Horoskop Draken 2023 – förutsägelse från en astrolog

Kinesiskt horoskop? östligt horoskop? Vad är det första som kommer att tänka på? Naturligtvis 12 djur som är symboler för varje nytt år. Det finns några forskare som tror att de kinesiska zodiakerna härstammar från kinesernas dyrkan av olika djur under antiken. Kinesiskt horoskop Draken 2023 – korrekt astrologisk prognos för 2023 på vår webbplats.

Jobb

Personer som är födda något av åren 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, etc. är födda i drakens tecken. Som personer söker drakar ofta efter framgång och makt, och framstår ofta som mycket sofistikerade. De har ofta också ett ganska starkt temperament, som kompletteras med oerhörd intuition vilket stärker deras självförtroende. De är även väldigt entusiastiska och sociala som personer, och till mångas förvåning är de dessutom väldigt hjälpfulla. Horoskop Draken 2023 – intressant kinesiskt horoskop är här!

Kinesiskt horoskop Draken 2023

Människor födda i drakens tecken är fulla av energi och styrka. De är mycket intelligenta med perspektivtänkande. Tack vare dessa egenskaper kan draken bli mycket framgångsrik i jobbet. Dessa människor är kapabla att nå sina mål tack vare sin talang och egenskapen att kunna avsluta viktiga uppgifter. De är mycket öppensinniga och förtroendefulla vilket gör det lätt att lura dem och få dem att fatta dåliga beslut. På grund av deras impulsiva drag ångrar de senare sina handlingar. I relationer, är draken ofta mycket älskad, men han själv skulle inte sätta sitt liv åt sidan för någon annan. Horoskop Draken 2023 – läs det sanna östra horoskopet för 2023 här!

Kärlek

Under 2023 kommer de flesta drakar att känna sig ganska självständiga, och mest fokusera på personlig utveckling. Mycket tid kommer att gå åt att fundera på drömmar och önskningar, och på det klyschiga att ”hitta sig själv”. Vilket inte lämnar så mycket utrymme för kärlek. Men, det finns ändå indikationer som säger att kärlek kan dyka upp, fast lika snabbt försvinna eftersom fokusen ligger på annat. Därför kan det även vara bra att vara förberedd, för singeldrakar kan annars gå miste om någonting fantastiskt.

Karriär

År: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024. Unika egenskaper: Draken beundras för sin generösa attityd och ödmjuka charm. Men under ytan är du både egensinnig och dominant, att samarbeta med dig leder förr eller senare till maktkamp. Du vill helt enkelt bestämma och det gäller oavsett om du vet bäst eller ej, ett lysande självförtroende!. Du passar med: Apan och råttan.

Pengar

År 2023 kommer att bli väldigt intressant och spännande för drakar. Om saker har gått sådär tidigare så är detta år verkligen ett år som kan markera en vändpunkt, som kommer att visa allsköns nya möjligheter i livet. Det kan dock vara klokt att tagga ner en aning, och försöka kyla ner entusiasmen. Det är nämligen minst lika viktigt att slappna av och vila, som det är att bara haka på och vara i händelsernas centrum. Ägna gärna en del av tiden till eftertanke och lägg upp planer, även om det kanske går mot drakens natur.

Familj

Säker, energisk och talangfull är ord som beskriver Drakens personlighet. Draken har dock en tendens att vara nedlåtande och taktlös utan att själv inse detta. I kinesisk astrologi så är de födda i lyckans tecken. De har generellt sett en robust och stabil hälsa samt en tendens att lyckas väldigt väl med vad de än tar sig för. Positiva egenskaper: Framgångsrik, ärlig, öppen, storsint, livfull. Negativa egenskaper: Brutal, arrogant, intolerant, tyrannisk.

Tur

År 2023 kommer att bli väldigt intressant och spännande för drakar. Om saker har gått sådär tidigare så är detta år verkligen ett år som kan markera en vändpunkt, som kommer att visa allsköns nya möjligheter i livet. Det kan dock vara klokt att tagga ner en aning, och försöka kyla ner entusiasmen. Det är nämligen minst lika viktigt att slappna av och vila, som det är att bara haka på och vara i händelsernas centrum. Ägna gärna en del av tiden till eftertanke och lägg upp planer, även om det kanske går mot drakens natur.

Relationer

Det här året är säkert fullt av upplevelser och arbetstillfällen. Konsultera experter när det är nödvändigt. Vid årets mitt kommer ditt kärleksliv att vara ganska ansträngt och under hela året kommer det vara på detta område din fokus ligger. Det ser riktigt bra ut men ibland så måste du lägga ner kraft på att få saker och ting att fungera. Bli inte nedslagen av att jämföra med tidigare relationer som inte fungerat, bara gå vidare med en positiv attityd. Du ska inte känna dig ansvarig för att en relation slutat fungera, bara gå igenom saker och ting som om du vore en utomstående och gör vad som behövs göras. Du kanske måste resa av affärsmässiga skäl. Det ser ut som att du kanske möter ditt livs kärlek vid ett arbetsrelaterat möte eller liknande. Under det här året kommer din expertis inom ditt yrke att hjälpa dig att växa som person på ett otroligt sätt. Företagare kommer att vara mycket bra på att sälja sina varor eller tjänster. Det här kommer att göra företaget attraktivt för investerare. Vad gäller ekonomin så kommer det här att bli ett bra år. Det är nu du måste gå igenom dina finanser, investeringar osv. Om du investerar långsiktigt kommer detta att vara det bästa och det kommer att ge god avkastning. Spendera såpass att du kan leva bekvämt men bli inte extrem. När det gäller hälsan så ser allt okej ut. Du måste bara se till att du vilar ut tillräckligt, så ta inte ut dig själv för mycket. Du kanske har svårigheter med relationerna med familjemedlemmar fram till årets slut. Överlag så ser det ut att bli ett riktigt positivt år för dig, du behöver bara behålla känslomässig stabilitet och fysisk form.

Hälsa

Det fysiska är ofta en mycket viktig komponent hos draken, som tycker om att ta hand om sig själv. Ibland kan detta tappas bort av farten, därför är det viktigt att under 2023 faktiskt tänka på vilka dåliga vanor som kan ha plockats upp som kan skada hälsan. Drick mycket vatten och ta hand om kroppen, den största fienden är stressen.

Astrologråd

Under 2023 kommer draken att få se resultat från tidigare ansträngningar, men det är viktigt att inte tappa bort sig själv och glömma sitt ansvar. Det är viktigt att visa uppskattning för de möjligheter som livet ger. Under året kommer draken även att ges möjlighet att växa när det kommer till karriären, vilket kan erbjuda många intressanta förehavanden. En positiv aspekt kan vara att det kan dyka upp möjligheter att resa, och även utvecklas på det kulturella planet.Alla tips och tricks har lästs. Det återstår bara att bestämma om du kommer att hålla fast vid dem. Kanske några rekommendationer hjälper dig att göra en vinst eller undvika problem. Andra – att etablera ett familjeliv eller hitta en livspartner.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Ormen 2023 – förutsägelse från en astrolog

Det finns många legender om ursprunget till den kinesiska zodiaken. Den mest kända legenden säger …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *