnad av din värdighet. Det kan kännas läskigt att vara rak och konfrontativ, men du kommer aldrig utvecklas som person om du inte vågar tala klarspråk. Visst, du är en mästare på att stå för vad du tycker. Men att stå för vad du känner? Knappast. Kärleken kan bli lite svår under året. Du får om möjligt ännu svårare att uttrycka dina känslor för andra människor och du tappar lätt dig själv i jakten på andra. Det ser ut att bli en smärre identitetskris genom ett eller flera förhållanden till någon nära dig – partner eller inte. Du kommer inte direkt vara superbekväm med hur en relation formar dig som person. Stå fast vid dina principer, sätt gränser och satsa hellre på dig själv snarare än ett halvdant förhållande som ändå inte ger så mycket.

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, året handlar till största del om partnerskap. Det kan röra dina absolut närmsta vänner, men också romantiska förhållanden. Är du redan i ett förhållande, kan året komma med prövningar. Det kan till och med innebära ett slut. Men det behöver inte vara negativt! Det handlar just nu om att du måste lära dig balansen mellan att samexistera med andra och att hitta trygghet i dig själv. Du måste våga lita på att du kan vara ensam, och när jag säger ensam menar jag inte ensam hemma eller ensam med dina känslor. Utan att njuta av livet och hitta trygghet och självständighet i att göra saker för dig själv, med dig själv. Men året behöver inte bara innebära drastiska förändringar inom ett redan existerande förhållanden. För en singelkräfta kan det här året faktiskt innebära att du träffar någon som du tycker om – och inte så lite heller! Du har all potential att knyta starkare band än någonsin till människor just nu, och du har en viss öppenhet som attraherar människor du aldrig trodde att du skulle få chansen att lära känna. Ett förhållande som påbörjas under 2023 kommer minst sagt vara spännande, och du och din käresta kommer ha mycket att lära av varandra! Året ger även bra tillfällen för att knyta band med folk som kan driva dig framåt rent business-mässigt, så att vara extra trevlig mot potentiella kontakter som kan hjälpa dig i framtiden kan vara gynnsamt nu. Och även om vi diskuterar partnerskap så kommer året med en läxa kring individualitet. Det kommer vara viktigt för dig att ta avstånd från vissa relationer för att se de ur ett nytt ljus. Vad behöver du? Vad vill du ha? Och kan du få ut det av dina relationer? Det handlar mycket om att ge och ta, så fråga dig själv om det finns ojämlikheter inom en relation när det kommer till hur mycket ni ger varandra. Du har ju verkligen en tendens att göra andra människors problem till dina egna, men se bara till att de gör samma för dig.

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, året börjar lite tufft och sätter ett tema för resten av året. Och nej, du kommer självklart inte ha ett hemskt år generellt sätt. Men januari kommer med en påminnelse om något som du bör bära med dig under resten av året – att vila. Hitta tid i vardagen till att vara själv och vila dina sinnen. Och nej, det räknas inte att ha en dag i månaden då du tar sovmorgon och spenderar dagen framför youtube med pizza. Du måste hitta en rutin för meditation och egentid, annars kommer året bli alldeles för stressigt för ditt eget bästa. Det handlar om att förenkla för ditt välmåendes skull, både psykiskt och fysiskt. För att rutiner kring till exempel träning eller meditation ska bli långsiktiga kan det vara smart för dig att fokusera på att göra rutinerna så lättillgängliga som möjligt. Börja ta någon yogaklass i veckan på en halvbra studio nära dig. Det handlar mindre om att du faktiskt blir fit och tränar, och mer om att skapa en rutin för dig att lägga undan mobilen och andas. En rutin som håller i längden. För i övrigt kantas året av mycket jobb. Det här är året då det kommer bli stressigt, och mycket att göra. Det kan komma en del fina chanser för dig att avancera, men du får också vara beredd på att du går dag ut och dag in och bara anstränger dig utan att få så himla mycket tillbaka. Men 2023 är ett år av förberedelser. Tänk att du gör ett hårt dragjobb som kommer löna sig kanske redan nästa år! Men nu måste du bara vara den bästa arbetsmyran i stacken, även om det blir långa kvällar med plugg eller tråkigt jobb.

Under våren kommer dina närmsta relationer sättas på prov. Närmare sagt mellan slutet på mars och början av juli. Det kan röra sig om en kärleksrelation som går igenom en tuffare period, vilket kan resultera i att den tar slut. Men det kan också vara en hård period med en riktigt nära vän, där ni kommer ut starkare än någonsin på andra sidan. Oavsett hur det slutar så innebär perioden att du behöver rannsaka dina egna beteenden inom nära relationer, men även hur andra behandlar dig. För om ni ska fortsätta vara med varandra så behöver saker och ting förändras, och det från grunden.

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu är det allt fokus på dig. Vad behöver du för att må bra och vad behöver du göra dig av med för att må bra? Under 2023 är det dags för en totalrenovering av din självkänsla. Det är dags att släppa på saker som du inte längre är bekväm med eller som kanske rent av gör dig osäker. Nu snackar vi att släppa på en diet, sluta leva livet efter normer som inte längre passar och sluta vara tyst för att ge plats åt någon annans ego. Det finns två sidor av allt, visst att det är skitbra för miljön att du är vegan. Men resulterar det i att du tänker för mycket på din vikt? Sådana frågor kan vara värda att ställa sig 2023. Året kommer även med en boost till din kreativitet! Det här är ett otroligt tillfälle för dig att bli självständig, kanske starta eget och satsa helhjärtat på din passion! Våren ser ut att blir riktigt produktiv, så då är det ett gyllene tillfälle för dig att våga ta steget att göra något av dina idéer. Att verkligen lägga ned tiden och arbetet i att vara konsekvent med ditt skapande kommer vara otroligt givande. Och var inte besviken när du inte belönas direkt. Nej, folk kanske inte fattar. Men det betyder bara att du får jobba hårdare för att få dem att förstå! Fokusera på dina kreativa ambitioner för din egen skull, inte för att någon annan ska bekräfta dig. För det är din matlagning, ditt skrivande, dina gröna fingrar, ditt programmerande och ditt modeintresse som kommer rädda dig 2023. Vad din passion, vad den än är, kommer göra för din psykiska hälsa är underverk. Selflove är en strävan för hela året, och uppnås bäst för dig genom att tillåta dig njuta av dina hobbies i vardagen.

Året kommer även bli riktigt fint för ditt sociala umgänge. Det finns stora chanser att du träffar nya personer, kanske till och med en hel grupp av människor som du kommer nära. Igenkänning kommer bli en viktig faktor och under året är det viktigt för dig att ni delar tankar och visioner. Och glöm aldrig att ta hjälp från vänner! Det behöver inte enbart handla om att ha en axel att gråta på, det kan också vara att ta inspiration från dem och att hjälpa varandra med praktikaliteter. Du har ju en tendens att vilja göra saker själv för att visa dig duktig, men var inte rädd för att be människor runt dig om råd eller kritik.

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, nu blir det förändring! 2023 kickstartar med att du i viss mån kanske ifrågasätter din riktning. Du kanske frågar dig ”Vad gör jag med mitt liv? Vill jag hålla på med det jag gör när jag kan utforska något annat?” Du kanske påbörjar ett karriärsbyte som går lite fram och tillbaka under hela året. Och apropå förändringar, så kommer vi se mycket av dem i din attityd till familjen. 2023 kan också komma med stora förändringar när det gäller ditt hem. Det kan röra sig om en flytt eller ett miljöombyte. En trygg punkt som känns äkta kommer vara viktigt för dig och du kommer behöva tryggheten i ett stabilt hem under året. Därför är det viktigt att du utnyttjar alla dina redskap för att skapa en bra stämning hemma. Och stämningen gäller självklart din familj också. Det behöver självfallet inte röra sig om människor du bor med, men ni kommer uppleva ett slags skifte i hur ni ser varandra. Du kanske inser att det inte är värt att anstränga dig så mycket som du gör för att någon ska acceptera dig, eller så väljer du att acceptera era olikheter till förmån för ditt eget helande. Oavsett vad, är det viktigt att du tillfredställer ditt behov av att gå vidare från gammalt groll och lämna ohållbara situationer för att du ska må bra. Det kanske rör sig om trauman från barndomen som du inte tänker på varje dag, men som finns med dig hela tiden. Nu är det dags att bearbeta detta, och ta gärna hjälp av ett syskon eller en gammal vän. Våren kanske inte blir superromantisk för en singelvåg, men den kommer i alla fall ge dig en ny synvinkel på ditt dejtande. Det är inte en jättebra tid för att inleda nya relationer. Det kan vara så att ett ex från förr dyker upp och påminner dig om vilka osympatiska typer du gärna faller för och får dig att förstå värdet i att inte dejta alls. Skämt åsido så kan en självrannsakan på den fronten vara på sin plats. Hur ser du på kärlek? Är du en hopplös people pleaser som gör det mesta för att få bekräftelse, och vad betyder den bekräftelsen egentligen i det långa loppet? Sådana frågor kan bli aktuella under våren.

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, 2023 är året du expanderar. Och då menar jag allt! Det är dags för dig att lära dig några rejäla livsläxor. Att du är en nörd, har ingen undgått. Och nu är det dags att du tillämpar din analytiska gräv-förmåga på verkligheten. Var kommer den till pass? Det kan vara så att du söker dig till mer akademiska sammanhang, där du får göra research eller undersöka saker. Kanske är det dags för dig att söka din drömutbildning? Börja plugga, fortsätta plugga, plugga något nytt? Huvudsaken är att du ska vidga dina vyer – och det kan du även göra genom resor. Året kommer med otroliga tillfällen för dig att se saker ur nya perspektiv, genom andra människors ögon. Och det gör du bäst på nya platser, så ta alla chanser du får att se dig om lite i världen. 2023 är även året då du börjar skriva dagbok! Visst, man tänker bara på pretentiösa “poesi-tjejer” när man tänker på dagboksskrivande människor över 20. Men… den tjejen kan bli du. Att få ned saker i skrift kommer ge dig mycket under året, och du kommer vara jävligt bra på det. Så skriv, och om tiden är inne: publicera! Starta en blogg, börja skriv en bok, skicka in insändare och krönikor. Whatever. Så länge du skriver något. Under våren ser du ut att behöva ta lite extra ansvar. Det kan röra sig om en familjemedlem som behöver extra stöd eller en renovering som blir en riktig energitjuv. Se till att du sätter gränser, för ibland ger du faktiskt lite väl mycket av dig själv. Det är svårt för skorpioner att distansera sig från människor eller projekt. Det är en fin egenskap, men den kan också bli självdestruktiv. Stressa inte upp dig för mycket kring något du inte har full kontroll över.

Under sommaren finns chans för romans! Om du ger dig ut och dejtar så finns absolut en chans att en person du träffar i juni kommer ha väldigt stor betydelse för resten av året och eran relation kan komma att bli riktigt fin. Här kan dock dina trust issues spela spel och riskera att komma emellan en potentiell relation. Så red ut dem innan du ger dig in i något nytt, och försök vara ärlig med hur du känner inför en ny partner. Även om det innebär att säga “jag har svårt att lita på dig, men jag kommer försöka.”

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, årets tema är självkännedom. Visst, du vet om att du är full av potential och talanger. Men gör du verkligen ditt bästa för att utnyttja dem fullt ut, eller är du rädd för att misslyckas? Under året kommer du konfronteras med några riktiga frågeställningar. Först ut är din ekonomiska situation. Du är inte direkt känd för att vara zodiakens mest organiserade tecken, och det är något som även speglas i din ekonomi. Under året är det viktigt att du försöker ditt bästa för att reda ut potentiella skulder och lån, för det kan annars bli riktigt surt. Och det behöver inte handla om att du bara ska spara och snåla, en investering kan också sitta fint. Men nu handlar det kanske mer om att investera i riktiga saker, snarare än “en investering för själen” i form av en weekendresa. Så det kanske inte är helt fel att till och med vända sig utåt och söka hjälp! Vi underskattar ofta det simpla i att ta hjälp från människorna runt oss, men ser du dig om så finns det säkert någon kunnig i din närhet som kan hjälpa dig tackla ekonomiska frågor. Och på temat självkännedom så finns det andra saker för dig att tampas med. Under året kommer det handla mycket om att hitta styrka i din självständighet, men att samtidigt kunna vara öppen för närhet. Det finns en stor risk att du kanske inte riktigt processat en gammal relation, och att den spökar under 2023 för att påminna dig om vad du behöver jobba på i förhållande till andra. Är det du som behöver bli bättre på att lyssna och förstå? Eller bör du söka dig till ett nytt umgänge och dumpa din partner som faktiskt aldrig förstått dig och aldrig kommer göra? Oavsett vad du kommer fram till så behöver du återta kontrollen i dina relationer.

Det kan bli en del dippar för självkänslan under året. Och det är fine! Så länge du finner styrka i att det faktiskt är du som bestämmer över i vilken mån du vill dela med dig av dina problem och tankar. Ingen förväntar sig att du ska kunna styra dina känslor. Men att ta ansvar för dem, det är en annan femma. Och det är mycket det som hela året handlar om. Jag vet att det skrämmer skiten ur dig, men det är dags för dig att ta ansvar. Både för din ekonomi och dina nära relationer.

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu… jävlar. Det kan vara så att 2023 blir ett av de mest händelserika och betydelsefulla åren i ditt liv! Du kommer, om du är öppen för det, uppleva en slags transformation inom de flesta livsområden. Många av er har varit på en slags resa sedan 2008, och 2023 är här för att ändra riktningen lite. Under året är det viktigt att du faktiskt tar dig själv seriöst. Och ja, det gör du väl redan. Men ta varje bit av dig seriöst, inte bara den ambitiösa delen. Ta dina känslor seriöst och ta dina hobbies på allvar. Din mentala hälsa kommer vara väldigt starkt kopplad till din fysiska under året, så med risk för att låta som Anders Hansen; en joggingtur då och då kan göra susen. Våren blir en riktig jävla primetime för ditt arbetsliv. Du får mer gjort än någonsin, och om du påbörjar ett nytt projekt eller lanserar något du jobbat med under en längre tid är oddsen höga att det kan generera en del cash. Du är en person som ser potential i människor och gärna jobbar på saker, allt kan alltid förbättras liksom. Men under 2023 är det viktigt att du är ärlig – håller det verkligen? Ibland kanske det är bättre att släppa kontrollen och låta väggarna falla in, för att sedan börja om på nytt. Ifrågasätt allt, gör om och gör rätt. För att hela tiden återfödas och komma starkare ut på andra sidan kommer inte bli ett problem. 2023 är verkligen året du kan få allt du vill ha, så se till att utnyttja varje chans som kommer din väg, och våga ta ordentliga risker.

Det är inte helt omöjligt att du genomgår en eller flera kriser under årets gång. Du kanske tvivlar lite på dig själv, och det kommer bli svårt för dig att upprätthålla en perfekt fasad. Och! Det! Kanske är för det bästa. Du kanske får komma underfund med att det är en tid som är över, och att framtiden låter dig vara mer lössläppt, även om det känns läskigt. Under början av året kan det vara bra för dig att rannsaka dina närmsta relationer lite. Det kommer vara viktigt att du frågar dig själv, “vad är det jag inte vill se i min relation?” Vilka problem slätas över, vad struntar du i? Om dessa problem inte får se dagens ljus, då kommer du knappast längre i förhållandet. Utan att bearbeta sådana frågeställningar kan relationen till och med dö ut. Det kan ha funnits återkommande problem för dig gällande manipulation och kontroll under en längre period, och det kan vara bra för dig att ifrågasätta din syn på auktoritära figurer eller bara allmänt personer som positionerar sig över dig.

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, 2023 får en tuff start. Det finns goda chanser att du hållit igång och jobbat hårt på senaste, och nu kommer konsekvenserna. Det kan bli en riktig jävla crash, och även om du mår sämre än nånsin så blir det inte lätt för dig att kommunicera det. Under året är det viktigt att du försöker sträcka ut en hand och vara ärlig kring allt, men speciellt ditt mående. Du är en otroligt lätt person att tycka om, men gillar att hålla människor på armlängds avstånd. Och visst! Om det funkar så funkar det. Men intimitet och öppenhet kan komma att förändra ditt liv för alltid under 2023, om du bara vågar. Och även om du inte mår piss kan 2023 vara ett bra år för dig att utforska ditt eget psyke. Kanske är det dags för dig, kära skeptiker, att bli spådd i tarot? Kanske får din födelsekarta läst av en astrolog? Vad som än kan aktivera reflektioner och rannsakan av dina beteenden och djupaste tankar är bra. Och om kristaller och stjärntecken känns olustigt kan du bara göra något så “enkelt” som att börja gå i terapi. Huvudsaken är att du rotar runt lite. 2023 kan komma att bli ett lite ensammare år. Kanske kommer du under vissa perioder söka dig inåt och stanna hemma lite oftare, skita i att svara på meddelanden och vara lite mer otillgänglig. Och det är fine! Men du måste också förklara för människor runt dig vad som pågår. Om du inte är redo att öppna upp dig är det okej, men att vara tydlig med att det kanske inte är personligt är viktigt. Människor runt dig kommer nämligen oroa sig en del, och du måste visa förståelse för att de kanske inte alltid kommer förstå dig.

Våren kan bli en tid för dig att göra om och börja på nytt. Du kommer behöva en tydligare struktur i ditt liv, och allt som inte är tillräckligt tydligt eller rätt måste bort. Har du försummat din hälsa? Hatar du ditt jobb? Behöver du bli nykterist? Är du nöjd med ditt utseende, är du nöjd med hur du behandlar människor runt dig? Allt sånt kommer behöva ifrågasättas, och det är aldrig för sent att lära gamla hundar sitta. Du kan förändra dessa mönster. Det går, du måste bara ha lite förtroende för din kraft att ta initiativ och ta till gärning.

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, året börjar med en rejäl dos inspiration. Under mitten på januari kommer du känna dig lite extra kreativ, och det kan vara riktigt bra för dig att fånga upp det. Det kan till exempel vara bra för dig att anteckna mycket under den här perioden, så att du sparar alla dina idéer för resten av året. Under 2023 kommer du definieras och växa mycket med hjälp av större sammanhang. Kanske börjar du på en ny arbetsplats, en ny utbildning eller ett förbund av något slag, och där kommer mycket av din tid läggas. Under året är det viktigt att du engagerar dig i och tar plats i gruppsammanhang. För genom de sammanhangen kommer du bli otroligt inspirerad, och chanserna att du möter personer som kan ha stor inverkan på din framtid är inte låga. Och framtiden, den handlar 2023 mycket om. Under året kan det vara så att du får många ryck. Du vaknar upp en morgon och tänker, “Jag ska bli veterinär!” för att nästa dag tänka “Nej, författare ska jag bli!”. Huvudsaken är inte att du ska klura ut vad du ska ägna exakt hela ditt liv åt, utan mer att du tillåter dig själv att drömma och faktiskt ge efter för dina drömmar. Ibland kan du ha svårt att manifestera vad du faktiskt vill genom dina drömmar och tankar, men 2023 är här för att ändra det. Nu går vi från önskedröm till handling. Okej du vill bli veterinär, finns det en skola för det? (Ja, det finns det nog) Kan du söka till den? När är högskoleprovet? Sådana mer exakta handlingskraftiga mål kommer vara viktiga för dig under året.

Under våren kan det bli så att du känner dig lite obekväm i ditt hem. Plötsligt är färgen på väggarna helt fel eller så känns området inte rätt. Det kan till och med vara så att din partner som du flyttade ihop med i all hast är superjobbig att bo med och att du står inför en mängd frågor som skaver. Den här tiden kan trigga en flytt, och möjligtvis ett uppbrott. Och nej, du behöver inte vara rädd för att förlora kärleken i ditt liv. Är du singel är det lugnt och tar det slut med någon under våren eller början av sommaren, ja då kanske ni inte var menade för varandra ändå. Tänk på att din bekvämlighet och trygghet är värd att prioritera här kära fisk, och att du inte ska glömma dina gränser för kärlekens skull.

Pengar

Om du funderar på att slå in på en ny livsväg är 2023 perfekt för det. Du har både de möjligheterna och beslutsamheten som behövs. Du vill skaffa dig nya erfarenheter, komma ut bland folk samtidigt vill du hitta något som ger uttryck för ditt människointresse. Är du född 9/3-14/3 känner du starkt Neptunus krafter. Din känslighet tilltar och du kanske känner att du behöver mer tid att ladda innan du möter omvärlden. Musik och meditation mår du gott av. Neptunus främjar inte egoism och nu känner du hur gärna du vill finnas till för andra mindre lyckligt lottade – utan att du räknar med att få något åter. Neptunus är ju den planet vi kopplar till just ditt tecken så det som skrivs nu passar in på de flesta Fiskar. I år förhöjs Neptuns inflytande för en del av er. Neptunus kommer att vara i Fiskarnas tecken ytterligare cirka fyra år. Vilka underbara energier som förhöjs nu! Arbete i grupp eller med grupper står för den djupa utvecklingen. Detta är inte nytt för dagen utan har pågått i flera år. Det känns viktigt att kunna göra skillnad och du möter dynamiska människor som ibland provocerar men belyser en del av dina inre egenskaper. Kanhända du även har kontakter som tar fram din förmåga att hjälpa människor i kris. Just detta livsområde: vänner eller sammanslutningar av olika slag blir ett högaktuellt intresseområde för dig årets sista månader. Det är du som har de originella idéerna i år. Du tänker i nya banor och öppnar dig för nya strömningar. Det är ett tema av förnyelse på tankeplanet. Det inre livet som är så viktigt och framträdande hos dig som Fisk accentueras i år. En känsla av att det inre livet är det ”verkliga livet” stärks. Du kan vilja dra dig tillbaka en aning. Samtidigt stärks din inlevelseförmåga och du odlar ett kreativt intresse du länge närt. Ekonomiska frågor tar din uppmärksamhet i anspråk till hösten Du har diskussioner med din partner om kostnader och investeringar, till exempel. Du tänker dessutom på ett djupare plan och utforskar dina egna och andras känslor. Det kan behövas förnyelse på flera områden och du är villig att se till att de kommer till stånd.

Finansiera

Vandra din själs väg! Jupiter och Saturnus har precis vandrat in i ditt tolfte hus, Fiskarnas eget hus. Så under 2023 längtar du efter att få mycket tid för dig själv. Att utvecklas i djupet av dig själv och att lyssna på din själ. Den spirituella vägen lockar dig och du dras till det mystiska, esoteriska och djupa. Under detta år kan du verkligen utvecklas på det mediala planet, det är också ett år då du längtar efter att lära och att undervisa. Så fundera på vilka spännande ämnen du vill fördjupa dig i. Mellan 15/5 – 28/7 går Jupiter in i ditt första hus och du blir mer extrovert och vill gå nya vägar i livet. Du kan då känna att du hittat ditt kall och att du vill visa för världen vem du är och vad du vill. Då får du en försmak av Fiskarnas år som kommer 2023. Du längtar efter förnyelse och att resa iväg för att hitta din soultribe och du kanske även funderar på att flytta för att leva ditt liv på en annan plats. Expandera dina livsdrömmar och mål och sikta på en underbar framtid. Den 28/7 backar Jupiter åter in i ditt tolfte hus och du vill få mer tid att lyssna till din intuition. Saturnus befinner sig också i ditt tolfte hus, Saturnus är karmaplaneten så du kan nu också bli mer klar över din karma och vad du behöver utveckla inom dig själv. Saturnus i Vattumannen bildar en kvadratur till Uranus i Oxen under hela året och i ditt fall berörs ditt 12:e hus och ditt 3:e hus. Det är en utmanande aspekt och du längtar efter frihet. Det kan vara friheten i att kunna uttrycka dig fritt; skriv, tala och sjung så du får ett flöde av alla känslor som ständigt rör sig inom dig. Träna på att skriva ner det du känner och upplever och låt tankarna forma vackra ord, det kan bli en dikt men det kan också bli en bok. Begränsa dig inte utan sikta på det du längtar efter. Under året som kommer så har vi även två eclipseperioder att vänta, en i början av sommaren och en senare på hösten. Under dessa perioder är det som att Universum ger dig en välbehövlig knuff framåt, du kanske inte känner att du är beredd, men det är du! I alla fall så påbörjas den första eclpiseperioden den 26/5 med fullmåne och total månförmörkelse i Skytten i ditt 10:e hus. 10:e huset är karriärhuset så du kan plötsligt vilja förändra din karriär och du kan uppleva att allt sker snabbt! Ta chanser och satsa på det du drömmer om. Den 10/6 är det nymåne i Tvillingarna med delvis solförmörkelse, den inträffar i ditt 4:e hus för hem och familj. Det kan innebära förändringar i ditt familjeliv och även gällande din bostad. Du kan bestämma dig för att renovera eller helt enkelt för att flytta. Den andra perioden inleds den 19/11 med fullmåne med delvis förmörkelse i Oxen i ditt 3:e hus. Det ger dig underbara möjligheter och kan utmana dig till att tänka utanför boxen och dela dina talanger med världen! Du lyckas nå ut bra med det du vill dela med världen! Den 4/12 är det nymåne med total solförmörkelse i Skytten, och den sker återigen i ditt 10:e hus! Så här ges nya möjligheter till positiva förändringar i din karriär. Så ställ dig frågan under 2023, vad längtar du efter i djupet av din själ? Vad är ditt kall i livet? Lyssna till din guidning och intuition och förverkliga dig själv fullt ut.

Hälsa

Din optimism gör att hälsan på sikt blir bättre. Fortsätt hålla humöret uppe för ökat välmående.

Karriär

Det väntar dig ett mycket tursamt år. Som jag nämnde i inledningen är anledningen att Jupiter rör sig genom både ditt första och andra hus. Jupiter kommer dessutom att resa tillsammans med din styrare, Neptunus, vilket sätter tonen för 2023 för alla stjärntecken. För din del kommer det ge dig dubbel dos av lycka. Turdagarna den 4-6 mars kan föra med sig ett fint arbetserbjudande. Vid denna tid möts Jupiter, styrare av din karriär, samt Solen, styrare av ditt dagliga arbetsliv.(Dessa datum kan även hjälpa dig att planera gällande en hälsorelaterad plan för framtiden. Att ta hand om dig är ett starkt fokus under 2023 också.)Det fina med att få besök av Jupiter är att du tycks få karriären och framtidsmöjligheterna serverade på silverfat. Företag och headhunters söker upp dig baserat på dina meriter och goda rykte. Omvärlden ser dig som en framgångsrik och kunnig person. Arbetserbjudande som markerar riktiga karriärtoppar i ditt liv är möjliga. För Fiskar som inte arbetar så kan det istället handla om spännande möjligheter till framtidsplanering och en ny struktur för hur du vill leva livet. Den 1-17 april ger dig framgång, pengar och status tack vare Jupiter och Neptunus möte i ditt eget tecken. Vilken bekräftelse och chans till lyckad framtidsplanering i livet. Wow! Under maj- oktober kan du öka värdet på dina tillgångar, eller höja din lön. En bostad, mark eller lyckat karriärdrag kan vara anledningen till framgången. Händelsernas planet, Mars, styr över dina inkomster. Som jag nämnde ovan kommer Mars vistelse i ditt fjärde hus vara under hela hösten 2023. Mars kommer då resa genom Tvillingarnas tecken. Detta ger två signaler om varifrån Fiskarna kan öka sina inkomster eller få bra avkastning under hösten 2023: det tredje och fjärde husens områden:Det tredje huset/Tvillingarna styr över:Kommunikation, undervisning, lärande, sociala plattformar online, media, kodning och hemsidor, frakt/transport, PR, försäljning, marketingDet fjärde huset styr över:Bostäder, hotell/B & B, service och tjänster som riktar sig mot hemmet och familjenDe här områdena kan överlappa varandra så att Fiskarna exempelvis finner chanser till ökade intäkter när de annonserar i sociala medier och erbjuder catering eller omvårdnad i hemmet. Ett annat exempel är hemundervisning eller den som investerar på börsen i fastighetsbolag.Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen. se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Genom att klicka på ”Skicka kommentar” bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Relationer

Glöm inte bort de som stod vid din sida när allt var mörkt för dig. Det är de som är dina verkliga vänner. Lycka Har du tur med sådant relaterat till arbete. Du kommer få uppdrag som är roligare än vad du är van vid.

Astrologråd

En överblick över 2023: Du gick igenom stora, betydande sociala förändringar under 2023, kära Fisk. Ditt sociala liv förändrades dramatiskt. Din roll bland vänner fick ny form, många Fiskar fick nya kollegor eller nya förutsättningar för sociala kontakter via jobbet, drog till sig nya personer och även om det låter främst härligt, så var det också ett tidvis ganska förvirrande skifte. Sociala restriktioner gjorde det inte lättare, och mellan varven kunde det kännas tomt. Som att du tappade personer, eller inte hittade rätt i umgänget. Samtidigt lärde du dig mycket, inte minst om vilka du kan räkna med. 2023 tar med sig vissa av dessa tankar, men ger dig främst något helt annat att processa. Det som händer detta år är att du gör en djupdykning in i dig själv, ställer dig öga-mot-öga med jag:et och lär dig saker som du kanske anat, men aldrig sett så tydligt. Det här är ingen liten sak, utan det här är ett år där spegeln blir den stora metaforen. Fiskarna kopplas ofta till speglar eftersom vattnet där de bor kan ligga glasklart. Den här spegeln kommer du inte undan i år, och även om vattnet krusas ibland, så finns det mycket att lära sig från att möta den egna blicken. Kärlek, romantik & sex: Relationer på hemmaplan är de som kan kännas allra svårast att navigera under 2023, men är också de där du lär dig allra mest. Här tvingas du öva på att lyssna, att hålla känslorna på plats men också på att se på relationer ur ett större perspektiv. Många Fiskar har även relationer som utvecklas på jobbet, och här krävs också ett visst jonglerande för att hålla isär känslor och det som behöver göras. I övrigt är det här ett år där andra, för att verkligen komma åt dig, behöver komma i kontakt även med dina skuggsidor. Klarar de av att komma riktigt nära dig, så nära att du nästan inte vet om du har några hemligheter kvar alls, så kan något nästan magiskt öppna sig. Men det här är ingen enkel sak, för helt bekväm med att släppa in folk riktigt så nära är du inte. Samtidigt finns det i den här sårbarheten otrolig potential för att en djupare relation ska kunna etableras. Från mitten av maj till slutet av juli väntar en otroligt utvecklande tid för dig, som mycket väl kan elda på ditt kärleksliv rätt bra. I övrigt inkluderar dina mest romantiska perioder slutet av februari till slutet av mars, juni månad samt slutet av juli till slutet av augusti. Jobb, skola & pengar: Det blir inget självklart arbetsår, utan de förändringar som förra året satte igång hänger i allra högsta grad kvar nu. Även om situationen med isolering och restriktioner släpper, så fortsätter du att jobba lite i skuggan. Dina visioner är svårare att genomföra, din roll inte helt tydlig och i många fall jobbar du så mycket bakom kulissen att du undrar om du hamnat på andra sidan byggnaden. Det är inte året där du får all uppmärksamhet, all uppskattning eller gör ditt stora genomslag, men det finns samtidigt mycket att jobba mot och för. Udda, lustiga projekt som kommer din väg gör livet lite mer spännande om än stressigt, och från mitten av maj till slutet av juli får du en försmak av vad som skulle kunna vara en mer självklar del av ditt yrkesliv, oavsett om du är student eller yrkesverksam, och det här är ingen dålig period. Men i mångt och mycket är 2023 ett år där du jobbar eller pluggar åt dig själv, med dig själv och för dig själv för att i längden åstadkomma något mycket större. Den stora lättnaden är att den dyra, ekonomiskt ansträngda hösten 2023 är över, och även om det i januari kan hända saker som gräver i sparkontot ytterligare, så väntar ett betydligt mildare klimat vad gäller din ekonomi. Resor, vänskap & nöjen: Som sagt så var det sociala livet minst sagt ansträngt under 2023, och det kommer ta ett tag att få ordning på det här. De du känner dig som allra tryggast med i början av året, är med stor sannolikhet samma personer som du firar att 2023 tar slut tillsammans med. Nya personer tar sig, vare sig du vill det eller inte, in i ditt liv detta år, men det är inte så lätt för dem att komma hela vägen in. Du blir försiktigare i vilka du släpper in, och det har inte minst att göra med vad 2023 lärde dig om hur fel det kan bli även i relationer där man vill varandra mer än väl. Att få ha kul, att resa, att uppleva är tyvärr inte det som 2023 siktar in sig på heller, i alla fall inte i några stora mängder. Det som däremot kan bjudas är kortare resor, nya mer tillfälliga upptåg eller äventyr, som förvisso gör sitt för att skaka om saker och ting, men där en del av dig ibland kan känna sig en aning klaustrofobisk. Istället för att kämpa emot den här känslan är det bra om du lär känna den, och verkligen går till botten med den. Se mer om varför i nästa stycke. Flytt, inre förändringar & hälsa: Det här är årets stora rubrik. Det här är året där många Fiskar tar sig an en helt ny roll, helt nya ambitioner, förändrar hela sig själva. Det är ett år av att ömsa skinn, att komma ut som en ny, att återfödas eller veckla ut nya vingar. En stor process väntar alltså, och den kommer ta sin lilla stund. Under en strålande period från mitten av maj till slutet av juli ser du tydligare vad denna nya fjäderskrud består av, men det är bara en försmak på något mycket större som skall komma. Det här gör att året kan bli rätt tufft ibland, att det blir en del ensamtid och att du med fördel tar dig an svårare saker nu. Terapi och meditation är bara de mest uppenbara saker som du kan i alla fall testa. Allt för att möta skuggsidorna av dig själv. Eventuell flytt kan bli aktuell, och i så fall ligger detta nog redan och gror i bakhuvudet när året börjar. Denna förändring på hemmaplan har inte sällan att göra med en relation eller en tillökning, och i slutet av maj kan det hända rätt mycket kring detta. Vad gäller hälsa så är det bara ett holistiskt tänkande som gäller. Det är nämligen den avgörande frågan detta år: hur mår du? Så länge du vågar ställa dig själv den och verkligen svara, är du på god väg.Det är viktigt att dra slutsatser baserade på en högkvalitativ och korrekt astrologisk prognos för 2023. Den är baserad på planeternas rörelse. Det är upp till dig att bestämma om du vill tro på astrologer eller bara ta del av det och göra slutsatser och beslut baserat på din egen erfarenhet. Det mest idealiska alternativet är att läsa horoskopet, ta hänsyn till råd från astrologer och efter, baserat på din erfarenhet, fatta viktiga beslut i livet.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Fiskarna juli 2023 – astrologers råd

En astrolog är en professionell i studiet av stjärnhimlen, som betraktar stjärnornas placering och planeternas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *